67

До Програмист

преди 2 години

До Програмист -Голи нападки? Нито са нападки нито са голи. Ето ти една "нападка" - Ти не си програмист. Ти си един преводач. Превеждаш бизнес нужди, в код, послзвайки готови системи, които ен разбираш. Оплакваш се, че нямало подръжка в JS за налседство, каквтоо ти го искаш, но лесно можеш сам да го импелентираш, както може д аимаш и интерфейси, ако желаеш, но грешкат ти е, че ако искаш подобни функции, трябва да смениш езика, а не да позлваш термиа "бъгави", все едно има грешки ..

66

До Програмист

преди 2 години

Бъг, означава някакво нежелано действие, разлчно от спесификациите. Но като преводач, си свикнал всичко да е наготово и лесно. Затова си и посредствен. Нямаш работа в местата, кдъето се върши иситинска разбработка. Лидерските ти качества, също не са добри. Постоянно се оплакваш, как еиците и технологиите не са ти според изискванията, вместо да направиш нещо по-върпоса. Когато те критикуват, при това заслужено, за грешките ти, ти прибягваш до личностни нападки, несвързани с професионалните ни ...

65

До Програмист

преди 2 години

... умения и качества. Ако не се промениш, винаги ще си "на дъното". Един прехвелен специалист на посредствено ниво с малко по-висока от средната заплата, който ще стагнира. Виждам го всеки ден. А обидите ти показват, че нямаш и никакви лидерски качества. Нито умееш да комуникираш добре, само се хвалиш, като те критикуват, не приемаш критикат, нито се аргументираш, а се отрпавяш към вербални атаки. В офиса, може да ти костват рабтоата, на улицата може да ти костват повече.

64

До Програмист

преди 2 години

И друтото е, че не трябва да съм "по-голям мега спец", за да те критикувам. В интерес на истината, не трябва да съм и с магистратура по софутерно инженерство и 10+ години опит, а просто човек, прочел Coding for Dummies, когато изказванията са ти лишени от смисъл.С това, нападката приключва. Дано си извадиш малко изводи и да разбереш, че не си прав в това, да ме нападаш на лизностна основа. Ти може да си педофил, това не ме интересува. Говорим за бизнес и програмириране.

63

До Програмист

преди 2 години

А сега, ето ти съвет. Никога не казвай това, което ми каза, не и на живот. Повярвай ми, някой хора реагират МНОГО остро на подобни нападки. Лично аз съм унищожил живота на трима души, заради подобни нападки. Бях ... лош човек. Сега вече несъм. Дургото - колко книги четеш на месец? Гледай, да не падаш под 6, като поне2 са за личностно развитие и две са за технологии и бизнес. Практикувай сложни бизнес проблеми поне 30+ часа на седмица, извън работа. Напиши компулатор на случаен език.

62

До Програмист

преди 2 години

Напиши собствена система за бази от данни. Пробвай, да напишеш собствен кърнел,дори да е за старах архитектура. Създай сосбтвен бизнес отстрани. Научи 10 човкеа на нещо, което ти си научил, но не ти е харесал метода ан преподаване или просто вярваш,. че ще го обясниш по-добре от книгите и документацията. И спри, ама сериозно ти казвам, да се хвалиш колко пари вадиш. Нито са толкова много, нито печелиш точко. Печелиш само негативи.

61

статистика?

преди 2 години

чета и нещо май нищо не разбирам: при такива пенсии и толкова много безработни, как се стига до такава ЗАПЛАТА? да, като гледам цените на ток,вода, наеми, дрехи, хранителни продукти... разбирам, толкова пари трябват на човек/семейство и деца да живее НОРМАЛНО... ама колко от хората живеят нормално? или то е като със статистиката: главата в печката, дуп** в хладилника статистическо равно на нула градуса... защо се пишат такива неща? за да получава някой заплата (много много по-висока от тази)?

60

Анонимен

преди 2 години

До Програмист - Уф моля ти са ... от 5 години спамиш тука, най-накрая научил откъде да чете и се изкара мега спеца. Мързи те да напише 2 линии код отгоре.

59

Анонимен

преди 2 години

Ако ще и с 25000 лева да си, мизерият в странта е ужасяваща ...

58

Анонимен

преди 2 години

3500 лева за студентска работа ... е това, което дава Майкрософт в Дания. Стига лъга. Знам цените и заплатите.

57

Анонимен

преди 2 години

До Глас от изток - Ако излезем от всички съюзи,можеш ли дами гарантираш отворени безмитни пазари и 5 цифрени доходи на месец, на сегашното стойност на долара?

56

Анонимен

преди 2 години

До Програмист 72 - Какво им е "бъгавото", ще ми кажеш ли? Не съм запознва в моемтна, да има сериозен бъг точно в тази система.

55

Анонимен

преди 2 години

Пичове ... виждам, че сте се заиграли с някакви уеб хави, ама не е там масивната пара.

54

Глас от изток

преди 2 години

"Интересното" тепърва предстои. Още нищо не сме видели. Лоши времена идат. Ако не излезнем от всички порочни съюзи и не се вземем сами в ръце няма спасение за нас.

53

боко тиквата

преди 2 години

Да станат програмисти или ченгеджисти ако не да гледат агнета на село . Колко пъти им го казах ? Тва за програмистите не спря да ви го казва Сачева по БТВ тата . Има го някъде в нета може да видите Сачева колко пъти ви каза да ставате програмисти .

52

до Програмист

преди 2 години

Не пиша много JavaScript, ама constructor метода си се държеше като такъв. Или нещо съм пропуснал.

51

Анонимен

преди 2 години

Да станат програмисти - им казаха от мафията герб . Само като програмисти и ченгеджисти може да се работи в България .

50

лудо джоре

преди 2 години

Моят доход само от наеми е толкова. Бачкам от скука.

49

до 64

преди 2 години

Нищо им няма, стига да не паднеш на някакъв legacy проект от преди ES6 :)

48

до Програмист

преди 2 години

Ахааааа, ясно.