19

Анонимен

преди 2 години

Това са роднините на Рашков идват му на гости.

18

az

преди 2 години

До минувачЗа 28 000 "македонци" (всъщност - вероятно хората са си българи - поне 99% от тях) оревахте всичко. Няма ли някой да каже нещо за тези 300 000 руснаци?! Защото те - може и прадедите им преди 200 години да са били българи - сега са си руснаци! И не ми казвайте, че македонците са взели български паспорт само за ползата от него! Няма никаква разлика в подбудите и на едните, и на другите! Единствено дето на македонците дядовците им са си българи от всякъде!

17

минувач

преди 2 години

Къде спи министър Дамаджан???

16

Републиканец 7

преди 2 години

Дайте да ги вкараме в ЕС, стига сме се излагали. Уж сме големи братя. а пък правим наопаки за нашите приятели макета

15

Люта македонка

преди 2 години

Това са "българите" на Каракачанов, които си купуваха български паспорт за няколко хиляди лв. за да могат да работят в ЕС, а не както се представяше пред обществото, че се чувствали българи. Познавам такива македонци. Воеводата така се нагуши, че трябваше да си подмени гардероба !

14

Анонимен

преди 2 години

Вицепрезидента ги е виждал когато им е подписвал бг паспортите както и човека от вмро не са виновни макетата а тия горните дето ги правят българи без да проверяват адреса им в България дали е актуален и дали де факто живеят там където са вписани в личната карта и паспортите

13

Помощ!

преди 2 години

Затриват електората на ВМРО!

12

Анонимен

преди 2 години

Кой збъркоч им даде на тия макаци гражданство, че даже и правото да гласуват и определят съдбините на България? Никоя държава не прави поданик най-големият си враг.Народното събрание трябва да анолира всички паспорти дадени на макаците. Ако случайно между тях има и някой българин, той ще трябва да разбере, защо се прави това. Вън макаците от България! Вън!

11

Анонимен

преди 2 години

Груески гласува ли?

10

Анонимен

преди 2 години

Всички така наречени турци в България са троянски коне, които служат на турция с правото си на избиратели. В турция са турци, в България, гласоподаватели на дпс. Всички власти го знаят и всички власти си мълчат и си мислят, че хората не виждат какво става.

9

Додо

преди 2 години

Да използваш името "македонци" за югославяните от Вардарско е не само неправилно от техническа гледна точка, но е и гавра с паметта на десетките хиляди Българи, дали живота си за това проклето парче земя! Много е пошло!

8

Няма Такава Държава

преди 2 години

Само севрномакедоняците ли са изтриване? А тези дето 30+ години се правят на българи и живеят на югоизток от България, за тях какво? Ммммм?

7

SHEFA

преди 2 години

А КМЕТО НА СКОПИЕТО БЪЛГАРИН. ВЕРНО ЛИ Е?

6

Анонимен

преди 2 години

Това е нищо я вижте в турските села какво става.

5

Асан

преди 2 години

Електората на ВМРО нема да барате те са борят с Мостафа от ДПСъ :)))

4

SHEFA

преди 2 години

ПРОКУРАТУРАТА НЕ ВИЖДА ЛИ-БИЛ СЪМ И В ДВЕТЕ СЕЛА.-ТОВА Е НЕВЪЗМОЖНО.ТО В КЪЩА ТРЕБЕ ДА ЖИВЕЯТ ПО 30 С.МАКЕДОНЦИ.-ПОВЕЧЕТО КЪЩИ СА С МЕСТНИ ЖИТЕЛИ РАБОТЕЩИ В БЛАГОЕВГРАД И НЕ ПОВЕЧЕ ОТ 2 ДО 5 ЧОВЕКА ОБИТАВАТ ЕДНА КЪЩА.И ТО В НАЙ ДОБРИЯТ СЛУЧАЙ.-НЕ Е ИСТИНА.

3

Константин Матеев

преди 2 години

Защо да ги заличават? Нали за да станат български граждани, са доказвали български корени. Защо обаче сега искаме да се чувстват 100% българи. Останалите хора с двойно гражданство питаме ли ги какви повече се чувстват? И защо трябва да чакаме сега всички с български паспорти в РСМ да с пишат българи при преброяването? Нека бъдем малко реалисти и скъсаме с някои предразсъдъци.

2

Анонимен

преди 2 години

Хубаво ги махате от списъците, но защо не ги заличавате и от гражданство?

1

Филип от Филипополис

преди 2 години

Как бе те винаги са си били там! Още преди сътворението! Пише го в Библията! Свети Мацедон от който потекнува белата раса!