13

Работник

преди 2 години

Тия чорбаджии искат и чакат държавата да им направи лаборатории. Чорбаджиите са пия вици

12

Анонимен

преди 2 години

Какъв сезон! Никой няма да дойде в гетото на Европа, Рая на антиваксърите, моргата на света.

11

Анонимен

преди 2 години

До 12 Това би било чудесно. Ако почнат чужденците да идват пак ще вдигнат още картите и у нас няма да могат да карат българи. 80лв е ненормална цена какво като се вдига тока? Да не би разходите им да са само за ток или да били на загуба като работеха на 50лв?

10

Анонимен

преди 2 години

Мдааа, зелените сертификати се " грижат" за вашето здраве. Или по- скоро за мутрохотелите и техните производни.

9

Анонимен

преди 2 години

Не вярвам, която и да е европейска държава да препоръча на гражданите си да пътуват до най неваксинираната държава. С най много болни и умрели на ден.

8

Анонимен

преди 2 години

Като Европа ни вкара в черен списък и препоръчат да не се пътува до България....и всички кръчмари и хотелиери в банско и пампорово ще станат първи застъпници на ваксините.Никакви помощи за тях от нашите данъци.

7

Анонимен

преди 2 години

Почнаха сега и туроператорите да се изживяват като първа инстанция по медицински въпроси. Кои ваксини ще се признават трябва МЗ да каже, а не те!

6

до stiling

преди 2 години

Българи трудо ще могат да си позволят Банско например. Цените са ужасяващо високи за това което предлага курорта. Преди 2 години ходих и често да ти кажа скоро няма да стъпя там.

5

stiling

преди 2 години

Абе какви чужденци ще дойдат бе акъл имате ли? Държавата с най-много починали на глава от населението и претъпкани болници без адекватен персонал. Трябва да си мазохист да дойдеш за ски в ***, недай си боже да се контузиш и кво правиш? Ами ако се заразиш? Къде и кой ще те лекува. За мен само българи ще има тоя сезон и 10% излъгали се чужденци!

4

Смехурани

преди 2 години

"Много зимни курорти са без лаборатории за COVID-19"...да се уточни хората на почивка ли ще ходят, или в концлагер да ги изследват и експериментират с тях.....

3

До 3

преди 2 години

Ще започнат да реват за помощи от нашите данъци.

2

Анонимен

преди 2 години

Като няма лаборатории и условия няма да работят. Как така ще се изисква сертификат за всичко друго освен за курортите. Еххх ама те нали не се държат от случайни хора, та за тях може. Другите да духат супата ...

1

Анонимен

преди 2 години

Ще направят, както всичко в България.Фалшиви сертификати...никакъв контрол...и на края...оле, какво станА.