11

Анонимен

преди 2 години

Как няма да се бъгва климата,след като 37% от електроенергията необходима за 8 млрд души се произвежда от ***.Това е огромно замърсяване.Това е истината,колкото и страните производители на въглища да омаловажават проблема.Другият огромен проблем е продължаващото изсичане на горите.Горите поглъщат една трета от вредните емисии в атмосферата в световен мащаб

10

Перник

преди 2 години

Да ама ако го немаше кюмуро, че ми се греете на шнуро

9

Радослав

преди 2 години

До Христо Христов, общо взето същото като преди - радиация няма, но ние ще пием бутилирана вода от запасите, а вие излизайте на манифестация!

8

Радослав

преди 2 години

С други думи държави като Швейцария които нямат излаз на море се ангажират да не замърсяват моретата си, а държави като Германия които нямат вулкани се ангажират да направят вулканите си резерват. Изхарчиха се едни пари, наядоха се и се напиха за сметка на данъкоплатците и обещаха, че ще правят едно нищо!

7

Анонимен

преди 2 години

Ми то най-големите замърсители нищо не са разписали и щд продължават да замърсяват!

6

Pepe

преди 2 години

Ми то все едно няма отказ при положение, че тези 4 държави не са подписали!Само Китай миналата година е въвел в експлоатация нови въглищни централи с мощност по-голяма от цялата консумация на Европа, за една година!! В останалите цитирани държави консумацията е не по-различна от Китай!А защо тези държави не пописаха, ами защото си знаят интересите!Европа се самоунищожава!

5

Анонимен

преди 2 години

Само *** ще гори Кимюр още дълги години...ще си *** хората и няма да остане природа, но за това ще му "мислим" по-късно!

4

Хаха

преди 2 години

Тея дето не копа въглища казали , че няма да копат, а тея дето основно копат казали, че не само ще копат, но и ще увеличават копането. Впечатляващ резултат от сбирката за много много пари.

3

ще

преди 2 години

инвестирам в испанската ***

2

ДДРОнег

преди 2 години

Почти всичко е безсмислено, защото - "Ангажиментът обаче не е подписан от някои от страните с най-голяма зависимост от въглищата като Австралия, Индия, Китай и Съединените щати. През 2019 година въглищата са дали 37% от световното производство на електроенергия."

1

Анонимен

преди 2 години

поемат защото не се знае дали ще им кацнат самальотите ако не поемат. в една друга новина над 60 частни самальота и едни над стометрови дизелови яхтички отишли и те на един форум. май даже бил същият. те некв ангажимен поели ли са за "спасяването" на климата или това е само за плебеи?