21

ED

преди 2 години

Хиляди деца са отвличани и част от тях намирани, но медиите вкупом ни занимават с това дете от фашистка Австралия. Тук има нещо гнило!

20

Инспектор Стрезов

преди 2 години

Аз този случай щях да го реша с логика за 18 часа.

19

ED

преди 2 години

Прелюдия към поставяне на проследяващи гривни на децата? Някой каза, че ще се почне с отвличания.

18

Емигрантка

преди 2 години

Живея в Пърт и Карнарвон е на 1000 км северно. Детето изчезва рано сутринта след като ципа на палатката е отворен и взето заедно с чувалчето дето спи, но го намериха заключено през нощта, гледано е добре, не е било наранено, съседи са забелязали мъжа да купува детски памперси и храни в магазина, а е живял сам с кучето си.Раздробяват сателитните образи и забелязват колата излизаща от къмпимга рано сутринта.Разследването води един от международно признатите детективи- работили са денонощно.

17

Б.Г.

преди 2 години

В този щат няма ни вирус ни лок, ни нищо, те си седят заключени от 19 месеца и си живеят в балон. Коментарите за фа*изъм и прочие са смехотворни. Мелбърн пият хладни мастики от 10 дни и никой не се оплаква. Сидни от месец също са по барове и дискотеки. Да ходиш на протести по време на извънредно положение е като да протестираш, че няма работа по време на война и са ти потъпкани правата... Сигурен съм, че ги разбирате нещата отвъд океана.

16

до 21

преди 2 години

Ето това се нарича абсолютно извратена, уродлива и болна мисъл. Абсолютна патология.

15

Анонимен

преди 2 години

Абсолютна инсценировка - австралийските полицаи-убийци да запишат някоя червена точка, след много то черни, които записаха с кървавите побои над протестиращи срещу ковид - фашизма

14

Асан

преди 2 години

18 дена какво е яло у заключената къща... И къде е ключа? :)))

13

aha

преди 2 години

da

12

истината

преди 2 години

Една позитивна новина и после 50 негативни, как няма да сме болни като ни смазват психически.

11

АнонимеН

преди 2 години

БИЛ ГЕЙТС: ПОХИТИТЕЛЯ МУ НЕ МОЖА ДА ГО ДОКОПА, НО АЗ ЩЕ УСПЕЯ! ОСТАНАХА САМО ЛИЦАТА ОТ 1 ДО 4 ГОДИНКИ ДА БЪДАТ ОДОБРЕНИ ЗА ВАКСИНАЦИЯ! НАКРАЯ ЩЕ ОСТАНАТ САМО 10% НЕВАКСИНИРАНИ ОТ НАСЕЛЕНИЕТО КОИТО НЯМА ДА СЪМ ДОКОПАЛ ,НО ТОВА Е И ЦЕЛТА МИ! ЩЕ ВИ СПИПАМ, ТОЕСТ ВАКСИНИРАМ!

10

Фатмака

преди 2 години

Чорба каша, чорба каша, топъл хляяяб!

9

Анонимен

преди 2 години

Христова, объркАла си се с тая новина - връщай се на апокалиптичните новини за смърт, катастрофи, убийства и т.н. И без това без желание пишете позитивни новини, че не ви носят кликове и импресии в мухлясалия сайт.

8

Анонимен

преди 2 години

Не виждате ли, че цялото това нещо е скеч, да вдигне рейтинга на полицията, след като биха и затваряха австралийците къту гуеда!

7

Родителите

преди 2 години

На детето са тотални де би ли! Гледах интервюто с тях излъчено по ВВС и изпаднах в потрес. Никаква емоция , никаква заитересованост ,изглеждаха като напушени . Има нещо гнило в целия този фарс с изчезването на малката.

6

Анонимен

преди 2 години

Обратно в реалността, австралийския фашизъм!

5

АнонимеН

преди 2 години

ИЗВАДИЛО Е ОГРОМЕН КЪСМЕТ, ЩОТО ВМЕСТО 18 ДНИ МОЖЕШЕ ДА СА 3096 ДНИ

4

Анонимен

преди 2 години

Обаче е в Австралия - това не е щастлива развръзка.

3

Анонимен

преди 2 години

Има задържан, няма обвинение, ... ? Добре поне че детето е живо и здраво!

2

да е живо и здраво

преди 2 години

Извадило е късмет!