100

123

преди 2 години

Безсмислена статия ! Това дори не е ваксина !

99

Анонимен

преди 2 години

И аз понесох ваксините от социалистическото време,но след като се информирах от специалисти и научих как стоят някои неща,съжалявам че съм ваксинирал детето си.Статията казва малко истини и много лъжи,т.е. нищо конкретно.Нямах нужните връзки,за да проведа фиктивно ваксиниране.

98

Анонимен

преди 2 години

Историята на робството и робовладейството е несравнимо по-дълга от тази.

97

Анонимен

преди 2 години

Едно време е можело да набиеш жена си публично ..кво ми блещите за едно време и освен това тези вируси не мутират а при респираторните вируси всяка година има по няколко мутации

96

Анонимен

преди 2 години

Нюрнбергският кодекс, който са приели всички държави уважаващи човешките права за самосиндикалност на личността е в разрез със статията, с искането за задължителна ваксинация и прочие простотии. Това е златният стандарт за провеждане на тестове с неутвърдени медицински средства! Никой не е против ваксините по принцип. Много хора са против конкретните ваксини, които не са минали тестове и одобрение за безопастност!

95

Анонимен

преди 2 години

НИКОГА не сме изисквали ваксинация за влизане в магазина! Никога не сме изисквали ваксинация за отиване на работа в офис. Икали сме ваксинация срещу хепатит за хора които боравят с храна. Искали сме ваксинация за болногледачи. Искали сме ваксинация за конкретни масови заболявания. НО НИКОГА не сме изисквали задължителна ваксинация за елементарни неща от ежедневието! Сега живеем във фашистко време, където мъжете са жени, бялото е черно и историята е каквато искаме да бъде не каквато е!

94

Анонимен

преди 2 години

Екатерина Велика прилага ваксинацията срещу шарка много преди това като я прилага първо на себе си за пример.

93

ъъъ

преди 2 години

Безсмислена статия. За да има задължителна ваксинация, трябва да има хора със съвест и готовност да проучат и поемат отговорността за последствията, съотв. воля да я наложат. В актуалната ситуация такива няма - има политици, действащи като маши на чужди интереси, псевдоспециалисти, действащи като рекламни лица на същите и уж журналисти, повтарящи като папагали спуснатите опорки.

92

Анонимен

преди 2 години

Само стадата животни се бодат задължително,за тях други решават.

91

Вьзмутен

преди 2 години

И какво ни интерсува - сащ нас нормалните хора , те са под управлението на бесните страшни пенсии там ежедневно се стрелят убиват и за тях да ги набодьт е нещо норнално

90

Смърт

преди 2 години

на УБИЙЦИТЕ И ПРЕДАТЕЛИТЕ!!!!!! Те да се бодат с каквото си поискат, долни слугински същности.....

89

Вземат ни за сбили..

преди 2 години

Нещо за нарколепсията удобно пропускате в убеждаването за "безвредните ваксини". Официално го признахте като последствие от една противогрипна ваксина и лошото е, че мина доста време, докато се разбере. Само че сега вече не поемате никаква отговорност с аргумента, че си подписал "информирано съгласие".

88

В.

преди 2 години

Нали нямало ваксина срещу вируси?

87

Адолф

преди 2 години

Файдата от фъксината е същата, като да изядеш л...но заради витамините в него.

86

горд антиваксър

преди 2 години

"Сега се изисква ваксинация за посещаване на училище в някои страни (например срещу хепатит В в Словения)"Ми то и в България се изисква ваксинация за посещение в училище със всичките задължителни ваксини като тези срещу: Дифтерит, тетанус, коклюш, морбили, паротит и рубеола и т.н.Синът ми като започна 8 клас му искаха всичките - имаме ги, ваксиниран е! Само срещу коронавирус няма изискване децата да са ваксинирани... ах, странно защо така? Ми не сме ваксинирани само срещу коронавиурс па на!

85

Анонимен

преди 2 години

До всички българи - За целта юридическият екип на Възраждане,ръководен от адв. Елена Гунчева,разработи жалба.Тя ще послужи на всеки от нас,който иска да изрази несъгласието си със заповед РД-01-856/19.10.2021 на Министерството на здравеопазването.Като основание се посочва: образуване на дело срещу Заповед РД-01-856/19.10.2021 на МЗ.Жалбата,може да се свали от сайта на Възраждане раздел "Новини","Възраждане с призив към целия български народ" най-долу.

84

българин

преди 2 години

"Принудителната ваксинация която включва налагане на задължителна ваксина чрез физическа сила или сплашване е различна." Не, не е точно така! Това не е принудителна ваксинация, а насилствена ваксинация! Когато те хванат за гушата или ти вържат ръцете и краката и те набодат е насилствен акт, подобен на изнасилването. Това е приложимо при поставяне на успокоителни инжекции на психично болни, които са опасни за себе си и за околните.Това което СЕГА правят с нас е ПРИНУДИТЕЛНА ВАКСИНАЦИЯ!!!

83

MIKE

преди 2 години

Хубаво е статията да прави разлика между традиционните Ваксини ( които вкарват в тялото части от неактивен вирус ) и тези за Ковид, които изваршват моделиране на ДНК на клетката да произвежда реален и активен белтък на Вируса.Едните нямат нищо общо с другите.Доматите все пак не са папеши...

82

Анонимен

преди 2 години

Не ми е ясно кои ще са касапите, дето насила ще ваксинират 80% от България? От вън ли ще ги внесат?

81

Койчо

преди 2 години

"задължителната" вакса ознапава ветеринария.Та, ако има оFFце-ОК. Но ако са останали свободни граждани на тВа общество-горното означава "спусков механизъм" на гражданска война...Продължавайте да си играете с "Прозорецът на Овертон", но не забравяйте, че винаги це се намери Иван Козарев, а от там...И тогава медиите ще са наравно с "бонусните медици" на Трибунала.