28

Нюрнберг

преди 2 години

Карантината по конституция е незаконна, както и всички заповеди на менте министър Кацаров, така че , прокуратурата ще я хване да я разведе. А за зелено сертифицираните да отбележа, че в Германия такъв *** никъде не се иска.

27

Един от Северозапада

преди 2 години

До ВБЗ"За този етнос не веднъж съм казвал правила и закони няма." Този етнос учеше и работеше, беше 80% интегриран, но при една друга власт. Сега е демокрация. Сега важното е бързо да се напълнят шкафчетата, и да се дава на който трябва само, за да гласуват правилно.После-като вятъра, и да им се дават помощи, за да не се бунтуват . Работата вече е доста изпусната. В Монтански сайт един такъв преди време, каза, че след 20 години те ще управляват, и ще режат ушите на българите за назидание.

26

Комунист

преди 2 години

Тая е за гилотината. Навремето такива само ги пращахме в лагери, защото сме хуманни.Но тая е прекрачила всички граници. А на границата стреляхме.

25

пепи

преди 2 години

А кой точно и кога решава че друг човек трябва да е под карантина . Защото масово се спекулира . Не казват навреме . Или си мислят че всички трябва да знаят . Ако е имала постоянно местожителство в Германия , няма кой да я спре . Най много в Германия да и сложат местна карантина за 5 дена или колкото е там . Ако е имала сертификат - без .

24

Иво

преди 2 години

Само че прокуратурата и отнеха правото да издава арести извън България заради гешонката. Ако си седи в Германия могат да го духат само.

23

Анонимен

преди 2 години

Пушила е от марихуаната на ГДБОБ на бат Бойко.................хахаха

22

Анонимен

преди 2 години

карантината е незаконна. здрави хора под домашен арест без съд и присъда!

21

ВБЗ

преди 2 години

За този етнос не веднъж съм казвал правила и закони няма.

20

Анонимен

преди 2 години

Ваксината дава криле-е-е-е...............

19

Анонимен

преди 2 години

Гешев ще я пусне на свобода !

18

Анонимен

преди 2 години

Много интересен сайт е това. Пишат за някаква прУвинциална мъррла нарушила карантината но за арестите в "Гронма холдинг" и кражбите на Бойко Банкянски ни дума...

17

stiling

преди 2 години

Те по-добре да информират германските власти какво е направила да я съдят там по техните закони, и повече няма да стъпи в Германия докато е жива. Напълно безотговорен народ който мисли само за себеси, как му е най удобно! Че може да зарази по веригата десетки хора и някои да умрат или да заразят други не я интересува въобще.ЛОШ МАТЕРИАЛ!

16

Анонимен

преди 2 години

Уведомете прокуратурата в Германия. Там ще я оправят много бързо. Влезла е в Германия карантинирана в Бг. Пандиз следва там веднага.

15

интубатор

преди 2 години

Нека аз да интубирам като хората пък да видим как ще ми се изплъзне .

14

Шах

преди 2 години

Тя съобщила ,че е в Германия .? Ама не е.

13

Тео Ушев

преди 2 години

Ушев пак спи

12

123

преди 2 години

Е щом е стигнала до Германия, явно си е ОК.За Чий и е да е под карантина?

11

Анонимен

преди 2 години

Прокуратурата да я разходи из съда.

10

Бay

преди 2 години

как са я пуснали без зелен сертификат е въпроса. Според мен не е в Германия изобщо.

9

Ко

преди 2 години

Фашист.и оправете здравеопазването а не правете от хора в здравна нужда затворници. Избивате хората с карантина. Няма да гласувам за фашиста Бойко и Радев и техните ***.