38

Потурко

преди 2 години

До ПотуркоПо-скоро си е чист Фиат 124, така нареченото жигули у нас и в СССР! Гугъл преводача нещо се е объркал при боравене в ръцете на неграмотни ***!

37

Потурко

преди 2 години

Не съм сигурен че колата от снимката е точно модела за който пишат в статията!

36

Ехе

преди 2 години

Тук ако на някой стар дядо Ладата му е пред блока започва една драма . Подаваме жалби да му вдигнат колата , караме се с него . А Ланчата станала атракция и ше му я оправят сега на италианския дядо. Може и без пари . И той , и всички ще и се радват наблизо. Ето една малко , но доста съществена разлика в нашия и техния манталитет , пък и макар да се твърди , че си приличаме с тях .

35

Анонимен

преди 2 години

Сладури!

34

ХАХА

преди 2 години

До И пакТака е, рaсийски *** за 47 години на стоянка щеше да се е разпаднал. :D

33

Анонимен

преди 2 години

Има капитализъм не е влезнал Сталин там след войната.Това ако е тук ще и налепят стикери общинарите,паяк,глоби,актове за 50 години на собственика,ако продължава да я слага там ще му скъсат джоба!Комунист частна собственост много мрази!Само неговата може,на другите се санкционира!И забележете човекът частник и не му викат маргинал,като нашия министър Горанов тук.Даже общината ще я реставрира колата и ще я върне пак там.

32

Анонимен

преди 2 години

Това е нищо, ако дойде тук ще види каруци на ромската конница от Великото преселение на народите които още джиткат по софийските улици и вечер ги паркират до кaтyна.

31

Тано Кариди

преди 2 години

Оцеляла е. В Люлин свалят джантите още в движение.

30

Абе ей

преди 2 години

Време е да спрете да използвате гугъл преводачката, да се научите да пишете и да си намерите свестен редактор. А ако имате вече редактор, може да го замените с третокласник, ще се справи по-добре.После що нямали хората доверие на медиите, вие сте неграмотни и като копи пействате нещо, поне прочетете го веднъж преди това.

29

черния

преди 2 години

Да не я пипа, че ши му заемата мястото!

28

Сметач

преди 2 години

Е как така? Човека казва че ръководил будката 40 години....Да видим, сега е на 94, тоест роден е 1927 а се пенсионира 1974, тоест влиза в пенсия на 47 години. Ако я ръководил 40 години, както самият той казва, то излиза 4е е започнал бизнеса на 7 години. Леко се съмнявам в достоверността на материала. Не се преписва така на сляпо. Ама така сте свикнали.

27

Русия

преди 2 години

Са разплача. Кой ши земи тъз италянска ***.

26

Анонимен

преди 2 години

В Италия не са имали комунизъм, а близнакът му - фашизмът, е бил за кратко. Затова имат млади пенсионери и нови коли. И въпреки мафията, пак хорат имат подредена държава. Браво на властите за отношението към автомобила-атракция. Тука дърветата по булевардите ги секат, че им пречат да "усвоят" парите от европроектите, та някаква ламарина ли ще оставят?

25

Асан

преди 2 години

Как не са я гепили 50 години братчедите :)))

24

Тони

преди 2 години

Хората намират сили да се усмихват и да се забавляват с миналото. А ние броим починали, гледаме пияндурници, клепари със миризливи чорапи и чакаме децата ни да плюят и после сами да почистват чиновете си. Егати скапаняците сме.

23

Салваторе Маранцано

преди 2 години

Покажете колата бе ***

22

пенсионер

преди 2 години

бах, вестникар се пенсионирал на 47....

21

ВАЗ

преди 2 години

Мяза на жигула.

20

Anonimen

преди 2 години

Това в БГ не може да се случи, защото берачите на желязо веднага ще я приватизират.

19

ДО 18

преди 2 години

ХАХАХАХ, вярно е това