9

nekoj

преди 2 години

Важное да е гадно на хората и да не мислят за далаверите и кражбите на политиците! И коли искате да карате, а? - "до 2050 година автомобилите в България трябва от около 4 млн. да бъдат намалени до едва 0,5 млн. електромобили" Та накой точно ще са тези електромобили, а познайте??? Хората на село - да си копуват каруци...

8

Анонимен

преди 2 години

Китай рязко увеличи вноса на въглища за ТЕЦовете за да произвежда соларни панели за ЕС! Цената на поликристалния силиций от който се правят панелите скочи 5 пъти, и Китай прави добри пари от ЕС доставякки соларни панели, а България плаща СО2 квоти на ЕС заради ТЕЦовете, ЕК финансира с нашите пари производствити на скъпи и неефективни соларни панели, и парите отиват в Китай който гори въглища да ги произвежда.

7

Анонимен

преди 2 години

Кварц, стомана и много горене на въглища - така се получава поликристален силиций и много СО2 емисии, и всичко това за производството на соларни панели. Които не дават достатъчно енергия, скъпи, кратък живот, сами по себе си са химическа бомба ако после не се преработят, а преработката е скъпа.

6

Анонимен

преди 2 години

"Енергийната система днес е коренно различна - в началото на 20 век се търсеше начин за електрификация на населението, днес битът произвежда сам енергията си, добави в заключение Калоян Стайков" - зелените фашисти живеят в някакъв собсвен измислен свят. Никога домакинствата няма да произвеждат сами електроенергия, тези соларни панели са измама, не могат и 10% от необходимата енергия да доставят.

5

Анонимен

преди 2 години

При Зелената сделка няма да има бизнес. Просто соларките и вятърните перки не могат да поизведат енергия за домакинствата, какво остава за бизнес. Освен това трябва да се изкоренят посевите и да се изсекат горите и всичко да се залее с бетон за да се покрие със соларни панели и вятърни перки.

4

Анонимен

преди 2 години

Радев не и като Борисов да подарява на така наречения бизнес тире нашите хора 5 милиарда )

3

Анонимен

преди 2 години

В първата половина на 2021г вятърните мелници в Германия са работили на 20.9% заради липса на вятър. Със соларните панели ситуацията е още по-зле - само 10.5% са използвани. Урсула и комисарите от Европейслата комисия подготвят европейска директива към вятъра и слънцето с които ги задъжава да дyxaт и да греят 24 часа в денонощието за да се реализира Зелената сделка и да спасим планетата.

2

Анонимен

преди 2 години

"Тя изгражда соларен парк с мощност от 10 мегавата на площ от 100 декара. Производството му може да задоволи годишните нужди от електроенергия на Златица и Пирдоп" - само ако грее постянно слънце и само през деня. Вечер не може, защото енергията от соларните панели няма как да се съхранява.

1

СТРАНДЖАТА

преди 2 години

УМНИТЕ БЪЛГАРИ ПРИ ЗЕЛЕНАТА СДЕЛКА, А ТЪПИТЕ ПРИ ЗЕЛЕНИТЕ ЧОРАПИ.