12

Смях

преди 2 години

Да гледът филма "Аз, роботът" и ще разберат дали сме готови...Към пълна малоумщина се стремят...

11

Този пък

преди 2 години

За българина фейбук е Библията, на всичко написано там вярва, вие му говорите за искуствен интелект и нам си какво още.

10

Анонимен

преди 2 години

Новото мото е: "Няма да имате нищо, но ще бъдете щастливи". Да посрещнем "Новото нормално" с аплодисменти.

9

Анонимен

преди 2 години

Вижте написаното "синергия" благозвучна българска дума. Авторчето може да напише под статията какво означава. Другото интересно думичката "налага". Някой НАЛАГА тази дигитализация. И да, изкуствения интелект като изхвърли от пазара на труда шофьори, лекари, учители, хората от производството - какво да е решението за излишните, Ами разбира се благородна евтаназия с ваксини. Клаус Шваб се грижи за ИИ, а бате Бил за ваксините. Всичко е подготвено, а вие спете. Утре ще сте на улицата без работа.

8

Анонимен

преди 2 години

HE

7

Само питам

преди 2 години

Когато роботите и ИИ направят излишни 90% от работниците и служителите не само в реалната икономика, но и в публичната администрация, какво ще стане с излишните милиарди? Никой не ти дава заплата само за да потребяваш, няма такава професия потребител.

6

Анонимен

преди 2 години

Футуроложката откри 20-ти век.

5

NN

преди 2 години

До 3: Влез в един завод, в който освен роботи, има 3-*** души и ще разбереш какво е бъдещето - потребители *** и умни машини.

4

Анонимен

преди 2 години

Още малко и ще изплюете напълно камъчето за връзката на 5G мрежата с въпросния вирус,а аз като взема една ваксина с която си режа салама у нас и ще стане много забавно!!

3

В.

преди 2 години

Дигитализацията, както я виждаме се изражда в тотално следене. Маскира липсата на индустрия. На практика връща производството във времената преди стандартизацията като освен това лишава от компетентност участниците в производство. Компетентността се съсредоточава в програмен център където е прикрит аналоговия процес. Връщаме се към езотеричните науки. Антиутопия.

2

Анонимен

преди 2 години

веганизация, криминализиране на частната собственост, живот под наем - готови ли сте за новите ценности?

1

Анонимен

преди 2 години

вакссинация, джендъризация, оскотяване - готови ли сте за новото нормално?