20

Анонимен

преди 2 години

Не ни трябват българомразци в ЕС! Не ми пука за такива, как се чувстват, колко са обидени и дали са гладни! Да си стоят отвън с антибългарския идентитет!

19

Благоевград

преди 2 години

България да признае македонското малцинство и да регистрира ОМИ ,, Илинден,,.

18

№18 съм

преди 2 години

До двете обърнати палчета: Захладня, защо не си ги пъхнете някъде на топло? Кое не е вярно от написаното? Моля, микрофонът е ваш! Да-а, подобният се радва на подобния (си)! Similis simili gaudet!

17

Анонимен

преди 2 години

Илийчо Лазаров е син на посланика ни в Италия още от Тошово време - Димитър Лазаров. Той пък е станал такъв защото е много умен, а не защото е племенник на комунистическия министър на финансите Кирил Лазаров....O tempora, o mores! (Cicero, I реч от Каталинариите).

16

Ясен

преди 2 години

И да ми триете коментара, това е мнението на 99 процента от българите!

15

Gancho

преди 2 години

Не знаех,че има и други селски тарикати на Балканите,освен българите. Яръм-тарикати както ни казват. Не може да сме самодоволни когато създаваме пречки пред една независима съседна държава в нейното развитие и ориентация.Криворазбран патриотизъм и защита на Национална кауза.Станахме за смях с нашата замотана позиция спрямо Македониа.Дори и ние неможем да разберем какво искаме и към какво се стремим.

14

Бунгур

преди 2 години

Така или иначе Македониа ще стане член на EU,независимо колко и докога ще ги спъваме по пътя им към Европа. Лошото е,че на всички други държави в Европа им стана ясно що за народ сме ние българите. Не дай Бог нещо да кажат ,че зависи и от България.Веднага контра.Не може да залагаме на спорни исторически истини и да избиваме комплексите си върху съседни държави.За сега само увеличаваме омразата към България и изолацията ни в Европа.

13

Анонимен

преди 2 години

Последните две изречения казват много. На първо място, че един неграмотен селинджър беше премиер 12 години. ***-ръб, но за сметка на това особено крадлив.

12

Fallschirmspringer

преди 2 години

До Всичко е до време "разнасяйки на дипломатическия тепих министър-председател на страна съседна на Северна Македония."" Нека да позная ,това е един многократен министър председател ,с месторождение започващо с буквата Б

11

Всичко е до време

преди 2 години

Зоран Заев беше качен на власт от Запада по схемата на т.н. цветни революции, "избухнали" в бивши съветски републики като Грузия и Украйна. Той никога не е бил на нивото на Никола Груевски. На Заев му провървя, че в продължение на 3-4 години имаше възможност да се прави на голям държавник и пехливан-политик, разнасяйки на дипломатическия тепих министър-председател на страна съседна на Северна Македония. Провървя му, докато всички разбраха, че успехи срещу такъв противник нямат реална стойност.

10

Az

преди 2 години

Някакъв комунистически *** обяснява кой трябвало да е в ЕС и кой не . Абе , Гньо, това не ти е соцлагера , ако някой няма място в ЕС, по всички критерии това е Бъглария и то заради гадни ченгета като теб.

9

фори

преди 2 години

Не е вярно!Много от управляващите в РСМ,достигнаха космическо развитие.Повярваха си,че са велики,безсмъртни и безгрешни.Дори каквото и да правят е позволено,ненаказуемои най-вече безотчетно!Това провали и крадливите,алчни и корумпирани политици в България!Малка разлика -РСМ го разбраха много бързо,ние след по-вече от ...30 години!

8

Анонимен

преди 2 години

В неделя по Хоризонт пуснаха част от репликите на Заев и мадамата, която спечели. Най-сериозният компромат, който се опитваха да й спретнат, е че била с български корени (и това е абсолютно сериозно, тя обясняваше как се е казвала Данела, а не Даниела и нямало нищо българско в нея). Не, тези задръстени ориенталци-шовинисти, заседнали някъде в средните векове, просто нямат място в ЕС.

7

Анонимен

преди 2 години

Според Лазаров след като Заев е тарикат,ние трябва да сме напълно доволни ,след като наглеца Хр.Мицкоски спечели местните избори и се очаква да спечели и парламентарни ,ако има извънредни такива!Той направо си казва ,че ще излезе от договора за ,,Приятелство и добросъседство" и няма с нищо да се съобразява с България.

6

Анонимен

преди 2 години

Северномакедонците искат да се върнат в Сърбия и да си предадат суверенитета на сърбите, но искат да го направят с достойнство :)

5

Анонимен

преди 2 години

Зайо загуби заради ,,европската уния ,, :) И ония вярват в европската уния .

4

СДС

преди 2 години

Бяха политически ренегати, а ОДС - морални де генерати.

3

Анонимен

преди 2 години

#2 Стига само колко си неграмотен.

2

Анонимен

преди 2 години

Този колко е коромпиран.

1

Анонимен

преди 2 години

Не приятелю просто лъхаше на умряла риба.