149

Анонимен

преди 2 години

Браво на Кацаров!Без истерии,с добър мениджмънт ни преведе през най-тежката четвътра вълна без локдаун.Без чували,среднощни брифинги и къртене на пейки.Системата издържа.

148

Похвално

преди 2 години

Стойчо Кацаров се доказа като един добър министър. Да гласуваме за Румен Радев и да оставим Стойчо министър завинаги.

147

Павел

преди 2 години

Радев, махай го този некадърник. Той те срина направо.

146

гущериш

преди 2 години

За държавата е по важно дедесето. И да върви мрането равномерно . Че после пак ще има ревизия на оцелелите . Планът да върви и емисиите да намаляват.

145

Анонимен

преди 2 години

Каца ти си тотален провал. Преди месеци говореше едни неща, а сега върши други. Бяхме заляти от ваксини, а много по-вече хора умират от предната есен когато нямаше ваксини и лекарите не знаеха какво да правят...

144

Анонимен

преди 2 години

Ситуацията не е овладяна а изтървана явно юристът Кацаров е зле и с думите освен с медицината

143

Анонимен

преди 2 години

Мангъров каза: "Всички ще минат през ковида".............И преминават. Ако имате оплаквания, оплачете се на Мангъров. Не на правителството.

142

Анонимен

преди 2 години

Престанете да ни занимавате с антиваксърски неволи на почитатели на Мангъров и Чалгарите. Не ни интересува.

141

СКАЛПЕЛ

преди 2 години

Кацаров, ти си УБИЕЦ!!! Ела при нас в КОВИД реанимациите бе, хаймана!!! Ама не ти стиска, нали "докторе"???

140

Кацара

преди 2 години

Нищо няма да ми тежи на съвеста защото имаш от една година пълен набор на ваксини Да си се ваксинирал,да си си мил ръцете и да не си носил мръсната си маска под брадата.

139

Анонимен

преди 2 години

Не ни трябва земетресение, нито война щом Радев и служебното правителство управлявате! най-важното е, Радев да спечели втория мандат! Какво значение имат починалите, инфлацията, ако ще и половината българи да измрат от студ и глад!

138

Анонимен

преди 2 години

Пари нема действайте хем се увеличават положителните хем бързо се влошават и *** хем реват за доброволци но иначе сме си окей чалготеката в здравеопазването е на макс

137

ъъъ

преди 2 години

Категорично не ни е нужен - такива са и директивите.. Още 400-500 ваксинирани само.. моля ви, бъдете отговорни, че иначе ще ми дърпат ушите и няма да ми дадат полагащото ми се място из европейската здравна номенклатура след изборите, а аз, знаете, тук без охрана повече не мога да вирея, пък и голяма загуба ще бъде за нас като нация, за цяла Европа, даже за света.. то все едно да си нямахме една Кристалина Георгиева примерно.

136

Анонимен

преди 2 години

Част от случаите вече се обслужват от доболнична помощ и не стигат до болниците. Ами много хубаво, но още по-голяма част от случаите не се обслужват дори и от личните лекари, защото не ходим вече и на лекар. Това е единственият начин да се спасим от натрапената ни лекарска казарма на медицинския фашизъм. Колкото по-малко знаят за здравето ни, толкова по-трудно ще могат да вземат решение за поредното си извращение.

135

Анонимен

преди 2 години

Стойчо Сертификата се опитва да надмине по некадърност Лoйкo KПП-то!

134

ВБЗ

преди 2 години

Ще ти тежат на твоята съвест ако имаш такава хилядите отишли си хора защото сте страхливци и не взехте едно адекватно решение.

133

9999

преди 2 години

Да зема една летва

132

Анонимен

преди 2 години

И тоя ще излезе скоро с някоя купена диплома работят на баба ти хвърчилото

131

Анонимен

преди 2 години

Безопасна среда... Да влезне е която и да е поликлиника да види как болни с доказан ковид чакат пред кабинетите наред със здравите и малките деца...пълни глупости говорят, няма кой да им вярва

130

Анонимен

преди 2 години

Тоя не е добре. Колко народ изби. Ама щом го траете... те вашите родители и приятели умират. Не неговорте. Мълчете си. Те с президента проблеми нямат.