40

Анонимен

преди 2 години

Да,ни не разбрахме що че продават е долари в ЕС като имат евро ,)

39

Праведен

преди 2 години

А, Кирчо-мошеника, кога !

38

Интернетаджиев

преди 2 години

Добре е да се поразгледат уебстраниците на Стейт Департмънт, ФБР, Европол и Интрпол, за да се научи как завършва пътуването по света с фалш сертификати. Наздраве!

37

До !

преди 2 години

Правилно. В "дарк нет" се влиза САМО чрез търсачката Ahmia и браузър Tor. Иначе таратанци Дарк Нет. Нещо не е у ред с българите "хакери" в България.

36

До 16

преди 2 години

Точно така издават сертификатите от NHS.GOV. Няма как да объркаш уебстраницата. Lol Така е и в САЩ, но форумните бойци откъде да знаят, като не са си мърдали дирниците от табуретките. Освен това трябва да си изключително ***, за да впишеш домашния си адрес в интернет банкирането. За тази цел има oфиси setup, но и това не е в периметъра на нолиджа на нашего брата. И още колко бели петна в познанията за Запада има... С лопата да ринеш... ;)

35

до 16

преди 2 години

ехее така ли било на Запад бе? ти ги уби бе!

34

Сата НАТО

преди 2 години

Вие май сте от тези, дето си увиват банковите карти в кухненско фолио.

33

Сата НАТО

преди 2 години

Като си давате личните данни да ви направят фалшив сертификат, нали знаете, че с ЕГНто и имената ви могат доста неща да направят ----///---- Сериозно ли? И какво могат да направят с имената и ЕГН-то ми, които са публична тайна?

32

:)

преди 2 години

"Твърди се, че сертификатът е издаван в една от страните от Източна Европа и може да бъде проверен с помощта на официални приложения..." ЗАЛАГАМ НА ***!

31

Пепи

преди 2 години

И кво е туй dark web. Къде го пише в учебниците по tcp ip . Само измислици. И крипто валута се намира навсякъде . Кракен бинанс . Елементарно е.

30

Гном

преди 2 години

Спокоен съм с такива статии, защото тези които не се вксинирани тук са толкова конспиративни, че не плащат с карта в интернет. А в Dark WEB е още по-сложно, плаща се в крипто (на стойност 300 долара). Страх ги е в градския с новата система за плащане с дебитна карта, за да не им източат парите, камо ли в дарк уеб, където нямаш никаква защита.

29

lol до 16 сертифицир

преди 2 години

Ей сертифицирания "на запад", даваш ли си сметка в какъв диджитъл Биг Брадър си се набутал, след като са ти изискали всички лични данни и видео селфи??? Или от миене на чинии мозъкът ти е деградирал съвсем и се хвалиш, как си се набутал...т.е. сертифицирал???

28

Анонимен

преди 2 години

Антитела! Това се образува след ваксината.

27

Анонимен

преди 2 години

34 аз също се питам как за Бога ще разберат ако сертификата е издаден по надлежния ред, но вместо ваксина е сложен физиологичен разтвор? Как разбират това? Явно има нещо във ваксината, което индикира. И въпросът е какво е то?

26

Анонимен

преди 2 години

Махнете тая тотална фашистка глупост от България. Рано или късно ще я махнат и от света, защото освен че е дискриминационна е и опасна. Хора със сертификат се разболяват и разнасят, но де факто ги пускат на всякъде. Сертификата ще донесе временно облекчение от 2-3 месеца и после ще е още по-зле. Но като не слушате, строшете си главите.

25

zlobarq

преди 2 години

До 10. За да те хванат на скенер нали се сещаш, че " ваксината" не е само ваксина...

24

Хахаха

преди 2 години

Като си давате личните данни да ви направят фалшив сертификат, нали знаете, че с ЕГНто и имената ви могат доста неща да направят. Не, че нещо, вие си знаете. Накрая ако ви дадат бял лист да се подпишете, веднага го направете, без да се замисляте. Някой ден да не се окажете с източени банкови сметки и продаден апартамент, без да сте го продавали? Нали знаете, че и бърз кредит могат да теглят с личните ви данни?

23

Анонимен

преди 2 години

Повече от половината у нас издадени сертификати са фалшиви. И това е супер ноеина. Ще оцелеем.

22

Анонимен

преди 2 години

Мда. С глупостта не можеш да спориш. Антиваксъри...

21

Анонимен

преди 2 години

Нямам нищо против да одрусат антиваксърите с 300 евро и накрая да се заразят и да пукнат :)