10

arsenalfc

преди 2 години

ЗА 85млн 30хил нищо не е . Вижте в малкия,бедния,мизерния булгариста* какво става. На 4млн по 6 хил.

9

Анонимен

преди 2 години

В Турция не трябва да има хич понеже има ваксинирани .Просто кражба на пари е това .Веднага локдаун или оставка .

8

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 2 години

Б. Гейтс търси парцел да зарови Милиардите в Златни Кюлчета , какво по Хубаво място от Бодрум - Руската С-400 и Авиобаза Инджирлик - където и в момента има около 70 броя ядрени бойни глави , Няма по Сигурно Място , ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

7

Анонимен

преди 2 години

Мелинда,бившстс му съпруга му "сви"половината пари след развода и го изрита от домът им.И сега е бездомник и живе в яхтата си,като непрекъснато сменя местоположението си заедно с охрана от 30-тина бодигарда,защото вече твурде много хора го"обичат"

6

Demonaz

преди 2 години

Е нали торците бяха много ваксинирани и сръбите също холандия и т.н?? Как е възможно тогава да има болни там ?? Или есента-зимата има покачване на грипове настинки и т.н УАУ!

5

ким и сикимде

преди 2 години

Верно ли?!

4

Анонимен

преди 2 години

Р.Турция в момента неистово се нуждае от валута за да задържи икономиката си в що годе нормално състояние и вероятно ще сключи някаква сделка с Гей тс.Но дали това няма да се окаже"змия"в пазвата им,казано образно.

3

Анонимен

преди 2 години

Нормално.Бил Гей тс им е на гости.И отчита добър резултат от ваксините.Това беше шега.По интресното е,него как са го пуснали през границата си и дали и той има зелен сертификат.Като турист ли е пристигнал там,като бизнесмен ли?Или вече е имигрант в Р.Турция.

2

Анонимен

преди 2 години

Така си е колкото по-ваксинирани ,толкова по-голям ръст на заразените .Факт ,който никой не отрича .После ръст на хоспитализираните и после ръст на ......познайте какво ,на ген. Майтапчийски черните чували.

1

Анонимен

преди 2 години

А какво ни интересува това нас нормалните хора???