49

Пак по опорката?

преди 2 години

До Българин: *** си ти, драги. Чети и тогава пиши. Руската хиперзвукова ракета Циркон се движи със скорост осем маха или осем пъти по-бързо от звука. Минала е всички изпитания и ще се въвежда на въоръжение. Това говори ли ти нещо? САЩ нямат защита срещу нея. Разработват лазерно оръжие, вярно е, но то в мъгла нещо не ще да действа. Докато разберат иде ли нещо, вече Циркона ще им е отнесъл главите.

48

Българин

преди 2 години

Нордтроп Груман показа прототип на изтребител и бомбардировач, 6-то поколение и многоцелеви самолет също 6-то поколение а Путин още няма 5-то поколение.Какъв паритет, какви си ги фантазират руснаците?Само разни неуки русофили вярват, че имат някакви ракети, които са по-добри от американските.А с такива ракети САЩ разполагат и дори Ф15 е модифициран да ги носи.Да не говорим, че се тества Ф16, който носи лазерно оръжие.

47

Българин

преди 2 години

Нордтроп Груман показа прототип на изтребител и бомбардировач, 6-то поколение и многоцелеви самолет също 6-то поколение.

46

Анонимен

преди 2 години

На "Маунт Уитни"ще му трябват два МиГ-31БМ от дежурните 12 от Южния военен окръг - с по един хиперзвуков "Кинжал". Ей така долитат за минути с 3000 км/ч и от височина 21 км изстрелват кинжалите! След минути го няма флагманът на 6-ия флот! Има още 5 сигурни бързи начина, но е дълго за разказване! Вижте картата!

45

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

Путин да си гледа умиращото скоропостижно население от некачествен алкохол и Ковид. Война не му трябва. Войната е вътре в държавата. Когато населението е умиращо и изгладняващо, теорията за войната веднага изскача на линия. Така ги държаха по времето на комунистическия социализъм, така ги премятат и ДНЕС по време на феодалиния робовладелизъм. Смях и трагедия, абе, направо театър "Сълза и Смях".

44

Анонимен

преди 2 години

Аве ако *** разположи противоракетни установки в Куба дедо Джо дъл шъ наака памперса?

43

Анонимен

преди 2 години

Да, Путин каза нещо подобно, но той не спомена старата овехтяла информация за разполагането на елементи от глобална противоракетна отбрана в непосредствена близост до руските граници, а каза за предстоящо разполагане на пиндостански военноморски бази в Румъния и България и за пиндостанското старание за въвличането на тези две черноморски държави в нагнетяването на напрежението в Черно море.

42

Анонимен

преди 2 години

Няма ли кой да му обясни на Путин, че паритет отдавна няма. Изминаха 30 години от откак паритета свърши, а Путин продължава да внушава на руснаците илюзията за някакъв паритет паритет със Запада.

41

Алекс

преди 2 години

Моряците от "Маунт Уитни" да си запазят час при врачки и баячки и да си вземат повечко памперси преди да отплават към Русия.

40

Анонимен

преди 2 години

До до 31 Руснаците при курса на Путин не може да не считат Китай за приятел и да му дават каквото поиска (медни находища, водата на Енисей и Байкал, горите и земята на Сибир), защото Путин идеално знае, че Китай не е Запада. Понеже китайците са в остър дефицит на жени, в последно време пропагандата в Русия формира благосклонен поглед към създаане на смесени семейства - китаец и рускиня.В нета се намират случаи китаец да води и майката и двете дъщери. Изключително са грижовни към семействата си

39

Анонимен

преди 2 години

Китаиците ядът кучета пълнени с ориз на фурна като виетнамците.

38

Анонимен

преди 2 години

Постоянно обвиняват Русия и руснаците, че се въоръжавали и че нямали доверие на почтения Запад, а какво прави почтеният Запад? Въоръжава и насъсква държава след държава срещу Русия и се опитва да издърпа тихичко четгата изпод краката на Русия. От разпадането *** Варшавския договор до сега има поне 10 нови членове на нато. Че то който и да беше на мястото на Путин и Русия щеше да направи същото. Да се радват, че дядя Вова е великодушен и още ги търпи, а не ги е зачесал по домова книга.

37

Анонимен

преди 2 години

едни гледат през бинокъл, други през макарон

36

Анонимен

преди 2 години

Китаиците са на нивото на руснаците там в тези държави няма живот.това са империи на злото комунистически индивиди далеч от цевилизацията.

35

До 36

преди 2 години

"великите сили не се бъркат в вътрешните работи на суверенни и независими държави и нямат шпиони" След това писаниестигам до извода, че вярно ти трябва акъл, не газ!

34

Хайде, хайде

преди 2 години

Вижте, това е 1/7-*** от световната суша. Със съответните ресурси. Ами ще си ги пази. Кое точно е нелогичното в това? Северна Корея - в планините им има ресурси за трилиони. И си ги пази. Елементарно е - имам крадливи съседи, пуснал съм ток по бравата.

33

Плоско, Калеко

преди 2 години

Геополитическите тревоги и европейското напрежение, на което сме свидетели са публичния отзвук от реалното, но и циклично отместване на баланса на силите от Запад на Изток. За България най-вредни са обаче не Европа или Русия, а същите тия Калеки-Алеки, те винаги ни тласкат нанякъде, винаги със закъснение.

32

Анонимен

преди 2 години

Много ясно че не са велика сила,великите сили не се бъркат в вътрешните работи на суверенни и независими държави и нямат шпиони,руснаците са роми,русия е селска държава нямат манталитет,населението е много неграмотно и деградирало когато нямаш акъл а парите са ти движеща сила стигаш до катастрофа.акъл трябва не газ

31

до 31

преди 2 години

Браво. Русия е по-малко от 2%( два процента) от Светвното население и дава толкова малко и от Световното производство. Да си кротуват,защото не са велика сила. Великите държави са две--САЩ и на второ място КИТАЙ. И да разберат,че КИТАЙ не им е приятел. КИТАЙ гледа себе си.

30

Анонимен

преди 2 години

В тази държава има надвислало зло нещо се случва всичко върви на зад хората са много лоши и много злобни алчни нахални нагли измамници и крадци,навсякъде се бъркат в вътрешните работи на всяка държава населението е деградирало,държава от третия свят,далеч от българия защото ще ги изпепелиме и ще изчезнат като старите пари,държавата може би с наи много болни от спин в света.