107

Тръмп е голям

преди 2 години

На времето се смеехме когато тръмп каза да се исползват дезинфектантиОт началото на пандемията - исползвам наи вече - сливова и чат пат гроздова търговище - до тук не сьм имал проблемиИначе вируса е лош доста колеги бяха много зле уви някои си отидоха при това ваксинирани

106

Анонимен

преди 2 години

Всички нормални и свободомислещи хора трябва да подкрепим Възраждане и Костадинов на 14-ти, за да приключим този цирк! Колкото по-голяма е тежестта на Възраждане в парламента, толкова повече ще се чува нашата теза! А дори Косстадинов да остане трети във вота за президент (както е в момента), първите двама ще трябва да се съобразяват с големия му процент, и за да привлекат избирателите му на балотажа, ще трябва да обещаят по-леки мерки

105

Анонимен

преди 2 години

Всеки ден едни и същи т.ъпотии. Ваксуването е на доброволна основа, а не задължително. Който е решил, сторил го е. Който не-си е негов проблем. Все едно от синия отбор да мина в червения. Какъв е резултата от едно и също повтаряне всеки ден?. Нулев.

104

Анонимен

преди 2 години

Реално има много хора преболедували, но извън статистиките, които имат достатъчно антитела и не се нуждаят от ваксина броени седмици преди зимния сезон.... Така че наистина вирусът е минал през много голяма част от населението. В момента в болниците има много хора, които просто се лекуват от пневмонии.

103

Анонимен

преди 2 години

Измишльотини. За един град от 50 хиляди души, по 100 дневно заразени за година и 8 м. кой още не е минал през ситото или е минал и не го е усетил. И какво се промени досега. Вирусчето си върви, статистиката също. Прав си е Мангъра.

102

Анонимен

преди 2 години

България е първата държава преборила напълно вируса с естествен имунитет и това до дни ще се потвърди. Да му мислят бустерите на запад, като не са мислили когато му е било времето.

101

Анонимен

преди 2 години

Няма ваксина все още. Има изпитателен препарат. Не са ,,ваксинирани Нещо друго са. Затова все още не работи

100

Анонимен

преди 2 години

На фалшивата пандемия статистика не и влияе. Фалшивото си е фалшиво.

99

Анонимен

преди 2 години

Туй му беше на тоя вирус. Болшинството вече са го преболедували и с ваксинираните постигаме стаден имунитет. От тук нататък ще си е като грип.

98

м,да

преди 2 години

Много тестове-много позитивни. Напича за няколко дни и пикът ще бъде свален :))))

97

Анонимен

преди 2 години

До 141 (до реални данни) Колко от хората имат защита против тетанус или против дифтерия? Всички сме имунизирани ...някога.

96

Анонимен

преди 2 години

Всеки *** ьовец е специалист по ваксините. Даже измисля и мРНК ваксини?!!!

95

До 142

преди 2 години

Защо изпусна НЕ-то пред ника си? Истинският е НЕзапознат.

94

Анонимен

преди 2 години

Как успяхте за толкова много време да не разберете как действат ваксините по принцип?! Примерно, един ваксиниран против едра шарка дали има шанс сред неваксинирани, ако има епидемия от едра шарка?

93

запознат

преди 2 години

мРНК ваксина не осигурява защита от вируса, но въвежда в организма спайк патогени и в много случаи причинява сериозни травми и смърт, като прави ваксинираните по-податливи на вируса на Covid. Убедителни доказателства за това са налице и ваксината е по-опасна за младите хора от вируса на Covid.

92

Анонимен

преди 2 години

Други теории. 1. Ваксинирането става задължително. 2. Епидемията свършва. 3. Животът продължава нормално. 4. Страхувалите се да се ваксинират си скубят косите защо не са го направили по-рано.

91

Анонимен

преди 2 години

Ваксинирането е колективна защита. Как още не сте го разбрали?!

90

Анонимен

преди 2 години

Кой ти говори за Пловдив-град? Всички статистики са по области.

89

Реални данни Пловдив

преди 2 години

В Пловдив - Ваксинирани със завършен цикъл са 149 412 (25.6%) от населението.Почти 2 пъти по-малко от София. Айде да видим минусите от Пловдив

88

Анонимен

преди 2 години

За 2000лв клинична пътека и аз ще прибера някой с грип вкъщи.