40

И.Б.

преди 2 години

Това не е български стартъп, а копие от отдавна въведена практика в Германия.Но важното е, че е добро решение. Не ми е ясно защо се дават толкова пари на богати хора за "преписване". На времето в училище имаше санкции за такова провинение.

39

159

преди 2 години

До Анонимен #3(Продължение) Моля се за този способен човек да е добре, а не погълнат от някоя западна болница и работейки под под надзора на фелдшер или медицинска сестра :)

38

159

преди 2 години

До Анонимен #3Грешиш, имахме умни хора. Например аз бях изпратена за операция в Медицинска академия след като получих проблем със слуха (използване на гентамицин за едно просто кървене на венците, но това е друга история). Талонът ми беше издаден от плевенска болница до доцент в академията в София. Доцентът ми каза, че извършва операции от рак и, че моят проблем бил нещо дребно. Да, възстанови ми слуха, както съм била родена, две операции през три години.

37

159

преди 2 години

До Анонимен 34...Когато бях преводач от немски на български и обратно, имаше строги изисквания относно използване на чист български език.

36

159

преди 2 години

До Щирлиц..Ами аз точно затова дойдох тука, белким науча нещо на български от журналистката...

35

Щирлиц

преди 2 години

Що е то стартъп,и има ли почва у нас,става ли за ядене,прахообразно ли е или газообразно,м?Къде ви наливат така успешно в главите тези чужди и нищо не значещи на български слова?!

34

Laravel

преди 2 години

Това е някакъв майтап - 25К евро. Работя за американски старт-ъп и само седмичният ни бюджет за реклама е повече.

33

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 35Имаше един, дето завършил университет в Щатите с триста зора и незнам колко опита, върна се у дома да се направи на големата работа, тоест почна некакъв измислен стартъп, не му върза въобще.......хахахаха :))) Европа си е Европа, таз отминалата мода в Щатите, никога не е вървяла на стария континент, поне опита челяка :)

32

Анонимен

преди 2 години

Това не е ли като нещо като онези дето бяха решили да правят ферма за водни кончета някъде до Поморие по европейски проект, та заградили 10 дка с мрежи и си прибрали парите.

31

Анонимен

преди 2 години

Старттъпи ,подкасти ,надкасти ,*** ,мандъри ,локаути ,локдауни . Всеки дришлю с нова енглииска дума на уста са прай на голямата работа до усвои некой лев от простите еврочленове ;) Това са пълни глупости и целта е да ни грабят а не че има нещо ново на тоя свят ;)

30

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 32Ми пиши ве човек, обоснови се, нали затова се изнервяме взаимно в Днес :)) Ако греша, ще си посипя главата със сол и продължаваме напред, както казва селския бияч Кобретин.......хахахахаха :)))

29

Анонимен

преди 2 години

До 30 Хаш хабер си нямаш от нищп. . .

28

Анонимен

преди 2 години

До 28 - Все рая е, какво си мислиш ти. Мненоето ти е безполезно.

27

Анонимен

преди 2 години

Стартъпа беше модерен навремето в Щатите, тоест там обичат хора от гетото да изникват с нови идеи, обаче му мина модата там :)) Сега го пробват това в БГ, видиш ли колко сме умни, ама тук такива неща не виреят :) Там си харесват хора, така наречените underdog, ама стартъпа никога не е вървял в Европа, камо ли в БГ, плюс това споменах, че му отмина модата в САЩ :)))

26

Анонимен

преди 2 години

Нямаше ли как да си размърдате мозъчетата и да не вкарвате *** чуждици, а? Национално безотговорни сте.

25

ЧИТАТЕЛ

преди 2 години

"СТАРТЪП", "РИМЕЙК", "ВЕНДИНГ " машини, "ГЕЙМИНГ" индустрия и с тем подобни вносни лафове ли искате да ни шаш..нете. Ами говорете на чист български език за да Ви разберат обикновените българи, стига с този излишен модернизъм, няма да блеснете, чуждопоклоници !

24

Явно това

преди 2 години

с овошката под наем е стартъп, щото преди няколко години му казваха осиновяване. И в Зоопарка имаше животни за осиновяване. Ама сега са сменили думата и хоп - стартъп.

23

ICO

преди 2 години

A има ли инишъл койн офъри за производство на ферментирала паста от тикви като заместител на традиционното кьопоолу?

22

Анонимен

преди 2 години

Бизнес хаха ако на гаражните магазинчета казват бизнес къде е тоя пазар къде има, една българска стока да ми посочи някой защото съм обиколил целия Европейския съюз не съм видял нищо българско

21

Анонимен

преди 2 години

Баба ви само печени римейки е яла и стартъпи на скара.,.