49

Анонимен

преди 2 години

Първата сериозна криза и ще преусмислим идеята ...

48

Да

преди 2 години

На тази среща Путин не отиде. Трудно е да си независим, но който е е свободен.

47

Ангел

преди 2 години

Сталин е казал: "Има човек, има проблем, няма човек, няма проблем"

46

Анонимен

преди 2 години

За да е нула, трябва да няма хора. Някои разбирате накъде бия.

45

Анонимен

преди 2 години

НЕНОРМАЛНИЦИ. ШО НЕ ДАДАТ ПРИМЕР КАТО СПРАТ ДА ЛЕТЯТ ПО ДВАМА В САМОЛЕТ И НЕ СЛЕЗНАТ ОТ ЛИМУЗИНИТЕ И ДА МИНАТ НА КОЛЕЛЕТА. НЕТНАТА НУЛИЧКА Е САМО ЗА ПЛЕБЕСТАНЦИТЕ.

44

В България е лесно

преди 2 години

Спрете движението на всички автомобили с вътрешно горене и България ще се превърне в нетно негативна страна. България разполага с много гори и като изключим автомобилите то няма почти никакво друго замърсяване.

43

СВОЙ

преди 2 години

Русия,до последно е отказвала да признае гнусната лъжа,която ще накара обикновените хора ,да платят прескъпо на Зелената мафия.Но в един момент Путин си казва,като искат да си чупят главата,да си я чупят.Енергетиката на Русия е Екологична.А и консумацията на газ ще се повищи.Вероятно и ще се появи нужда и от Атомни централи,а Русия е в топ 3.

42

роу

преди 2 години

НОБЕЛ ЗА МЕДИЦИНА ПРЕС 2019г. е присъден на 3 лауреати- У. КЕЛИН ,Г. СЕМЕНСА и П. РАТКЛИФ...ТЕ ДОКАЗВАТ ,ЧЕ ПРИ УВЕЛИЧАВАНЕ НИВОТО НА ВЪГЛЕРОДНИЯ ДИОКСИД / СО2/ ЗАПОЧВАТ АЛКАЛИЗАЦИЯ НА ТЯЛОТО И ОЗДРАВЯВАНЕ..А КОГАТО СЕ УВЕЛИЧИ КОСЛОРОДА ТЯЛОТО ОКСИДИРА /окислява-разболява/... това е причината планинците да са по здрави..дишат въздух с по малко КИСЛОРОД ... ЗАЩО ТОЛКОВА ХОРА УМИРАТ ОТ КОВИД...ЗАЩОТО В ИНТЕНЗИВНОТО ОТДЕЛЕНИЕ С КИСЛОРОДНА ТЕРАПИЯ ОКСИДИРАТ ОЩЕ ПОВЕЧЕ БЕЛИТЕ ДРОБОВЕ...ЧЕТЕТЕ

41

роу

преди 2 години

ПОЛИТИЦИТЕ и ТАЗИ ЖУРНАЛИСКА НЕ СА ЧЕЛИ ЗА КЛИМАТИЧНИТЕ ЦИКЛИ НА МИЛАНКОВИЧ /виж уикипедия/ ..СПОРЕД ТАЗИ ТЕОРИЯ ОТ 2012 г. Е ЗАПОЧНАЛО ГЛОБАЛНО ЗАСТУДЯВАНЕ..../тази година жътвата и розобера закъсняха с месец/НАС МОГАТ ДА НИ ИЗЛЪЖАТ НО РАСТЕНИЯТА НЕ МОГАТ...И СНЕГА ТАЗИ ГОДИНА ДОЙДЕ ПО РАНО .ЧОВЕШКАТА ДЕЙНОСТ ДОПРИНАСЯ С 0.001% ЗА ИЗМЕНЕНИЕ НА ТЕМПЕРАТУРАТА.... ДО 20- 30 г. човечеството ще се нуждае между 5-8 пъти повече енергия това е истината която крият.... И ЩЕ ЗАБРАВЯТ КАКВО СА ПИСАЛИ.

40

бай ганю

преди 2 години

със началото на индустриалната революция започна края на светът който е бил до преди това.Човекът е най разрушителното създание на планетата и вече е прекалено късно за каквито и да било мерки срещу затоплянето.Единственно намаляване на населението на половина би помогнало което е невъзможно на този етап.

39

Анонимен

преди 2 години

Stiga zeleni gluposti da vi vzemat dqvolite Greta i sie kolko dyrveta zasadixa i polqxa a????????l.einarki maloumni

38

Panow

преди 2 години

Кво значи достатъчно място? За безумните бетонни и празни здания място има, а за 10 дървета, дето гарантирано помагат за регулирането на въпросния климат, място няма? *** много се загрижили за климата бе, направо мед им капе от устите. А в същото време автомобилните концерни по цял свят бълват никому ненужни таралясници, вместо просто да се поддържа досегашният гигантски автопарк с читави части. Това е един малък пример от хилядите.

37

БПФ

преди 2 години

До Анонимен 42 -Русия остана едва ли не последната значима страна, която не си съсипа енергетиката заради зелените глyпости. Сега те държат всичко - суровините, енергията - имат и добре образовано население. Цели индестрии ще се евакуират от сриващият се ЕС и ще се местят в Русия. Впрочем това вече се случва, но процесът ще се ускори !!! Най-малкото защото в Русия токът струва СЕДЕМ ЦЕНТА за киловат. В някои региони - например Далечния изток - дори по-малко.

36

Заповядайте?

преди 2 години

Ела виж дали имам софтуер, дали имам видеокарти, дали имам правилното количество оборудване,заповядай играй си още на надзирател. Тя южната врата и видяла и по-нагли от тебе!

35

БПФ

преди 2 години

За разлика от най-малко спорното "глобално затопляне" безспорно е, че с престъпните "зелени политики" Европа се вкара в чудовищна енергийна и икономическа криза, която с цялата си тежест ще се развихри на зима. Стигна се дотам, че ЕС да се моли на Газпром за всеки метър газ !!! Нямало да се произвежда стомана? И какво - минаваме на камъни, връщаме се в епохата на Флинтстоун? Оказа се, че заради един нищо и никакъв магнезий, внасян доскоро от Китай, цели индустрии в ЕС ще умрат !!!

34

БПФ

преди 2 години

Само вижте кой води сборището в Глазгоу - американският слаб0yмник, дето вече не знае кога спи и кога е буден !!! какво разбира тоя - а и другите дeб-или около него от климатология? Неслучайно Вова Путин и главният китайски човек изобщо не си направиха труда да отидат. Климатичните промени са естественото състояние на климата, който е динамична система, захлаждане и затопляне се сменят и така е било винаги !!! През 80% от времето в епохите назад, климатът е бил по-топъл от сега !!!

33

Кво искаш...

преди 2 години

Да го влача десет години по съдилища, да изпохарчи свет рушвети пари за подкупи и накрая да се отърве по некомпетентност!И да требва да го храним дойде е в ареста за корупция ...

32

Не кучкооо

преди 2 години

Нямам милост - превърнал съм го във великото назидание за 20 му години свинщииииниии.... И че ги чака същото себеподобните му ....

31

Анонимен

преди 2 години

Нетна нула означава че след като работиш цял живот, глобалистите ще изсмучат всичко и накрая получаваш нетна НУЛА!

30

Imagine our suprise

преди 2 години

Horseman, finding you defeated under a beurocratic maggot of distinctive stench ....