194

Друг лекар

преди 2 години

Мира, прочела ли сте ,,Кратката характеристика на ваксините"?. В графата ,,Имунитет", какво пише за срока на имунитета? Когато се посочи срок за имунитет, мисля че това вече ще мотивира хората.И стига вече с твърдения! Покажете някакви данни, коя ваксина за какъв срок създава имунитет!

193

колега

преди 2 години

Професорката, като студентка беше голяма ,,заспа,. Тесногърда и амбициозна, но ще вземе някой лев , като консултант. Министърът да намери консултант с по-приятно лицево изражение и да е по-чуствителен и умен.

192

лекар

преди 2 години

Уважаема госпожо професор,И учениците вече знаят че ако е приложен успешен модел за справяне с каквото и да е той може пак да се използва. Моделът за справяне през2020г. доведе за кратко време да намаляване на смъртността и броя на заболелите.И обърнете малко внимание на външността си, защото човек може да е възрастен , но не и нелицеприятен

191

Анонимен

преди 2 години

Бабке бий си ваксината и не давай съвети ,всеки отговаря за себе си ,все още се мълчи защо хора с други заболявания нямат информация ,вреди ли им ваксините или не

190

Анонимен

преди 2 години

възможно е и да не се стигне, жено, стига плямпа

189

Анонимен

преди 2 години

Локдаун означава пълно затваряне. Пълен локдаун какво ли значи? ;)

188

Стефан

преди 2 години

Днес бабите са наред да ни баламосват.Абе защо не си седите в къщи ,а сте тръгнали по медиите.Направете си тотален локдаун и не раздавайте акъл .Никой не се интересува от вашето мнение и вашата препоръка.Младите хора имат нужда от работа и истински живот и то сега и веднага.Стига манипулации!!!!

187

Анонимен

преди 2 години

Наборката на баба я дават по БНТ. Защо не дават баба? Искам да дават баба. И тя беше професор.

186

Анонимен

преди 2 години

Да е пипне "лекото грипче" тая, че да освободи екранно време!!!

185

Ей нека дърници

преди 2 години

В целия свят започването на масова ваксинация беше придружено от моментно неколкократно повишаванв на броя на новозаразените ! Това се случи и при нас в началото, а също и сега, след като подплашихте народа с тия сертификати, и той се юрна на ваксините, без обаче да има наложени строги дистанционни мерки ! Така че, тая ситуация я създадохте самите вие, и трябваше да сте абсолютно ПОДГОТВЕНИ за нея !

184

Shark

преди 2 години

Ама аз не разбирам какво точно се чака. Въвеждайте го този локдаун, колко хора трябва да се заразят още? Виждате, че с натиск ваксинацията не става, няма и да стане. Не знам кое им е по-важно, да си пласират спринцовките, или да запазят здравето и живота на хората. Спрете с тази истерия за ваксините, така отблъсквате хората още повече.

183

Алекс Грегъри, Минск

преди 2 години

Тотален локдаун означава отлагане на редовните президентски и извънредните парламентарни избори. За да стане това, на фона на проведените избори в Северна Македония, трябва по улиците в големите български градове да започнат да умират хора.

182

Анонимен

преди 2 години

Баба Мира да си наложи тотален локдаун и да излиза само на балкона за по 10 минути на ден.

181

Анонимен

преди 2 години

До АнонименЗнаят ко стаа с Кунчев, ама не казват "тъжната" за 90% от Българите новина. Чудят се и се маят, ко да праят.

180

Анонимен

преди 2 години

Някой да знае какво става с гения на сертификатите и спринцовките- Кунчев?

179

Анонимен

преди 2 години

Единия се кани да отваря училищата, другия говори за пълен локдаун. Тия все едно не живеят в една държава, в един град. Алоу, синхронизирайте се малко и тогава излизайте и говорете по медиите. В пълен локдаун ли ще отворят училищата ли как???? Ххахахха. Идея си нямате кво вършите, ама иначе се изказвате, експерти големи, тесни специалисти. То народа скоро ша ви покаже кое и как, времето наближава, следете часовника :)

178

Анонимен

преди 2 години

Е хайде въвеждайте го този локдаун и да се приключва с ежедневното празнодумие. Само празни приказки и никакви действия, ама не им стиска. То зелени сертификати, то куп простотии, досега щяхме да го минем този локдаун и да се нормализират нещата. А най-голямата простотия точно в момента са тестовете и отварянето на училищата!!!

177

Анонимен

преди 2 години

До 191: Ти ли ще контролираш?

176

До Леля ви

преди 2 години

Ще разбереш кой ще го спазва. Като няма къде да отидеш, освен до магазина, и като не можеш да мръднеш от града навън ще стане ясно

175

Анонимен

преди 2 години

Сакат Г Ан чо, да се бу нтува и да блокира.