271

До 318

преди 2 години

НЕ СЕ ПОПЪЛВА НИКАКВА ДЕКЛАРАЦИЯ ПРИ ВАДЕНЕ НА ЗЪБ. СВОБОДЕН ИЗБОР НА ЗЪБОДОКТОРА Е ДА ТИ ПРЕДЛОЖИ ИНФОРМИРАНО СЪГЛАСИЕ, АКО ПРЕЦЕНИ, ЧЕ СИ ПРОБЛЕМЕН ПАЦИЕНТ ИЛИ МОЖЕ ДА ИМА УСЛОЖНЕНИЯ.

270

ха ха ха

преди 2 години

До asd 318 АМА НЕ КАЗВАШ, КАК ПЪРВОТО КОЕТО ПОИСКАХА ПРОИЗВОДИТЕЛИТЕ НА ВАКСИНИ Е ДА БЪДАТ ОСВОБОДЕНИ ОТ СЪДЕБНА ОТГОВОРНОСТ??? А ПА ТИ СИ "ИНФОРМИРАН", А??? И ПОДПИСВАШ? ХА, ХА, ХА!

269

Ц до ваксиниран

преди 2 години

Ти осъзнаваш ли какво казваш???!!! ЗНАЧИ НИКЪДЕ В ДЕКЛАРАЦИЯТА НЕ Е ПРЕДВИДЕН И ВЪОБЩЕ СЕ ИЗКЛЮЧВА АПРИОРИ ПО- СЕРИОЗЕН ПРОБЛЕМ СЛЕД ВАКСИНАТА КАТО ТРОМБОЗИ И ПОСЛЕДВАЩИ ИНСУЛТИ, ИНФАРКТИ И АВТОИМУННИ БОЛЕСТИ!!! Я ПИТАЙ КОРИТАРОВ И РАДОСВЕТ РАДЕВ ОТ КАКВО УМРЯХА! ИМАШЕ И 20ГОД. МОМИЧЕ В СЛОВЕНИЯ, ПОЧИНАЛО 2 ДНИ СЛЕД ВАКСИНАТА! И ОЩЕ, ЗА КОИТО НЕ ЗНАЕМ.

268

а грипа

преди 2 години

ЗАЩО НЕ СЪОБЩАВАТ, ЧЕ СЪГЛАСНО ПРИЕТИ ОТ МЗ "ПРОТОКОЛИ ЗА ЕПИДЕМИИ", ВСИЧКИ ОСТРИ ВИРУСНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ СЕ "ПИШАТ" КОВИД - КАКВАТО Е ПРЕОБЛАДАВАЩАТА ЕПИДЕМИЯ ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 2 ГОДИНИ??? В МОМЕНТА ЛЕКАРИ СЪОБЩАВАТ, ЧЕ ПАЦИЕНТИ СЪС СИМПТОМИ СА ОТРИЦАТЕЛНИ ЗА КОВИД, НО ЯВНО СЕ ОТЧИТАТ КАТО КОВИД??? КЪДЕ Е ГРИПА, КОЙТО ВЪРЛУВА В МОМЕНТА, КЪДЕ СА ДРУГИТЕ БОЛЕСТИ?? И ПРЕДИ КОВИД СА УМИРАЛИ ПО 300 ЧОВЕКА ДНЕВНО , ЗАЩО СЕ МЪЛЧИ?

267

Обективно

преди 2 години

Защо манипулирате? Къде са 300 починали вчера, къде - 145? Повече от ДВОЙНО ПО- МАЛКО!

266

ЬЬЬ

преди 2 години

До Анонимен:....Кога най- после ще стане и в България,както в други европейски страни,сметките от здравните вноски да са лични и да се онаследяват. Само тогава може да се избегне шмекеруването с осигуряването на една или половин минимална заплата.До сега нормално осигуряващите се плащат не само за лечението на шмекерите,но и всичко за себе си.Това не е нормално и докато не се промени закона,няма да се промени нищо към по-добро.

265

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 313 Сами стигнахте до логичния извод - от ваксините нямат полза тези, които се нуждаят от тях, затова ги натрапват на тези, които нямат нужда от тях. Лекарства трябваше да се мислят, а не - ваксини.

264

Анонимен

преди 2 години

До АнонименТИ СИ ОСТАНАЛИЯ 1%

263

Зозо

преди 2 години

До Анонимен....И ваксиниран Пешо Пияндето.... Хахахаха, точно тези нищо не ги хваща. Те спазват дистанция... ъъъ другите странят от тях, защото смърдят :)))))))))))))))))))))))

262

asd

преди 2 години

Декларация попълвам и като ми вядат зъб. Да се притеснявам ли? Деклрацията е, че си информиран, че може да има леки неразположения следваксината, да не се шашкаш или ако има нещо специфично да уведомиш институциите, за да се събират данни и да се анализират.

261

r3v0lv3r

преди 2 години

До ЬЬЬЗащото БЦЖ е сложена в закон за задължителна доброволна ваксинация, на практика щом не си полълнил декларация, че се отказваш от ваксинация автоматично се води, че се съгласавяш и ако стане нещо може да се оплачен на арменския поп.

260

Анонимен

преди 2 години

Не мога да повярвам, че това е 21 век. Върнахме се в тъмните времена на Средновековието, когато несъгласните с църквата са били подлагани на мъчения. В случая неваксинираните сме тотално дискриминирани

259

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 308 Не е "помогнало", защото съм желано бебе, а не - грешка, както сте Вие :) От 15 % от влезлите в болница до 9 % от починалите не е 99 %, ваксатроле.

258

Отменете

преди 2 години

Сертификатите..Веднъж не изпълнявайте заповеди..Бъдете хора !! Не на поробването !

257

Анонимен

преди 2 години

И ваксиниран Пешо Пияндето от нашия блок при ковид е 99% пътник. На 58 г. има неврологично заболяване, една тътри краката си, черният му дроб е леш, лицето му е мораво. Сигурно има куп заболявания, за които нищо не знае, защото той на лекар не ходи. Лекува се с ракия и водка. И пет ваксини да сложат на имуннокомпрометирани хора шансовете за оцеляване са малки, така както на повечето на пределна възраст - 75 г. и нагоре. Затова има и починали и сред ваксинираните.

256

ЬЬЬ

преди 2 години

До агитиращите за ваксинация: плашещо е не само съдържанието на ваксините,а и задължителната декларация,която оневинява ваксиниращите и всички последствия, дори и смъртта, са за сметка на нас.Питам: защо не се попълват такива декларации при ваксиниране против БЦЖ?

255

Анонимен

преди 2 години

Кога отменят дискриминационните зелени паспорти???? Да ходи Кацаров да му бъркат в носа, нали не е ваксинирам!!!!

254

Анонимен

преди 2 години

Нацистите карали ли са концлагеристите да подписват декларация за информирано съгласие относно ефектите от пребиваването в концлагера?

253

Пф

преди 2 години

До 305-----Защото са нямали бустер сигурно...То за делта варианта се иска бустерната...Нали е много агресивен сега вирусът, те така...

252

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен"И днес има 13 починали ваксинирани. Защо ваксината не ги спаси?"Като се ползва презерватив има 99% шанс да предпази от забременяване.При тебе как не е помогнало.