53

СМЕХ....

преди 2 години

ДОГОВОРИТЕ С ГАДНИЯ РУСКИ МОНОПОЛИСТ ГАЗПРОМ---СВЪРШИХА!!!! СЛАВА НА ЕС И САЩ!!!.... ИДВА ЕВТИНАТА АМЕРИКАНСКА И АЗЕРСКА ГАЗ---РУСОФИЛИТЕ ВИЯТ НА УМРЕЛО.... ХАХАХААА.... КЕФ!!!!!!!!!!

52

Анонимен

преди 2 години

Поредната предизборна лъжа на Радевата хунта. "Намалението" от 1.35лв за MWh за някои битови потребители и топлофикационните дружества се случва за сметка на увеличение за индустрията и бизнеса с 25.33лв за MWh. Нищо повече от предизборен шопинг от страна на лицето Радев!

51

шопендар

преди 2 години

ОТ ДНЕС на газостанциите ще се продава газ не на литри,не на кубици ,а на киловат час.моля сипете ни 2 киловатчаса газ.хайде сега прости българино познай колко е истинската цена на газа,и колко големи герои са тези които са отработили цените

50

вернолибе

преди 2 години

Отново имбецилски новини !!Поевтинял на фона на....КАКВО ?!Да ви приличаме на ***?И пред Алф няма да мине

49

Случаен минувач

преди 2 години

Трудно ще бъде да се диверсифицираме за газа. Русия държи повече от 70% от световните запаси. Ако получаваме втечнен газ с хладилни кораби, би било много по-скъпо. Природният газ е 90% метан, а той кипи при -160 С.

48

Анонимен

преди 2 години

Направихме диверсификация на диверсификацията. Да премахнем зависимостта от европейския и американския газ. Да ги диверсифицираме с договор с Газпром на ниска цена.

47

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен,да бе, хубаво, ама нали точно потаран нареди гзпром да врътне кранчетата 2-3 месеца по-рано. Та да разясня на 80%овите какво излиза, пу тя създава кризата и като се почне реването - идва на бял кон и спасява света. Звучи ли ви познато? КГБ школа, грешка няма. Та си остава герой само в очите на 80% от най-прз. народ на планетата.

46

Анонимен

преди 2 години

Събраа се и решиа........Затова.

45

Анонимен

преди 2 години

Сключвайте договор с Газпром. Американският газ няма да дойде. Ще дойдат само корабите разрушители да разрушават.

44

Анонимен

преди 2 години

Направихме диверсификация на европейския газ от европейската борса. Заменихме европейският руски газ на европейска висока цена, с руски газ на газпромска цена..................

43

Анонимен

преди 2 години

Газа ще поевтинее драстично, защото противно на очакването на Путин че ЕС ще падне на колене пред него и ще му се моли реши да заеме антируска позиция и курс към бързо отказване от руския газ.

42

Анонимен

преди 2 години

Унгария сключи дългосрочен договор с газпром и сега получава газ на цена 250 до 300 долара за 1000 кубика. А ние си правехме устата да плащаме по спотовите цени на европейските хъбове - плащай сега по 800-900 долара за 1000 кубика.

41

Фил

преди 2 години

Природният газ наистина ли се измерва в мегаватчасове?

40

СМЕХ...

преди 2 години

Абе , да не се окаже , че след като намаляват ценете на газта с 1,5% , след СПУКАНАТА ТРЪБА В БЪЛГАРИЯ---да плащаме загубите на Газпром с над 10% над цената за България!АЙДЕ НА БАС , ЧЕ РАШКИТЕ ЩЕ НИ ТРОПОСАТ ТИЯ ЗАГУБИ ....ЗА ДА СИ КОМПЕНСИРАТ ТОЯ 1,5%....ха,ха,хааааааааааа./....АЗ НЕ ВЕРВАМ НА РУСНАЦИ ... А , ОЩЕ ПО-МАЛКО НА ПУТИН/

39

Путин няма шанс

преди 2 години

Навремето така Мусадък /минисър председател на Иран/ губи главата си. След като въвежда 40% данък върху износа на нефт, цените на вноса се увеличават съответно с 40% и той не само не постига обещанията си ами тотално се дискредитира. Яно Путин е прочел каква е била съдбата му.

38

Анонимен

преди 2 години

Защото избухва,че като скрит дали е качествен на тези пари за услуга,че още под налягане сякаш повече газ ще прекарат,е наистина някои ще ги прекарат с големи щети,които причинява.

37

Анонимен

преди 2 години

Украинските власти са потресени и протестират срещу нечуваната печалба на Газпром. За деветмесечието на тази година руският гигант спечели 1 трилион рубли.

36

Анонимен

преди 2 години

В Русия има глад, а пари няма, затова Газпром продава на по-ниски цени. :))

35

СПОКО, БЕ....

преди 2 години

СЛЕД ИЗБОРИТЕ ШЕ ГО. ТАКСУВАТ 2-йно и 3-йно.....ЗА ДА СИ НАВАКСАТ ЦЕНАТА!.... НЕМА БЕЗПЛАТНИ ОБЕДИ----БЕЗПЛАТНО Е САМО СИРЕНЦЕТО В КАПАНА ЗА МИШКИ...... ОТ БЪЛГАРИЯ.. ХАХАХААА

34

Анонимен

преди 2 години

А пък аз купувам газ на килограм.