36

Анонимен

преди 2 години

Ми да се разведе. Га еди милиардерските кифтета, ни рива, а!? Нещастна била, онакваз била. Да не я е вързал с вериги.

35

Чукча

преди 2 години

мисля че са си лика прилика.двойките на обществено място трябва да се държат почтително един съм друг независимо какви са им реалните отношения това е въпрос на култура.

34

.!.

преди 2 години

Значи аз харесватръмпя! Още няколко мандата на тръмпя и краварите или ще доведът света до адрен холокост, което е зле между другото, или ще отпаднат и империята им ще загине! Мдам!!! Така, че тръмпя е мноооого добре за путин и европейския съюз като цяло! Поради простата причина, че той може да доведе до по-бързо западане на краварската империя!! Мдам!!!

33

До авторката

преди 2 години

За няколко цента повече какви ли не глупости си готова да опишеш. P.S.Ако знаеш какво прави мъжът ти в момента....Не ти стана приятно. Нали ?

32

Анонимен

преди 2 години

А Байден??? що не давате неловките моменти на Байден а?? Ще трябва да отворите цяла нова медия за неговите репортажи!днес.бг = Медия финансирана от ляви перверзници и педофили!!

31

До Додо

преди 2 години

Номер едно си, Доде, сваляме ти шапка!

30

Ами

преди 2 години

Като не го иска да се развежда, а не само да се преструва пред камерите ! Явно се е омъжила за него заради парите !

29

Тимур

преди 2 години

пих ракия с руска салата и после, 5 бири с бахур

28

Пак ли?

преди 2 години

А кога ще има статия за #FJB, #FuckJoeBiden, Let's go Brandon?

27

Ясно е!

преди 2 години

Аз виждам едно съвсем нормално семейство. Тръмп вдига одобрително палци на хората който скандират Let's go Brandon, а Мелания прави физиономия в смисъл, "моичкия не ме слуша пак, като му казах да се прави че не ги е чул". Какво по естествено от това между съпрузи?И защо не пуснат по разширен клип? Защо не обясните със статия как се появи скандирането Let's go Brandon? Много хора тук не знаят за това журналистическо отвратително падение от медии които уж не били фейк? А ги занимавете с глупости

26

Анонимен

преди 2 години

Според мен защото застана пред нея и я скри от камерите,привлече вниманието към себе си.

25

ебача

преди 2 години

Тя спокойно може да му бъде дъщеря. Естествено, че една жена не иска да бъде интимна с баща си.

24

Анонимен

преди 2 години

В случая тя не гледа към него отначалото, така че няма основание да се предположи, че той е причината за погледа й.

23

кескьосе

преди 2 години

Мелания вече не иска старче до нея. Поне от десетилетие си върши работата с гардове, асистенти и прочие. Сега, когато е официално прието да мразят Доналд, тя най-накрая може да даде воля на недоволсвото си.

22

Карамфилов

преди 2 години

Джо Байдън му скри шапката на тоя. Всички го подценяаха, но старчето дърпа юздите здраво, и за разлика от червения перукан дейсвтелно прибра войските от Афганистан и остави ония абдaли сами да се оправят.

21

Анонимен

преди 2 години

Това иде да ни напомни, че не трябва да се женят хора с 30 годишна разлика във възрастта. Някое бабе щеше повече да му отива.

20

неандерталец

преди 2 години

И какво, една физиономия е повод за скандал, развод, война?! Тази статия само показва как на бедняка му е вродено да се подчинява на господаря си.

19

Анонимен

преди 2 години

Като му видя само на Тръмп увисналата кожа и не мене ми призлява. Дори Байдън изглежда по-мъжки от Тромпета.И за това време през което не сме го гледали много се е състарил. Атя си е още готина жена.

18

Анонимен

преди 2 години

На FOX има снимка ка джо спинка и го будят . Препишете и тази статия.

17

Анонимен

преди 2 години

До Анонименна снимката е мигнала просто и това нищо не означава