98

Анонимен

преди 2 години

Просто искат да превърнат всички в киборги, които не си напрягат мозъчните клетки и си изпълняват зададените функции без отклонение. Аз предпочитам да живея по-малко, но качествено, вместо 200 години като немислещ роб.

97

МП

преди 2 години

Бог е дал шанс на всяко живо същество да се пази от враговете си.Едно със криене, друго с бягане, трето с отрова и т. н. На човека е дал ум и разум и ако той ги използва с божията помощ и разрешение ще създаде лекарства и методи, които ще му помагат да съществува. Друг е въпросът, че човекът със съществуването си убива природата и всичко в нея.

96

Анонимен

преди 2 години

Ще,ще, ще , а на практика резултата е ваксина, която не пази от заразяване с това срещу което се ползва и кел файда от цялата реклама. Нито грипа, нито рака, нито хив, нито ковид не е спрян с тези ваксини, но пък се опъват едни пари на чужд гръб.

95

Сарказъм Радомирски

преди 2 години

Убеден съм, че иРНК ваксините ще борят всяка болест така добре, колкото ковид. НИКАК!

94

Айде бе...

преди 2 години

Туй все едно да ми сравняват ракията с лимонада и да викат, че е същото! Ми не...не е, тъй че с един куршум 5 заека....не става!

93

Ахахахаха

преди 2 години

Че вапцините много просто ще ни избавят от останалите болести. Като ни уморят преди тях.

92

Анонимен

преди 2 години

Това не е ваксина!!!! Срок на предполагаемо символично действие максимум 6 месеца ?!?!?

91

епидемиолог

преди 2 години

До121 =епидемиологЗащо лъжеш?== Бих искал да знам кое точно от казаното от мен не е истина, за да дам съответната официална информация, източници и линкове. Иначе си е говорилня. Ако тия дето раздават 'безплатни ваксини', ваучери, кебапчета. ковид фондове и добавки, бонуси за ваксиниран, сертификати за надеждност, рамо за кариера, не ми плащат за това което наричаш- лъжа, - кой ли е?

90

Анонимен

преди 2 години

СПИН и КОВИТ са измислени като химично оръжие от САЩ. защото много бързо измислиха и ваксини. Вируса КОВИТ и СПИН остава в тялото като чип и пускат друг да го апгрейдва и човека умира,

89

Анонимен

преди 2 години

До епидемиологЗащо лъжеш?

88

епидемиолог

преди 2 години

Какво ще е развитието и евентуални успехи в бъдеще от mRNA технологията, може само да спекулираме, да се надяваме и стискаме палци. Но това което наблюдаваме сега с тези 'ваксини' е пълен провал и дори престъпление срещу човечеството. Даже самия създател на mRNA, го ясно заяви.

87

Абсолютно вярно!

преди 2 години

Много ясно, че тези болести ще изчезнат при вакс-идиoтuтe - те просто няма да доживеят до рака или квато и да е там болест, ще станат на мода инфаркти, инсулти, тромбози и миокардит.

86

Анонимен

преди 2 години

Мда, наистина е така "нашите клетки се превръщат във фабрики за спайк протеини", което никак не е хубаво, но да видим

85

Ангел

преди 2 години

Тук всички са излекувани

84

Германец

преди 2 години

В резервата още се лекувате с пърцуца :)

83

Факт

преди 2 години

До АнонименСмъртността е 6% само при най-възрастните.Средно 1% и по-малко.Ако беше 6%,то при 30+% преболедували(2+млн.) в БГ(минимум,възможно е и да са много повече),трябваше да са починали 120 хиляди.Очевидно не е така,защото починалите са 24 хил.

82

Анонимен

преди 2 години

Значи вкарват някакви иРНК вирусни едно отбрано и няколко подбрани работещи в комплект екип,те ще настройват имунната ни система да изгражда по техен сигнал или по сигнал на модел отвън който те представляват как взаимнозаменяем екип от звена внедрен да стимулират дейноста на имунната система,че в множествено с промишлено значение за паралелно производство в кратко време с взимане на решения по модела с подсказки на екип иРНК или синтетичните заместители как полу/замистители по физично състояние

81

..

преди 2 години

Модерна е номер едно

80

Vol'Jin

преди 2 години

Значи - Химко не работи, ония с цимента в Холсим му не дреме за изкуство, Вратица е пред закриване и аз спонсори няма откъде да намеря! Или ще финансирате държавно или ще танцуваме Танго в три съда за антиобразователна и антирегионна политика!

79

Vol'Jin

преди 2 години

Трябват три за Танго. Казанлък - ок - рози, туризъм, атмосфера за изкуство- национална гимназия по пластични изкуства, София - национална гимназия изящни изкуства в столицата ясно, Северна Българияяяяяя?????? Северозападна България? Североизточна България?Нито едно по изкуства в най-скоро време!Ние сме с най-много опит и приемственост! Немаш избор!Поздравете и МК и майките им. Министерство на културата демек. Ми тука има туризъм и планини!