35

Анонимен

преди 2 години

Може и да не е, но доста такива биха му се израдвали на този ***.

34

Не е сгрешил

преди 2 години

Като гледам снимката е мислил правилно. А израза "малко гей" е все едно да ти кажа : "Ще ти вкарам само гл.авичката. Това не е е.... не.

33

Анонимен

преди 2 години

Не можах да разбера какво е гейското на това да слушаш Бритни Спиърс.

32

Krom

преди 2 години

До някой - баш за SAS са го предложили! Първообраза на съвременния SAS е създаден на доста по късен етап, поради идеята на Чърчил да въведе доктрината на терора и страха на бойното поле. Така англичаните създават ударни диверсионни групи от затворници и престъпници. Чак след войните в Индокитай възниква SAS.

31

ааа

преди 2 години

Ами с това натрапване на ***.с.ията от всякакви всевъзможни нпо-та,даже си измислиха специален закон,прикрит като уж защитаващ жените-истанбулска конвенция,трябва да свикваме това да става и с нашите деца-било нормално детето на 4-5 г. да искало да изглежда като противоположният пол и така да им вменяат още в градините,че няма нищо лошо да си момче ,но да искаш да си момиче или обратното....

30

Анонимен

преди 2 години

до седмият опит не се брои за гей.

29

Бай Тошко

преди 2 години

Пак добре, че не харесва българската турбо-чалга. Че тогава вече става зле. Много зле.

28

какво е "гей&qu

преди 2 години

Аз също харесвам поп-музиката (не само), не гледам футбол, пия бира и нямам сексуални желания към мъже. Какъв ли съм?

27

някой

преди 2 години

До: номер 3 Прилича ти на гей? Ами, да така изглежда. Ето ти сега още примери на гейове за които няма да предположиш че са такива: Уилям Аалто. Американски войник и доброволец в испанската гражданска война.Бил е толкова добър, че са го предложили за SAS, когато той се е разкрил и по тази причина са му отказали.Едгар Хувър - първият директор на ФБР.Шарон Афек - генерал от израелските IDF.Сергей Александрович - син на руския император Александър II.Ернст Рьом - лидер на SA.И т.н.

26

Талибан Ер-джолан

преди 2 години

Еее, бетер турска работа!!! И аз тъй, *** борката и той нещо от малък!

25

Анонимен

преди 2 години

Изплагиатства някоя и друга песен и сега и наклонности плагиатства. Толкова ли не може да измисли (да си плати за) нещо ново?

24

Малко Гей

преди 2 години

Това малко гей звучи като леко бременна

23

Гангстерски Рап

преди 2 години

И Пъф Деди е гей. Има клипчета в нета. И като го питаха: @абе ти що викаш на един че ти харесва татенцето ще го шляпкаш по дупето?@ ОН вика: аз не си играя, аз съм истински гангстер, бях много пиян, а у. Не помня кво съм говорил. Хаха в Холивуд са така. Яко извращения с мъже, с деца, но никога и с жени, сакън! И вие им се кефите блякс

22

хаха

преди 2 години

На тоя и сега хълката му е по-широка и от на Бритни Спиърс, пък камо ли ако стане "много гей"...

21

Анонимен

преди 2 години

Сигурен ли е, че той не е родил дъщеря си?

20

Анонимен

преди 2 години

Хубаво, ама да не идва тук че ша влезе у новините. У нас, сиреч у България, чупет офиси на такива и ги бият яко в суратя. Тъй че пишете, ама го предупредете да не идва у БГ-то. Всъщност, ако някой си е измислил нещо да пише щот последно време няма кво - да знае - това ако не е вярно и тоя рошльо разбере - ще го осъди и има да плаща докат е жив. Само да си знаете де. Бас ловя че до час, статията ще изчезне. :D

19

просто човек

преди 2 години

Бе толкова ли е трудно да разберете бе? Няма 100% мъж, както няма и 100% жена! Всичко е някъде от 0% до 100%.Такива идеалистични герои има само в поп фолк песните (Сто процента съм жена - коя фолкаджийка я пееше тази боза?).И аз не се интересувам от футбол, и какво? Това не значи че не съм мъж, щото не гледам футбол и не пия бира. Бира съм пил, но я отказах, заради диабета.А не гледайте как изглежда този на снимката.Много гейове няма да ги разпознаете!Готов съм с примери!

18

Анонимен

преди 2 години

Явно това е начинът да се успее в киното, театъра и музиката, да се чувства човек, ако не завършен гей, поне малко гей!

17

Христо Христов

преди 2 години

Е, никой не може да отрече, че "риж ***....ст" звучи супер!

16

ТоБ РъП

преди 2 години

Харесвам брюнетки с хубави ц*ц* и средно големи дуп*та. Сигурно и аз съм гхей.