23

!

преди 2 години

Това решение показва,че всичко е с цел! Няма да обявят локдаун и няма да дават сертификати на хора с антитела!Но агитират за ваксини,които пак са с цел изграждане на антитела!Абе хораааа, дайте го малко по-разумно поне,излагате се!

22

Анонимен

преди 2 години

След 4-5месеца започват масово да изтичат сертификат чета? Ко прайм. Или пак имунната система ще засилваме. Само, че тя да ни засили към отвъдното.

21

ДО 23

преди 2 години

Ша са върнат ГЕРБ найш кога? Га Тодор Живков възкръсне и стане пак генерален секретар на ЦК на БКП! Га Афолф Хитлер се покаже по телевизията и покаже сертификат че е ваксиниран срещу коронавирус! Или както казват руснаците: НИКОГДА!

20

Анонимен

преди 2 години

Понеже нищо не предприемаме, те ни мачкат. Наистина трябва голяма тълпа да нахлуе при диктаторите и да ги изхвърли!! Румънците показаха как се действа с диктатори.

19

Анонимен

преди 2 години

Някой може ли да ни "светне" КАКВА е разликата между антителата, които са създадени след преболедуване от определена инфекция, и тези, които се формират след ваксинацията? Защото самата процедура наречена ваксинация е направена на "изработването" на антитела (антигени) срещу определено заболяване!

18

fz

преди 2 години

Хайде да се връщат Герб на власт и да ни освободят от глупостите на новите управляващи.

17

Зеленоооо $

преди 2 години

Зелен сертификат, зелена сделка, всичко хубаво - зелено е....

16

!

преди 2 години

Със зелен сертификат се заразяват много повече хора,защото не се тестват!Явно това е целта.

15

Гражданин

преди 2 години

Къв гражданин на света си бе? В чужбина само теб чакат ГАЙБАНЮ антиваксърина! Ще те изхвърлят като беден антиваксър!

14

Вуте

преди 2 години

Зеленият сертификат, ще срути окончателно държавата. Панимаете, или, ще го разберете по трудният начин фашистчета?

13

Уау!

преди 2 години

Сертификат за антитела не се признава,пък иначе ще дават след първа ваксина,когато също не се изгражда кой знае каква защита... Нали затова е втората?И след 6 месеца бустерна?Мирише ми на измама,лъжа...гавра със здравето на хората...Ако не се разболеят от ковид,то е сигурно, че много хора ще психясат с тези противоречия и гавра от страна на политиците.Аз ще си обявя локдаун за изборния ден...за никого не искам да гласувам!Не заслужават!

12

Ваксиниран

преди 2 години

14 - та к.paтyнкa пита дали Кунчев е гушнал вече букета и получава веднага четири одобрения! Брех какви болни мераци, чак мен ме хвана срам заради тези пердета антиваксърите!

11

Боц-боц и пак

преди 2 години

За интелектуално затруднените - действието на сертификата ЗАПОЧВА 15 дни след първата доза, а не действа само 15 дни. Не че това е голяма утеха, защото тук-там из прекрасния нов свят вече се говори да действа само 6 месеца и после хайде пак иглата. Няма не искам, няма недей. Австралийският експеримент показа, че "гражданите" в "демокрацията" са готови за новия феодализъм и се примиряват с по-малко права, отколкото са имали крепостните селяни. Махнахме червения тоталитаризъм, за да търпим кафяв.

10

Аз и ти

преди 2 години

Кажете къде е Кунчев? Неговият сертификат валиден ли е и дали пък не е гушнал букета?

9

Анонимен

преди 2 години

До 12: Теб не те чета. Прескачам те.

8

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен "Кофти е да те управляват гл.упаци. Ясно е, че изпълняват нареждания от Брюксел, ама поне да влагаха малко мисъл" Още по-кофти е когато ти си такъв и говориш неспирно глупости. В ЕС никъде няма такова чудо като сертификат без пълна имунизация със съответните срокове. Само България, и то се прави, защото МЗ иска да заобиколи собствените си мерки и да позволи на хората да правят каквото си искат дори и ако не са ваксинирани напълно. Няма лошо: от тарикати за тарикати.

7

Анонимен

преди 2 години

Бе заврете си ги тези сертификати където Слънце не огрява и ни оставете на мира не ни пука и не ни интересуват такива идиотимзми, ние сме ГРАЖДАНИ НА ЗЕМЯТА!!!

6

Анонимен

преди 2 години

Къде в статията пише, че ше е за една година? Пак ако мине номера.

5

Анонимен

преди 2 години

Кофти е да те управляват гл.упаци. Ясно е, че изпълняват нареждания от Брюксел, ама поне да влагаха малко мисъл.

4

123

преди 2 години

Мухаха Бе, ***. Срока между двете дози на пфайзер е 21 дена, не 15... Останалите 7 дена до втората доза Ко правим??? Пряко ме засяга и се интересувам??? После защо никой не искал да се боде с пробитите им "ваксини" Нулева последователност. Решения и заповеди от "ден до пладне"...