623

..

преди 2 години

Радевата зима.През виденовата не измряха толкова хора.

622

Търси се

преди 2 години

Радев, ти ще се събудиш на изборите, когато получиш електоралния шут. Върви си непрокопса'нико и си харчи пенсийката на Малдивите! Съсипа държавата и горките хора. Как пък не се намери един свестен, който да се прежали в ползу роду?

621

Сашо

преди 2 години

Прекрасна промяна дойде - честито на всички, които гласувах за промяната.Хайде сега помолете вашите избраници да направят нещо за скъпия ток или бензина 2,50лв. или инфлацията?Това ли е пробуждане?Когато ГЕРБ беше на власт при 2,20лв. бензин имате протести и оставки, сега при 2,50лв. много тихо - защо ли???Хайде няма ги ГЕРБ сега оправете държавата?Нали това беше услонието?Българите от чужбина хайде елате си - вие избрахте ИТН - елате да живеете в тяхната държава, където е супер скъпо всичко

620

asd

преди 2 години

Народе се събуди и се оказа, че докато дреме пак са ни докарали до Виденовата зима плюс национална епидемиологична катастрофа. Позор за нашия народ, че допусна така да го подведат нашите си политици мераклии за власт.

619

воевода

преди 2 години

А сега доживяхме тотален геноцид към българите. Икономико в разруха, повече жертвиот Световна война, масова емиграция, много други успехи на настоящото военно правителство. Тежко и горко ни.

618

чичо

преди 2 години

До анонименНе те познавам,но не вярвам да си чак такъв наивник.

617

чичо

преди 2 години

Да припомня на народа,че точно тия които днес подкрепят престъпника Радев=ДС=БКП=БСП,забраниха този велик празник цели 50год,-1945-1992.Помни НАРОДЕ,цели 50год. забрана от тия които днес са около престъпника Радев!!!

616

hh

преди 2 години

Тази година ще доживеем голямото народно измиране

615

Ганя балкански

преди 2 години

Под юмрука на големия будител, малките будителчета омърсиха градовете с развалени яйца и фекалии. Омърсиха и народното събрание със цинизми и псувни. Два пъти се провалиха при опитите за съставяне на правителство. Носеха собствените си ковчези на провала. Ако това е събуждането на Радев, БРАВО!!!

614

събуждане

преди 2 години

Сън сънувах че на 14.11.2021 няма да се събудя със зелените чорапки.

613

ЬЬЬ

преди 2 години

Ако радев,не дай боже,отново бъде избран за президент,означава само едно: болшинството български граждани са съгласни да се потъпква конституцията и да се нарушават основните човешки закони,сиреч-да живеем в беззаконие,а в същото време да искаме некорумпирано управление и правосъдие.

612

Радеф за смях...

преди 2 години

Луна или Мууунчо зелените чорапи, това е въпросът? Все пак Луна е по-малко вредна за България.

611

анонимен

преди 2 години

Аз ще гласувам за Радев , ако по телевизията падне на колене и помоли българския народ за прошка , за това , че назначи мошеници в правителството , че каза , че ковид е само в главите на някои, че потъпка конституцията , че не успява да реши и най-дребни проблеми , че се е обградил с ченгета -27 броя, че допринесе за невиждан мор от ковид и най-важното , че успя с вдигнат юмрук и поведението да настрои българите да се ръфат като диви животни. Ако се извини за всичко това-ще гласувам за него !!

610

Накратко

преди 2 години

Най-вредния човек за България от 1989 година насам.

609

Анонимен

преди 2 години

До Царя е гол Ами, да му мисли, който ги е докарал. Ние, нормалните ви предупреждавахме. Някои от нас започнаха да си изтеглят авоарите от България. Ще махаме от другата страна на телената ограда.

608

Анонимен

преди 2 години

Тая сутрин ЯКО ги събуди. Продължавайте така. С тези темпове България ще изчезне до 2050та. :))))

607

Похвално

преди 2 години

Действай Румба. Всички дърти комунисти да ги пратиш в гроба. Пандемията и вирусът са само в главите на ония от ГЕРБ.

606

Царя е гол

преди 2 години

Доживяхме голямото народно събуждане за да преживеем тежката Радева зима!!! Да повярваме на медийният проект на задкулисието, да се наслушаме на празни приказки! Кога ли Радев се е сдушил с мутрите? Вече 4 заем теглят тая година! Голямо крадене е явно в момента! Борисов взимаше еврофондове, тия tъпaцu крадат директно от народа, както винаги, по стара комунистическа рецепта! И хоп с нашите данъци яко връщане! И както винаги, празни приказки, празни обещания, лъжииии, просто са ужас.ни! Безочливи!

605

Анонимен

преди 2 години

Какъв черен ПР му прави Бойко бе, Радев тотално почерни България, вие слепи ли сте?

604

Доживяхме...

преди 2 години

президент да нарушава конституцията, да одобрява хвърляне на павета и горяща слама срешу полицията, непрекъснато да разделя народа почтени и непочтени, да бъде издигнат от ИК с огромен брой доносници... Жалко за дългия преход!