44

фригиднаКУЧКА

преди 2 години

Сакън Зайо....сега кой ще ни разсмива с поредните си *** за Еуропската уния и ще ни показва средния си пръст колко е голям...?

43

ловджия

преди 2 години

Зайо Байо го дадоха на вълците,да видим следващия заек кой ще е ...

42

Ох боли

преди 2 години

Един *** си отиде. Да влезе следващия!

41

вожда Винету

преди 2 години

Зайо,ке те земем у Банкя!Да пазиш сянка и поливаш на магнолията!

40

до Анонимен 40

преди 2 години

Този заек се оказа слаба ракия.Да не стане наистина-да бяга в България.Северомакедонците толкова ни плюят,а накрая всички тука идват.Македонци били-дръжки на търкалета??? йхаха...АНТИЧЕН ташакУИЛИ...

39

Анонимен

преди 2 години

До 39 неизвестен историчарМислиш дека си напишал на македонски, ама не е.Е ***, ***. Ке ве изеде пуста злоба

38

неизвестен историчар

преди 2 години

Не са добре край Вардаро.Има един заек там,дека секокаж кажува че не само месечината е македонска,току и звездите на македонски нашепнуват. Ама от мене само едно сакам да им кажувам-албански треба да се учат.Горното го написах на един език,който според техните академичари бил ''посебен'' /отделен/и немал нищо ''заедничко''с булгарския.Сигурно и вие нищо не сте разбрали /не сте ''сфатили''/ Това е шега, разбира се.

37

специална рецепта

преди 2 години

Изпитана македонска рецепта на шеф Манчев:Слагаш две павета да врат и една заешка глава.Един час,след като паветата омекнат и заешката глава е...готова.

36

изповед на един заек

преди 2 години

Гърците искали БЮРМ да се прекръсти на Горна Македония,но македонците не се съгласили,защото името Горна Македония пазели за Луната...

35

Ванче Михайлов

преди 2 години

РСМ и Албания вървят в пакет,но това не е справедливо и не е продуктивно.ЕС да започне да преговаря с Албания и толкова. Защо Албания да плаща сметката на едни хора,които удивиха света с невероятни и извънмерни лъжи и фалшификации? Зер ЕС не си спомня "античното минало" на Скопие? Спомня си го и затова сега наистина взема предвид нашата позиция. Как да им имаш доверие на тези хора,които най-сериозно твърдяха,че Ал. Македонски им бил баща?Как да не се усъмниш в менталното здраве на нацията?

34

САЩ подкрепя РСМ

преди 2 години

Американските преэиденти Георге Бушовски, Дончо Тръмповски, Бильо Клинтовски са 100% северомакедонци, Баро Обамовски е половин северомакедонец от майка египтянка.

33

български избирател

преди 2 години

Стига с тия зайци и мишоци.Имаме си наши проблеми за решаване.Баста!ВЕТО до дупка,докле им уврят античните кратуни!Мониторинг заради посегателствата към българите там, като прекрасна добавка към ветото! Неочаквано добра комбинация! И ще даде резултат!

32

Еди Рама

преди 2 години

Зайо, слагай наколенките и се явявай в Изповедалнята в Тирана:))) Другия вариант е да учиш албански пози от Кама Сутра :)))

31

български избирател

преди 2 години

Абе,докога ще ни занимавате с тези психопати от Скопския Дисниленд?Да си се затворят в резервата и да не ни занимават с глупости.ВЕТО и да пасат...докле им муврат тАпИтЕ северомакедонски крАтУнИ!!!!

30

Паисий към Зайо

преди 2 години

О,неразумен изроде,защо се срамуваш да се наречеш българин?!Нима не са били българи бабите и дядовците ти?!Аз казвах ли ти че пилците се броят на есен!!!!

29

Световна ТОП новина

преди 2 години

Македонски археолози вчера откриха заешки дръдонки в основите на Скопския Дисниленд.Радостни, те копаха още 4 часа и намериха, и опашката му.

28

Кире Канадецооо...

преди 2 години

Хич, ама хич не ми дреме какво казали от РСМ, Пендаровски, Заев, някой си Мицковски и т.н.! Не ми пука! Имаш договор и поставени условия - изпълнявай! Иначе - няма ЕС. Да лаят и да скачат колкото си искат, тая работа така не става! Иначе казано - ВЕТОТО ПРОДЪЛЖАВА/аналогия с "Продължаваме промяната"/!

27

български избирател

преди 2 години

Нация,създадена със заповед на Коминтерна,която краде чужда история и език,е обречена.Северомакедонците говорят на осакатен български език,затова и мисленето им е осакатено.Държавица, в която живеят сърбомани, половината албанци, циганималкотурци, която краде чужда история и език,няколко пъти сменя име и идентичност, е обречена.Заев да се награди с Орден Стара Планина за фейк новини относно приемането на РСМ в ЕС...!

26

татар-сеирджия

преди 2 години

Т'ва беше с твърденията на скопските политичари за дата през месец декември 2021г.И тази опорна точка замина...Следващият епизод ще е през следващата петилетка...

25

КОНСТАТАЦИЯ

преди 2 години

Както винаги Зайо БАйо се прави на гръмнат заек и пак някой трябва да му набива канчето в случая местните избори в РСМ го доказаха...!