7

Анонимен

преди 2 години

Еми то сигурно няма и казани там, какво да ги правят тия тонове парцали, що не им осигуряват камион да извозва тия тонове ***, къде да се складира.

6

Асан

преди 2 години

Парцали и играчки нещем... Само суджук и луканка :)))

5

.

преди 2 години

Умниците в коментарите - не ви ли хрумва, че последното нещо, от което този приют има нужда, са старите парцали на половин България, които хората си мятат при тях в изблик на "благотворителност". Там живеят хора, които плащат ток, храна, лекарства като всички нас и вероятно имат нужда от помощ за това. Но *** и Ганьовица са много обидени и жегнати, когато си съберат носените парцали в чувал и ги занесат някъде "благотворително", а хората вече са затрупани със стари парцали.

4

Влади

преди 2 години

Тоя приют е правен само за далавера, за кинти. Самото лице на попа не е лице на почтен , добър човек. Да си спомним редовните пожарчета и обирчета в тоя приют, все след тях имаше молби за дарения в кеш. Съвсем лъснаха игрите, след изхвърлените дарени дрехи и играчки. Пък аз мислех книги да им даря...:)))

3

Анонимен

преди 2 години

Отрца вероятно пробутва непълнолетни цига нета на разни отговорни фактори и не го закачат.

2

Анонимен

преди 2 години

Дядо Иван иска само кинти, той дрехи и играчки не ще. Ама явно още има будали, дето му вярват. Нищо че една неособено малка част от жените в този дом заработват по най-древния начин, нз дали се отчитат на бай ви Иван.

1

Анонимен

преди 2 години

Интересно ковида как заобикаля този дом. Сигурно сирачетата много старателно си мият ръцете.