44

Мартин

преди 2 години

преди време когато умре някое руско куче ни даваха 3 дни почивка за да тъжим.. А сега няма ли да почиваме.. Това беше хубавото на социализъмъ ... и ние се молехме на ум да има повече умрели руснаци заради почивката.

43

Qanon

преди 2 години

Светъл път на Игор Кирилов! Аз го помня!

42

Щерев

преди 2 години

в България всенародно веселие..ха.ха.ха.ха

41

Хе

преди 2 години

Северна Корея има една лелка, която като чете текста на партията, чак подскача на стола...

40

Анонимен

преди 2 години

До 40 И по какъв начин ни е поробил Путин? Би ли ни светнал? Доколкото знам нашите ръководители получават заповеди от съвсем друго място.

39

Анонимен

преди 2 години

Този говорител беше водещ на Златния Орфей.Светла памет!

38

Анонимен

преди 2 години

До 38 В чакането ви е силата.

37

Анонимен

преди 2 години

Починал е и създателят на тирамису. Което е много по-голяма загуба, човекът е оставил много повече след себе си, съждавал и работил е за щастието и позитива,.. .а не за да прокарва полуистини и внушава страх.

36

Анонимен

преди 2 години

Русофоби в България няма ... просто неграмотния български селянин не прави разлика между царска Русия която ни освободи и комунистическия гулаг на Путин, който ни пороби.

35

ПЕНКО

преди 2 години

Не те разбирам " НИРАГЛЪБ" КАКВО ТВЪРДИШ !!! "КАЙТО Е РУСОФОБ -ТОЙ Е БЪЛГАРОФОБ " !?!? ТА В КОЛКО БЪЛГАРСКИ ГРАДА ИМА БУЛ. "РУСКИ " ???

34

Анонимен

преди 2 години

Ние чакаме другия вляво да почине ... и цял свят го чака.

33

Българин

преди 2 години

До 28 продължаваКойто е русофоб, той е българофоб!.....Като народ ние можем да се гордеем, че всичките ни революционери и национални деятели са били всякога против официална Русия, понеже те винаги са знаели, че руский камшик боли повече от турския - Захарий Стоянов

32

Легато

преди 2 години

"... просто легнал да поспи и " ... продължил ... Спокоен сън, човече ...

31

Анонимен

преди 2 години

Нас в България, това какво ни интересува?

30

Анонимен

преди 2 години

"Най-тъжния спомен - когато съобщаваше за *** на др Брежнев!"--------------------- Около *** на Брежнев и аз имам забележителен спомен. Беше ноември, някъде след седми. Срещам позната рускиня, която тогава работеше в шивашка фабрика и тя ми разказва. Седим си, казва, пред машините, работим си спокойно и изведнъж по фабричната радиоуредба казват, че Брежнев е починал. Започваме да се споглеждаме и забелязвам как почти всички жени вадят носни кърпички, бършат си очите, плачат

29

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 18-----С право си се затъжил за хамстера си - беше ти на-добрия събеседник, на един акъл бяхте. Нищо, и ти ще се вкочениш, на онзи свят пак ще сте си двамцата!

28

до 30

преди 2 години

в същия казан и твои предците .. и ти не се разминеш

27

28 продължава

преди 2 години

Обичам и уважавам благия, мъдър и достоен народ на Тибет! Философия, медицина, морал - забележителни качества на този малък народ! От по-близките народи съм мадярофил! Народ с характер, смел и талантлив! Е, сега излезе, че съм голям предател, а ти си живей в калта на омразата, прави се на патриот, само дето никого не можеш да измамиш! Който е русофоб, той е българофоб!

26

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 24------Тупица, да си русофил съвсем не е лошо. Значи обичаш! Лошо е да си русофоб - фоб ознаачава да се боиш от нещо! Да, да се бои, а не - да мразиш. Учете езицибе, галффони! Аз съм русофил, това за вас е предателство! А какво ще кажете, ако доверя, че съм голям италофил - обичам народа, характера му, музиката, живописта, la mangia, хубавите италианки. Също така съм почитател на славния храбър шотландски народ, клан от англичаните както нас турчин не ни е клал! И на славното уиски!

25

taschunka witko

преди 2 години

Много точно и спокойно предаваше новините в петък вечерОт советскаго информбюро ...Теперь нет советское информбюро.