77

Анонимен

преди 2 години

Стигнах до "Витанов" и загубих интерес.

76

Хм

преди 2 години

Този сега какъв го играе? Математик, врач, Учителят Йода или Господ? "И води ме Той през тучни пасища..." Голем ***!

75

Анонимен

преди 2 години

"Някой в ГЕРБ им казва да си кръщават посланията и акциите с цветущи имена - долината на плача, операция октопод, дрън дрън ярина или е Севда Арнаудова или е Недялко Недялков - един от тия двамцата е. Залагам 50 лева" - Палячовци. Мислят, че ще са гръмки и интересни. А са жалки и досадни. Да не говорим колко се излагат вече, отчитайки бройки, които не виждам следващия месец вече откъде ще се вземат. Освен ваксинираните да преболедуват и те всичките и това ще е.

74

Ей мазна коса

преди 2 години

*** си лепни 4-та игла,както казват и е модерно ! Баси наркоманията ... и не се усеща народа на къде ни бутат!

73

Каква Гърция

преди 2 години

Гърция е най-големия международен враг на България. Какво ми ги даваш тия византийци за пример?

72

Анонимен

преди 2 години

да болниците не могат да убиват повече хора с този протокол. това е капацитета

71

Гербераст

преди 2 години

Някой в ГЕРБ им казва да си кръщават посланията и акциите с цветущи имена - долината на плача, операция октопод, дрън дрън ярина или е Севда Арнаудова или е Недялко Недялков - един от тия двамцата е. Залагам 50 лева

70

Анонимен

преди 2 години

Измамник , колко е средната смъртност преди ковид измамата и сега по дни седмици и т.н ?!

69

Анонимен

преди 2 години

Трябва да се направи както в Гърция, който е толкова загрижен само за себе си и няма сертификат да се допуска само до магазина и банките които са от първа необходимост с ПСР тест, за останлите места - пълна забрана!

68

Анонимен

преди 2 години

Изобщо на лъжата краката са къси. Има и доста хора, които са карали без да са вписани в официалната статистика. Като съберете официално преминалите с тестове с инжекираните и извадите преболедували и едновременно с това - ваксинирани, добавите 20% боледували, но нерегистрирани /може и повече да са, но толкова се спрягат/ то ще излезем с население вече към 8 млн. души, а ние отдавна не сме толкова.

67

ДртПрч

преди 2 години

Плаче му се на Витанката - не му се отвори парашута да става член-кореспондент на БАН и сега злобее ли злобее.

66

Анонимен

преди 2 години

Както винаги - точна прогноза!

65

Анонимен

преди 2 години

Имаше един филм "Такси". Там шефът на полцията беше същия *** и кръщаваше операциите както сега този изкаран от нафталина миризливец използва метафорите. Живеем в нискобюджетна продукция, а актьорите са пълни натуралки!

64

Кози Барабонки

преди 2 години

Остана ли някой да вярва в измамата Ковид ?

63

Анонимен

преди 2 години

Е от къде да стане по-лошо, като за две години вирусът мина буквално през почти всички, а има и инжектирани. Колко още останаха, които не са се срещали нито с него, нито с инжекциите? Изобщо този цирк не може да продължи още дълго - няма как да се лъже вече за бройки. В малка област, като Габрово, например, бройките са все около 700 дневно - тя тая област излезе над 120 хлд. души до момента, а няма дори 108 хлд. Въобще не знам как ще се поддържа огъня с още лъжи за бройки.

62

Анонимен

преди 2 години

Къпичнете го някъде и не го показвайте повече.

61

До 73

преди 2 години

Точно ,ясно и мирно! Браво! Кво искат ? Те ще обърнат *** като им кажат:ай са 3-та,че сертификато изтича! Ще ни търсят помоща ама ....не се ли усещат?

60

Ямболски цървул

преди 2 години

2015 г. Имаше много случаи на ВИРУСНА двустранна пневмония....Тогава имаше пак много гушнали букета...Ама нямаше никакъв отзвук.

59

Анонимен

преди 2 години

Как така не можело да стсне по-трудно? Нали миналата седмица говореше за 20 000 заразени дневно? Май се усети, че си казал глу пост..

58

Кунчо

преди 2 години

Тук Кунчо, там Кунчо, бре! Нема го Кунчо.. Ей Кунчо, мъцни нещо, да знаем че си добре!