53

La France

преди 2 години

Франция е най-великата страна! Люлка на цивилизацията и майка на съвременния свят! Vive la Republique! Vive la France!

52

БББ

преди 2 години

Тоя с тия уши на европеец не мяза много. Семитче е май.

51

Анонимен

преди 2 години

до 60 по лошо алжирски евреин

50

Анонимен

преди 2 години

Щеше да е хубаво всичко това, което казва и той го знае много добре, затова го казва, но просто няма как да стане, но това още не го знае. Нима мислите, че французите не виждат и те накъде отиват нещата? Този просто ще яхне вълната и ще я осребри за себе си. Ще посее омраза и ветрове, но няма да реши проблемът с миграцията, защото връщане вече няма. Според мен е просто хитър шмекер, който ще преметне всички да своите 5 мин. слава. Дано не съм прав.

49

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 60: Ами тя неграмотността ходи по хората, а не по прасетата - както се вижда от това пост. Ако грамотен поне да можеше да прочетеш заглавието на винету, щеше и да си прочел че е роден в Монтрьой... нда... типичен арабски град, нали?

48

Опа..

преди 2 години

както ние говорихме, че ромите ще ни изравнят - ето те ни изравниха :). Значи и Франция ще бъде подменена.. единственият начин Европа да се съвземе е икономическа криза ! И с тоя ковид нещата вървят натам. И когато няма какво да ядеш, няма да раздаваш помощи на африканците, няма и да ги наемаш да ти работят защото няма с какво да им плащаш. Те със сигурност ще се разбонтуват, но френската армия е сериозна.. ще оправят нещата. И тогава - кой от където е дошъл, там да се връща

47

Анонимен

преди 2 години

Само дето и самия Земур е алжирец.

46

Анонимен

преди 2 години

До PaolaТи ше ни кажеш ! Ше си жулиме яко , щото това калява характера !

45

ще изберат ли франсе

преди 2 години

много по стойностни есеисти , публицисти има и всички говорят за суверенитет еергииен , сертификати , във Франция по над 100 000 излизат

44

Анонимен

преди 2 години

популист за да обере вота на протестиращите хора

43

Анонимен

преди 2 години

алжирски арабски евреин , пък против братята си говори

42

Анонимен

преди 2 години

Никаква ислямска република няма да е, а халифат. Тоя има нещо малко от Луи дю Фюнес, ама са му много големи ушите.

41

Анонимен

преди 2 години

Е какво, нима това което казва не е истина. Ами там прекалиха с всякакви араби и какви ли не. Прав е човекът, че Франция ще се превърне в ислямска република.

40

Анонимен

преди 2 години

До Даа Я предложи решение, да видим, дали си го измислил отвъд обикновената ксенофобия и расизъм?

39

Даа

преди 2 години

Казал е някои истини човекът, но едва ли ще промени положението. Главите на повечето коренно население в Западна Европа са дълбоко заврени в задниците им. Не знам как е постигнато това, но като гледам какво става през последните 20 години у нас, имам некои предположения. Така или иначе, на белите е отредена ролята на робите в новия прекрасен свят.

38

Читател

преди 2 години

Така озаглавена статия с тази приложена снимка не буди никъкъв интерес у мен!

37

До Анонимен 44

преди 2 години

Както сам каза, богатите европейци не са глупави. Те знаят, че пришълците изповядват религията на еврото и просто искат да имат подслон и що-годе сигурност. Никой не го и еня за религията, а са много далеч от реална представителност в управлението. Сънищата за джихад и френски халифат ги разправяй на пиянките пред блока.

36

Анонимен

преди 2 години

Богатите европейци не са глупави. Внасят си такива индивиди,за да има кой да им слугува,да върши черната работа която белите вече не искат да работят. Щото нали не си представяте Ханс да работи на боклукчийски камион,да мие улиците,да гледа баби,да работи на полето и прочие. Само дето не са си направили сметката,че религията може да изиграе лоша роля в случая.

35

Анонимен

преди 2 години

Стандартна практика: диктатурите подкрепят всичко, което може да разцепи демократичното общество: комунисти (Льо Пен), популисти (тоя тикв-к), радикали (крайнодесни) или религиозни (джихадисти).

34

Анонимен

преди 2 години

Mnogo tochno do 10 godini Bg Romistan.Samo za romite detski i pomoschti bai bai bg