134

Анонимен

преди 2 години

Тия в прав текст са си признали, че т.нар ваксина е експеримент. Всеки ден научавали нещо ново за вируса. Не трябва ли първо да го изучат изцяло и тогава да правят ваксина.

133

Антон

преди 2 години

С тези двамата, децата им и близките им ваксинирани ли са. Пропускат нещо много важно. Да , технологията съществува от 30 год., но до момента е имало готов, успешко завършен продукт, като рнк ваксина, без значение за какъв вирус става дума. Изводите на вас

132

Анонимен

преди 2 години

Нобелова награда, ами получава се като се докаже във времето, че си направил нещо, демек след 10-15 год. за сега нищо не сте направили, на една патентована НЕ ваша платформа закачихте едно спайк протеинче и толкоз, тя оная от Модерна дето измисле платформата е по вероятно да я получи някой ден, не вие. Ба си Пфайзер, за това ли компрометира останлите вакси за да останете само вие, май веднъж я съдиха, ама може още

131

Анонимен

преди 2 години

НЕЖЕЛАНИ ЕФЕКТИ ОТ ВАКСИНАТА ПФИЙЗЕР СПОРЕД ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА РЕЗОЛЮЦИЯ НА ЕВРОПАРЛАМЕНТА - 435 779 за ваксината Pfizer BIONTECH. ДА НАИСТИНА - ПОЛОЖЕНИЕТО ЩЕ СЕ НОРМАЛИЗИРА...

130

Анонимен

преди 2 години

Каква нобелова награда, бе, туджар юргюн, за пране на пари и бизнес нюх ли

129

Анонимен

преди 2 години

-- Йозлем Туреджи и Угур Шахин -- това ли били про-ваксърските лобисти пахахахах да бяха избрали по един тежък английски псевдоним

128

Русия

преди 2 години

Шефа на Файзера нисай факсинирал.

127

Анонимен

преди 2 години

"Бърза биомолекула, която се намира в тялото но", но с генетични промени и със СИНТЕТИЧНА липидна обвивка с незнайно съдържание. Инжектираме си ги и не знаем какво количество spike протеин ще се произведе и за колко време. Или ОТ КОИ КЛЕТКИ на тялото ще се произведе, за които не казваме какво ще се случи с тях (какво прави имунната система с клетка, от която се подава чуждо тяло?). А може ли да е ендотелиума на кръвоносните съдове?

126

хах

преди 2 години

Новата нормалност е постоянно надрусан с ковид ваксина.

125

Анонимен

преди 2 години

до 153Модерна е почти същата ваксина но активното вещество е в повече просто е по-силна или концентрирана и от там по добрата защита с малко от Модерна но пък и е с повече и по силни странични ефекти

124

Анонимен

преди 2 години

Според изследвания в щатите модерна е с най ниска заболяваемост и смъртност така че ще почакат за нобелова награда

123

До ха-ха

преди 2 години

България губи по 110000 души годишно .От 2000г насам.Но 2029 е загубила 125 хиляди и то при положение,че населението прогресивно намаля.К19 изби 15 хиляди души.Но продължавайте да вярвате на антиваксъри и да упорствате срещу ваксинацията !

122

Мнение

преди 2 години

Мерси и благодаря!Ваксина от Тюрлю Мюрлю и *** Мюргюн не ми трябва!

121

анонимен

преди 2 години

А така,дойдохте си на думата.30 години сте създавали този тип вакцина и като я доизкусурихте се появи,или се създаде-въпрос на трактовка,и заболяването,от което тя да "предпазва".

120

Анонимен

преди 2 години

Готино е как хора с реално ниво 4 клас коментират хора, които се образоват всеки ден от десетки години насам. Само експерти в тия форуми.

119

ъъъ

преди 2 години

Създателите да вземат най-после да се възползват от изобретението си! Стига вече с тая грижа за простолюдието, крайно време е да се погрижат и за себе си!

118

анонимен

преди 2 години

Нека който иска да се ваксинира , който не иска ,да използва ивермектин за профилактика или лечение , също фенофибрат. Има и други възможности , които не са по-малко ефективни от ваксините. Ясно е , че ковида е голяма напаст, но да има няколко възможности за лечение .

117

Вьзмутен

преди 2 години

Евреите са си маиката - ква нобелова награда тия са за сьдЕкспериментите сьс живи хора са били вьзможни само в лагерите на смьртта и вьв днешно време

116

Ха-ха

преди 2 години

До Анонимен"В България още десетилетия ще си влачим епидемията.Ако я има България."България загива поради съвсем други причини,а ковида въобще не е проблем,защото засяга хора далеч от репродуктивна възраст!България губи всяка година 50 000 души и без епидемия!Впрочем,епидемията свършва,когато повечето преболедуват,засега са над 30%,след тая вълна ще са над 50%.

115

гатанка

преди 2 години

" Ще има нормалност, при която въз основа на имунитета на още по-големи части от населението ще можем да действаме по-свободно. Със сигурност ще се борим с вируса още няколко години." Досетихте ли се за какво иде реч?