53

ФЕН

преди 2 години

А хич??

52

До пияница мистик

преди 2 години

Явно или си пубер или не си софиянец,а софийски жител ,не познаващ софийският жаргон! Раковска Витошка,Графа,Попа,Синьото,Кравай и т.н. ги ползва всеки софиянец и знае за какво става дума ! Аз съм на 70 и винаги е било така дете невинно,жертва на социалните мрежи!!

51

До 61- Опа,опааа

преди 2 години

Опа1 опааа !!!Колкото е по проsт един човек,толкова е по уверен в себе си и в абсолятната си правота! Проssтакът винаги осъжда,напада иоплюва всичко което еизвъп тесният му кръгозор и което не разбира!...........Друго си е Азис и софи Маринова-звезди в очите на примитива!

50

1984

преди 2 години

Войници, Габрово, под строй, там униформени ни водят на цирк /не е майтап/. Коцето, пиянде легендарно, е напито. Не щеш ли, вижда старшината и е наясно, че той ще го усети. Та тръгва Коцето да се скрие, бяга около шапитото, в един момент вижда грамада, опитва се да спре, но цинтовете /военни обувки/ го хлъзват по бетона. Коцето е единствения човек с света, който се е блъснал в слон. Животинката е била вкарвана в цирка в този момент. Не е шега!

49

пияница мистик

преди 2 години

Някой знае ли къде се намира улица "Раковска" за която говори Славчо Пеев? Аз знам къде се намира улица "Раковски", наречена е на Георги Сава Раковски. Там действително има много театри и градинката на Кристал :)))

48

Анонимен

преди 2 години

До до ПепиАми, че и тук лятото и сега всичко е отворено, с пък маски се носят много рядко. Да си видял управляващите вчера по снимките дали са с маски? У наше село маски нема.

47

Опа, опааа!

преди 2 години

"разнопосочните сигнали за ваксините трябва да спрат" !!! А евентуално да водим хората под строй да ви гледат халтурите може ли? Щото ги помним тия времена! То от 20 години само пенсионери ви влизат в салоните, и то през зимата че да изкарат някой час на топличко, ама сега неваксинираните ви станаха проблем!

46

Анонимен

преди 2 години

Гладна мечка хоро не играе. Така е, като подкрепяте зелените сертификати.

45

До пепи

преди 2 години

Във Великобритания от лятото всичко е отворено и даже на закрито ходят без маски, а там са човек до човек. Така че да, има заразени, но не са в болница и не умират

44

Анонимен

преди 2 години

Покрай тази пандемия ми прави впечатление, че хората на изкуството, на които сме се възхищавали не са от най-умните всъщност. Изкарал сте го леко, защото при 80% минава леко, а можеше и друго да се случи от ваксината. Не се превръщайте в агитатори за ваксините, защото ще ги останат напълно празни театрите, излагате се.

43

Анонимен

преди 2 години

Ами как няма да са замислени хората при този открит фашизъм, който се води.

42

Анонимен

преди 2 години

Злият постигна своето!Бедна и разделена България!

41

Анонимен

преди 2 години

Защо театрите не станат частни, а трябва държавата да налива пари в тях. Който прави добър продукт оцелява, това е.

40

Анонимен

преди 2 години

Поредното доказателство че българина е свикнал само да се оплаква. Отворен ли е театъра, отворен е. Работите ли, работите. Какъв ти е проблема?

39

Анонимен

преди 2 години

Славчо Пеев и ти ли Бруте .Откога запя в хора на българоубийците сатанасти и продажници .Няма да стъпя никога на твой спектакъл и пари да ми дават.

38

Анонимен

преди 2 години

докато гилдията разчита на сертифицирани така ще е .Мой съвет дърпате кепенците и край да се приключва.Кой нормален човек ще отиде на театър като преди това му бъркат в носа .Театрите нали искате само сертифицирани ,защо ревете сега ?

37

Картофчо

преди 2 години

Ами продължавайте да плачете че искате насилствено ваксиниране, а после никой не идвал. Нали това е целта бе джанъм, да не пускат хората, за да ги принудят да се ваксинират. Аз също го изкарах за 8 дена, без ваксина и с лекарствата, Аспирин, Ефизол и Олинт. Така, че не вигдам тази ваксинна субстанция какво точно върши срещу този вирус.

36

Анонимен

преди 2 години

Кацаров убива бизнеса и доходите на хиляди хора в България със зелените сертификати...

35

sa

преди 2 години

Влючете се в хода на времето , в риалити шоу, или Виртуалната реалност на новата МЕТА

34

Анонимен

преди 2 години

Ами играйте по 20 ище ви дойдат по 10.Вечни плакалници.