580

Анонимен

преди 2 години

Тоя е бизнесмен и политик, а не лекар. Хиляди измряха защото не успяха да проумеят тази простичка истина.

579

Анонимен

преди 2 години

Айде пак с тоя доктор Менгеле.

578

Анонимен

преди 2 години

"Дали притежанието на Мангъров на частна лаборатория не обяснява досегашните му критики на правителството за борбата с коронавируса, питат се в гилдията. И дали той не иска фирмата му да бъде включена в борбата с опасната зараза с бързите тестове за наличие на антитела, за които днес така настоятелно призова. При представянето на екипа на Медицинския съвет той горещо препоръча да започне масов скрининг за COVID-19."

577

Анонимен

преди 2 години

Е, да ама спечели медихна слва, стана политик, а и лабораторията му може да е потръгнала, т.е. парички също е спечелил.

576

До 629

преди 2 години

Съвсем не е глупав той, хитър и подъл е. Търгува с живота и здравето на хиляди наивни и глуповати хорица, които му се връзват на манипулациите. За жалост нашият народ напълно е изгубил способността си за критично мислене.

575

Анонимен

преди 2 години

Мангъров е един Остап Бендер в бяла престилка. Мошеник, който преследва икономически и политически цели за сметка на живота и здравето на хиляди хора. Ако бяхме нормална държава отдавна да е с влязла в сила ефективна присъда.

574

за Васил Левски

преди 2 години

Знаем каквото се пише ,но интересно е да знаем какво е станало със роднините му след освобождението дали са имали нужда от нещо какво е направила държавата за тях и т.н.т/ Иначе зад всеки началик стои портрет на Ботев и Левски нямат грешка във това и всички са във ползу роду -- някой завзаци казват в поузо джобу ! 30 г демокрация вие кажете в чия полза работиха и трябва ли да им се вярва ? Гласувайте за Възраждане те открито казват ,че са против насилствена ваксинация и против локдауните !

573

СТАДО

преди 2 години

Мангъров има частна лаборатория. Не случайно още от началото на пандемията настоява за масови тестове за антитела защото ще захлеби здраво. Как може да сте толкова наивни. Този шарлатанин обслужва само личният си финансов, а напоследък и политически интерес и амбиции.

572

Анонимен

преди 2 години

Антиваксърите са много смели, но като започнат да се задушават и да посиняват първи тичат и заемат леглата в болниците. Защо не си седят по къщите? Нали е само грипче, нищо лошо не може да стане. Чайче, аспиринче, пък после каквото им е писано...

571

Анонимен

преди 2 години

точно така мангър ! никво ваксиниране ! чайче сутрин и всичко точно.

570

Solar Power

преди 2 години

До Дидо: Оставяме ти свободата , а ти остави нашата свобода да има свободни места за лечения в болниците. Нали си свободен защо ходите в болниците и заемата легла ? 94% неваксинирани глу паци ! Много от които подведени ей от този пухляк ,че нямало вирус. Като заемаш публичен ресурс който е общ и се полага на всички по равно то ще се съобразяваш с обществото и ако това значи да се ваксинираш то отиваш и го правиш !Обществата които не го правят са в Африка ! Огледай се !

569

ПРОРОК АНТИВАКСАРИИ

преди 2 години

Мангъра е трън във петата на могъщите западни консорциуми производители на ваксини и какво ли не ! Доброволната ваксинация е провалена на всякъде ,във Щатите хиляди полицаи и пожарникари са пуснати под домашна отпуска защото не искат да се ваксинират -- ваксинация насила може и да успее ,но ще има и последствия ! Хората се съпротивляват , но това вече не са онези едно времешни хора които смело са си отстоявали правата и идеала ,а консуматорско общество ,готово на всичко и да продаде душата с

568

АнонимеН

преди 2 години

ТОВА ВЕЧЕ ГО ОБЯВИ СЪДА! РАДЕВ Е ДОКАЗАН НАГЪЛ ПРЕСТЪПНИК И ТОЙ И ЦЯЛОТО МУ СЛУЖЕБНО ПРАВИТЕЛСТВО!

567

Анонимен

преди 2 години

Нито едно от нещата, които предсказваше тоя некадърник и лъжец не се сбъдна. Нито затова, че до пролетта на 2021 вируса ще е отминал, нито за новата вълна... нищо. Който му вярва си играе на руска рулетка. Хиляди вече не са между живите.

566

Анонимен

преди 2 години

До (-_-) ""смъртността, която междувпрочем е рекордна сега, както и много години назад!" За 10 години назад смъртността беше на едно и също равнище (около 108-110 хил) а за една година стана 124 хиляди, тъй че не ми обяснявай, че "то така си беше"! А за 2021 ще е даже ОЩЕ ПО-ВИСОКА!

565

Solar Power

преди 2 години

Ей маймун ! Публично излез и се извини на хилядите възрастни хора които подведе да ти слушат глупостите ! Доктор който не вярва в науката и медицината мерси !!! Ето заради ей такива мухля ци като този нашето здравеопазване е на последно място в ЕС и ходим да се лекуваме по Турция.

564

Анонимен

преди 2 години

До (-_-) Аз говоря за рекордна смъртност от Ковид. Между другото, не го чух Мангъров да обяснява как очаква висока смъртност заради системата, а той работи в нея от 35 години, тъй че приказките за това как не знаел и затова не казал са приказки за такива като теб. Мангъров също така каза, че до есента на 2020 вируса ще е отминал, иначе щеше да си къса дипломата. После каза, че нямало да има вълна през пролетта и т.н.

563

пич

преди 2 години

Мангъров трябва да бъде публично обесен пред народното събрание. Заради този човек всеки ден си отива по едно българско селоНо Бог вижда всичко и всичко се помни

562

Явор

преди 2 години

Не ме интересува този човек, пет пари не давам за мнението му, така трябва да направят всички. Ако не беше пандемията, щяха да го знаят само хората, които е лекувал. Изглежда е добър педиатър, но с коронавируса сбърка жестоко. Тия, които го послушаха, бяха после в интензивните отделения, защото пиха чайче и аспиринче. Той иска слава, а сега и власт, докато хората умират. Той е инат и нищо и никой не може да му повлияе, но тия, които го слушат са още по-големи инати.

561

+-

преди 2 години

Мангъров трябва да не му дават "словото"-той се пиари ,както всички кандитат-депутати от партии за изборите.Май трябва да му се свият "перките" това не е диктатура,а просто необходимост на данният етап.