60

Анонимен

преди 2 години

Разрадът на сащ е неминуем. Цял свят ще празнува.

59

Анонимен

преди 2 години

ДА САЩ БЯХА ПЪРВИ НО С ШИСТАКА ТЕХНОЛОГИЯ МНОГО СКЪПА И *** СЕГА КУПУВАТ ОТ РУСИЯ И ПРЕПРОДАВАТ ДАЖЕ ЕМБАРГОТО Е ДА НЕ ПИПАТ ДРЕБНИ РИБИ КАТ БГ ПАЗАРА

58

Анонимен

преди 2 години

АКО СИ БЯЛ ХРИСТИЯНИН В САЩ БЯГАЙ В РЕДУТА

57

П.К. инк.

преди 2 години

Прокламираният =Американски редут= вече развенчава "размирните Балкани" и определя новата територия за тях на Континента Америка. Дали този Редут ще има бъдеще и ще бъде по-баскън от Европейските Балкани - предстои да видим.

56

Анонимен

преди 2 години

По-големи русо-роби от байдънясълите демонрати няма!САЩ при Байдън внася петрол от Русия и това е факт,който се прикрива старателно от медиите,но лесно се проверява при преглеждане на месечните отчети за горива в САЩ ! САЩ при Тръмп беше независима енергийно държава със 100 процента собствен добив.Дори започна да изнася газ.

55

Лили Барута

преди 2 години

Подържам Д Тръмп, въпреки че направи няколко непростими грешки

54

Словянин

преди 2 години

За един приятел от Чикаго питам: Бай Дън жив ли е вече?

53

Пича

преди 2 години

"веднага след космическата война" - Тая с клингоните или оная с марсианците? Или може би с нацистите от Луната, както имаше един филм. То на левицита все нацисти й се привиждат, но сега и космически войни да водим, съвсем на фантастика сте го обърнали.

52

Пича

преди 2 години

"деРмократите фалшифицираха изборите" - Отново, съгласен съм, ама какво от това? Щом с измама се печелят избори, значи просто републиканците са си виновни, че не са мамили и те. В момента в Щатите текат избори за губернатор във Вирджиния и Ню Джърси. В единия щат засега републиканецът се води спечелил... на косъм. В другия, обаче, пак имаше наплив от бюлетини в три сутринта, и победата на практика е обявена за демократа. Както видяхме вече, всичко друго - одити, протести, дела - няма значение.

51

ТРЪМП ЛИ!

преди 2 години

Тръмр никога повече няма да бъде президент на Америка. Напротив, веднага след космическата война Тръмп ще бъде съден за шпионаж в полза на крепостна Рус. Възможно е в бъдещето друг републиканец да стане президент, но не и Тръмп, колкото и да им е тъжно на българските русо-роби...

50

Анонимен

преди 2 години

Тръмп спечели миналата година, просто деРмократите фалшифицираха изборите!!

49

Пича

преди 2 години

То хубаво са го измислили тоя "редут", но без реална политика, цялата работа прилича на фарс - "не ми се живее в модерната цивилизация, искам си пак в средновековието". Защото видите ли, било християнско. Няма лошо, ама кръст от куршум не пази, и дори най-щедро окичените с автомати кандидат-рамбовци ще се видят преждевременно с господ, когато правителството "случайно" им пусне няколко хиляди тона хербицид по нивите.

48

Дааа

преди 2 години

Писалият тази помия е вероятно ***,травестит, приел исляма. Омразата към белия човек лъха от всяка дума. Това е новият расизъм, подкрепен от държавната политика в Америка.

47

жалко но факт

преди 2 години

Поредната фейк-сензация на някакъв борещ се за "харесвам" и "сподели" в мрежата , който прави кинти от подобни измислици. От написаното излиза , че голямата част от недоволните 74 млн американци са се заселили в северната част на Орегон- едва ли не цели села и градове остават без хора , защото са намерили обетовавата земя и новия пророк

46

Барак Оссамма

преди 2 години

А дедà Ви Тръмп га беше на власт не сакаше ли да боцка свите американци??? В опозиция едно говори,на власт друго врши !!

45

@@@

преди 2 години

Скоро гледах интервю с Тръмп - пращи от енергия, мисълта му тече в няколко посоки, изглежда страхотно. Докато Байдън заспа на форума в Глазгоу, и трябваше един човек от екипа му да го събуди. Как няма да са недоволни 74млн. американци, и кой знае още колко милиони по целия свят ??

44

Анонимен

преди 2 години

Нямат край безсмислените глупости на джурналистката...

43

Колио

преди 2 години

До Тръмп е голямРазбирам че не говориш англииски и познания по химия никакви.Не е Белина. Хал хабер си нямаш.

42

Тръмп е голям

преди 2 години

Тръмп велик - нека има белина за всички американци по светъ

41

Американските редути

преди 2 години

...са щатите управлявани от немарксисти. И натам се преселват масово нормалните хора от ненормално управляваните щати. И това е не е от вчера. Но Нелито не знае това, защото не и плащат, за да знае или да мисли. А и то си има разходи милото. А за истини отдавна никой не плаща.