11

Анонимен

преди 2 години

нищо няма да плащаме никави белети мелети нищо няма да спазваме свобода или смърт долу бойко

10

Глупости

преди 2 години

До ГрамотенПреди 6 месеца съм правил опит. Ако картата не ти е на банката, която има банкомат в същият супермаркет, ми прибра 1 лв. и още 20 стотинки ДДС, за услугата извън сметката на продуктите.Защо е така, ами банките са картели и гледат да измъкнат пари отвсякъде.

9

до 1

преди 2 години

А ти с това мислене цял живот ще работиш за жълти стотинки и ще цъкаш с език покрай хората с нови коли и нормални професии и доходи.

8

Анонимен

преди 2 години

Може и да го пробвам, въпреки, че много рядко ползвам ГТ и понеже не съм с виза, вземе ли ми такса за превод, никога повече няма да се вържа.

7

ami

преди 2 години

Значи 1.60 лв билетче + 40 ст. банкова такса. Ако не веднага то скоро и таксата ще расте с всеки следващ ситен текст на общите условия на банкатаСамо офисния планктон като някви програмистчета и съпорт може да се съгласи доброволно да е роб на банкер!

6

Анонимен

преди 2 години

Ахахааххаххахаха голяма новина ...Това Метро с трици ли го постройхте ??Или с на Бойко чекмеджето ?

5

контрол

преди 2 години

До Овце заспали . В случая ти си заспала овца.

4

ваксиниран

преди 2 години

Вчера пробвах с кода от зеления сертификат на четеца, обаче не ме пусна. Да не би да чете само руски сертификати турникета?

3

Анонимен

преди 2 години

Аз плащам с ваксинката.

2

Анонимен

преди 2 години

Понеже ти не използваш банкова карта нали? Сигурно те е страх да няма в нея я графен я моргилиони? Или че Бил Гейтс ще ти я източи с 5Gто от телефона ти? Стой си в Люлин, яж си сланинката с праз всяка вечер и гледай Фермата. Не ни давай акъл как да живеем.

1

Овце заспали

преди 2 години

Скоро банковата ви карта ще бъде под кожата ви и ще може да си бръмчите волни, като птица в кафез.