46

Анонимен

преди 2 години

Поредната манипулация.И как разбрахте,че не е ваксиниран няма тежки метали в кръвта ли?

45

Здр

преди 2 години

Какви здрави хора на 40-50г...😂 Може ли толкова да сте прости, щом си минал 30те все нещо ти има, но това че не е констатирано от лекари незначи че хората са здрави.

44

до 47

преди 2 години

Какви евентуални негативи бе, разбирачо...Не е толкова просто, и здрави хора на по 40-50 години не успяват да се преборят понякога. Това е лошото, не се знае кой ще се окаже уязвим и кой не.А тия евентуални негативи от ваксината са пълни глупости.

43

Anonimen

преди 2 години

Относно статистиката - години наред Филип Морис са укривали вредния ефект на цигарите, въпреки че са имали документи, че пушенето уврежда белите дробове и са ги скрили. Даже е имало лекари, които са предписвали пушене на хора с белодробни заболявания. Прочетете за радиевите момичета и тяхната статистика, след години чак излизат истинските данни

42

БайГанЮ

преди 2 години

И този го натурализираме.Да го направят почетен гражданин на Панелистан!

41

K

преди 2 години

Намаляването на смъртността в Зап. Европа се дължи на факта, че бяха ваксинирани над 75% от уязвимите - възрастни и хора с тежки придружаващи заболявания, а не заради поголовното безсмислено и вредно ваксиниране. Само при уязвимите евентуалните ползи надхвърлят евентуалните негативи. За останалите естественият имунитет е за предпочитане. Това са фактите! Другото е за пари, мнооого пари!

40

Шайсе

преди 2 години

Сега ще разправя в Германия, че са го метнали у Бегето и това ще навреди на "бизнеса"!

39

Net

преди 2 години

Българина е като плесен, до каквото се докосне го разваля! Съвсем логично тази нация изчезва! С такъв разрушителен манталитет, природата няма как да ни остави да съществуваме!

38

Анонимен

преди 2 години

Този в от онези модерните германци, който нито говорят немски но за сметка на това се казва Асан и има брада.

37

Говорит Москва

преди 2 години

Нали западняците бяха много честни и нямало измами и корупция? 30 годни ви промиват мозъците

36

чиба

преди 2 години

До ГерманецАбе стойте си в Германия, какво се натискате тука.

35

-

преди 2 години

До Solar Power Абе не е толкова просто. За 2 години ако не си се тропирал, значи се справяш отлично, а след ваксинация не е сигурно какво ще ти се случи

34

Solar Power

преди 2 години

До Анонимен: Простичко е ! Първо зарязваш всякакви "севтила" които бяха обещали да си метнат дипломата ако има вирус през декември 2020-та (мангъра) и още не са го направили и започваш да мислиш разумно. Изваждаш си просто статистика на заразени, умрели , население и процент ваксинирани. Намираш няколко сходни с България държави примерно Ирландия,Португалия,Швеция,Норвегия .. може и нещо от Азия Тайван,Япония, Китай,Русия и просто сравняваш :) Отговора е лесен. Ваксинация !

33

Анонимен

преди 2 години

кой им дава право да издават сертификати, кой е избирал властта, всеки знае че всички избори са нагласени в почти всяка държава. защо да вяваме на хора ,които не сме избирали, да ни управляват и инжектират с каквото са им заповядали да го направят ?те предизвикав кризите и същите ще държат сметка как да живее нормания човек. На върха жаруват ненормалници и искат да побъркат всички. Толкова са самовлюбени,че са изпердетасили към самите себе си. Който се подчинява на такива е тиня.

32

Анонимен

преди 2 години

Ами човека си е купил сертификат от България. Те тук са евтини. Няма да си купи дърва или пилети!

31

A

преди 2 години

Еми нека му отворко ганьовски.

30

Анонимен

преди 2 години

Всички с фалшиви сертификати ще бъдат изловени, защото всички инжекктирани са и чипирани.

29

Вин

преди 2 години

Винаги съм се чудил, откъде си изсмукват такъв вид новини. Голямо въображение имат медиите.

28

Анонимен

преди 2 години

Днес ми казаха за някакъв англичанин къде се ваксинирал в бг, прибрал се в Англия и умрял, та не знам, не знам Човек да се чуди на какво да вярва - в науката или собствената си интуиция.

27

Анонимен

преди 2 години

моя си ги купих за 1 лев