15

Георги

преди 2 години

Никога не е афиширалаЗакон за нея е да дарява задължително 10% от приходите си!Като не знаете някои факти по предпазливо би трябвало да се коментира ,но всеки си има мнение !Някой да се заинтересува да запита в църквата на Дупница Свети Георги като беше здрава и в дома за сираци колко е дарила задължително всяка събота без прекъсване!Е сега се разболя

14

Васка Сашева

преди 2 години

Нищо лично. Обаче когато се снимаше в разни замъци със злато и диаманти и богати италианци.....Тя тогава (90те години) дали сачувства по някакъв начин на мен и хилядите българи които се чудеха как да вържат двата края от хиперинфлацията стопила всичките им спестявания и доходи ? Дано се оправи жената.

13

хп

преди 2 години

Съпричастен съм към болката и страданието на всеки болен и страдащ човек! Пожелавам й да оздравее с Божията помощ!

12

Анонимен

преди 2 години

Ако Бог и помогне ще оздравее. Нито един лекар нее по голям от Бога. Бог да е с нея и да я спаси.

11

От бореца

преди 2 години

Нема лошо щом я влече!

10

Честно

преди 2 години

Пожелавам да се оправи жената. Но! От моя гледна точка това са заможни хора, които биха могли и сами да се справят финансово, но не искат, а търсят други да платят вместо тях. С увереността, че няма нищо нередно те да запазят висок стандарт на живот и да не посягат на личните си милиони, а хиляди други трябва да отделят, защото, видите ли, те са нещо повече и за останалите трябва да е привилегия да отделят от залъка си за г-жа Елевентретрофолкауардс. Точка!

9

аз

преди 2 години

Сашка Президент!!!! Обърках се - Луна :)

8

АнонимеН

преди 2 години

САШКА ВАСЕВА Е ПЛЮС ЗА ОБЩЕСТВОТО И И ПОЖЕЛАВАМ ОПЕРАЦИИТЕ И ДА СА УСПЕШНИ!

7

Бай Тошко

преди 2 години

Няма да питам Сашка кога друсаше циците по сцените и инкасираше пари сети ли се да помогне на някоя онкоболна или дете в нужда. Ще кажа само, че това си е голяма трагедия. Дано се оправи. Нарича се съчувствие, състрадание. Нещо, което турбо-чалга и мутренската *** на обществото, от което произхождат тези знаменитости, нямат.

6

Перниканец

преди 2 години

Дано се оправи... но...Бизнесменът Христо Бакърджиев е първият официален вносител на гуми Мишелин у нас...Как така досега все го хвалехте като прочут милионер, а след това публикувате дарителска сметка ?

5

Анонимен

преди 2 години

Няма по- банално нещо от чуждото нещастие. И все пак, дано се оправи жената. Но само вселената знае какво я очаква. Там няма празно. Всяко твое дело или мисъл се запечатват и получават адекватен отговор. Карма

4

казано иначе

преди 2 години

е навирила циците-,,много съм притеснен,,

3

Анонимен

преди 2 години

По други медии пишеше, че туморът й е доброкачествен, така че няма страшно и стига измислени драми!

2

Стамат

преди 2 години

Дано да се оправи жената

1

Анонимен

преди 2 години

Никой не го интересува