14

Анонимен

преди 2 години

Мисля,че е крайно време,хората да разберат какво всъщност представляват социалните мрежи и особено Фейсбук.Това е таргет фирма,която събира данни,систематизира ги и ги продава на търговски вериги,на политици,на службите и на рекламните агенции за да ви изпращат реклами.От това вие нищо не печелите а напротив само губите пари всяка минута.Дори и само наченатата минута я плащате като цяла.

13

Лорд Генчо

преди 2 години

Нека поне започне със софтуер за дупесто разпознаване.

12

2 в 1

преди 2 години

Facebook и тайните служби - две в едно.

11

Анонимен

преди 2 години

Никога няма да го спрат :). Това е все едно да си натопиш ръката в меда и да не си оближеш пръстите. Това е огромно количество от информация, което се използва от рекламодатели, служби за сигурност, експерименти с други софтуери. При наличието на толкова супер компютри, нали не мислите че някой просто ще плаща вие да си качвате снимките на сървърите му..?! безплатно.. защото сте много красиви сигурно или много умни

10

Анонимен

преди 2 години

В моя офис имаме забрана, да оилзваме социални мрежу, освен Linked in. Всипики са със сложебни телефони и нямаме право на липни. И е добре, тлаа. Луднаха от масата. ..

9

до 9

преди 2 години

Със сигурност фигурирам все някъде на нечия снимка, но това е изключително оскъдна информация касаеща мен. Не вися там като балък да си казвам всичко от до и да си качвам живота на платформата им :)

8

До 7

преди 2 години

И аз не съм, но защо си мислиш, че фейса не знае нищо за нас? Аз нямам, но жена ми, баша ми, майка ми, приятелите ми имат. Така, че искам, не искам и моя фейс се появява там косвено.

7

Анонимен

преди 2 години

Споко, те и други неща ще преустановят...

6

Анонимен

преди 2 години

Добре, че никога не съм си правил профил там :)

5

Анонимен

преди 2 години

Това е фейк новина, ама що да си проверявате нещата журнапатки. Сега даже и бан ще ми сложите, понеже толкоз си можете

4

Анонимен

преди 2 години

А може би софтуерът за разпознаване просто вече не тагва видимо, но продължава да работи във фонов режим и да предава данните на службите? Спомням си наскоро имаше новина, как девойка разбра, че гаджето и изневерява. Видяла местоположението му и търсила в фейса всички снимки от други потребители тагнали се от това място и нещеш ли други случайни хора го били заснели в заврдението с друга мадама. Правете си сметка един автоматизиран процес и малко изкуствен интелект на какво са способни.

3

Анонимен

преди 2 години

А може би не са успели да докарат достатъчно кликове и реклама от този софтуер?

2

Анонимен

преди 2 години

Нещат да се боцнат да не ги чипират милите, а на драго сърце качват ли качват във фейса.

1

Анонимен

преди 2 години

Все тая. ..