48

Анонимен

преди 2 години

Да, управляващите и контролните органи са мнооого загрижени за здравето ни! Ако МЕРКИ се взимаха за вредните хранаи, които ядем, за мръсния въздух, за опасните пътища, за липсата на общодостъпни спортни съоръжен, за лошото състояние на болниците и т.н., както яростно се прилагат мерки за ковид, можеше наистина качеството и продължителността на живота да са много по-добри! Но, уви! Изброените вреди за живота и здравето нямат късмета да са ковид, че и за тях да се вземат въобще някакви МЕРКИ!

47

Няма случайни ннеща.

преди 2 години

Симптоматиката на отравяне ,е много близка до симптоматиката на новият грип!:)Така,че -може би ,все по-често ще се слагат подобни химикали в хр.продукти .За да се поддържа симптоматиката на новият грип.:)

46

Анонимен

преди 2 години

До аз

45

аз

преди 2 години

Важното е, че не е ваксина!

44

Анонимен

преди 2 години

Който е балама да си купува готови салати, явно не знае освен съставките и как се приготвят. Как изпуснатото някъде се събира, как обикалят плъхове.. Абе как ни пуснаха в ЕС още не ми е ясно, ние сме по-близо до Африка в много отношения.

43

Къде е проблемът?

преди 2 години

Той е в нашите мързеливи и некомпетентни органи за контрол,които не са сигурни в това,което говорят,в тестовете и анализите си,(ако ги правят въобще),поради което всичко е с недомлъвки без конкретика(страх ги е,ами ако бъркат и ги осъдят?).Затова нищо не става,освен кофа с помия върху главите ни.За да има резултат,трябва да се правят постоянни анализи и ако има положителни за вредности,на мига по медиите да се излиза с информация:продукт;производител;магазини;мерки.А сега е алабала.

42

Асан

преди 2 години

Руска салата за 2 лв. цяла седмица ше ядем :)))

41

Асан

преди 2 години

Китайците щом не са умрели и ний няма да умрем :)))

40

Анонимен

преди 2 години

Какъв вкус има, може ли да го усетим?Купувал съм разни продукти със странен сапунен вкус(снежанка, кашкавал и др.).

39

Химик

преди 2 години

Предвид високата горимост на етилен оксида има много *** тест за определяне на съдържанието му в храните. Гребвате малко от продукта (примерно млечна салата) и го поднасяте към открит пламък. Ако започне да гори със син почти невидим пламък и продължава поне в продължение на 3..4 секунди, това е именно етилен оксид.

38

Анонимен

преди 2 години

формулата не е вярна

37

Анонимен

преди 2 години

Най-сетне добре написана статия.

36

Анонимен

преди 2 години

никакъв контрол няма в тая загубена държава, хората *** като мухи по пътищата също не само от отровните *** по магазините!!!!

35

шмatka

преди 2 години

ес да не ни предупреждават, ами да спрат да ни пробутват бо,,клу,ците си и да ни ги продават за екстра качество!

34

Анонимен

преди 2 години

А аз се чудя защо салатата "Снежанка" не като преди а като сополи. Значи спирам да си я купувам. Преди си купувах често но спрях защото се промени и вкуса й не е толкова вкусна и е като желе. Така наречената "гума" я слагат и в "натуралните" сокове за повече плътност на течността. Най добре да си приготвя салатата сам.

33

тъмно

преди 2 години

Червената линия на Радев, Като не искате ваксини ще ви опровим с оксиди.

32

до 14

преди 2 години

никаква гаранция за качество не е това.по селата е мизерия и масово използват контрабандни канцерогенни препарати от Турция!ама така ще е след като бг е най корумпираната държавица в региона!

31

Анонимен

преди 2 години

Не е вярно! БТВ, Нова, БНТ, мин.здравеопазването, кацаров, кунчев (абе тоя излезна ли от болницата вече?), радефф, бибитко, кирилчо, дай България и т.н. казаха, че няма такова нещо и всичко е безопасно! Даже трябвало повече хора да го консумираме, а тия дето се дърпаме сме срещу модерната химия и нищо не разбираме! Айде народе, консумирай!

30

Анонимен

преди 2 години

Тези от БАБХ само далавери въртят и са изцяло във вреда на потребителите. И защо не ги закрият или да ги оставят да си изкарват прехраната само от "бакшишите" от бизнесмени мошенници, на които служат, за да им прикриват далаверите???

29

ба няма такоз нящо

преди 2 години

Глупости.Вредни са ваксините с които ни чипират и самолетите спонсорирани от Бил Гейтс да ни пръскат с отрови.Винтернет ясно е обяснено,а и птиятелите от фейса ми гоказаха.