139

Миро

преди 2 години

Това офис ли е или жилище за живеене.а не за работа и откога в офисите има легла ,нощни якафчета,домакинско оборудване видимо сред изпотрошените предмети? Явно е какво им е различното.Тая удряната няма подуто,няма синини,няма нищо.Малко ли вертепи откриха в София.Цялата *** е съсредоточена в София.Останалата част на България е обезлюдена.

138

151

преди 2 години

за какво толкова парадирате , как правите секс си е ваша работа , офиси кинти ви дават , на нормалните кой дава и няма да ни пречите ако не ни се навирате непрекъснато в пространството с някакви *** идеи ,а ние не сме част от тях , не се препознаваме е хомосексуалисти има и достойни не парадират знаят че това са лични изживявания

137

Американец

преди 2 години

Какво ви пречат гейовете? Защо толкова злоба има у вас? Кофти е да си необразован и безпаричен, какви ли не извращения ти идват на ум. Затвор за вас!

136

НЕ"гей"

преди 2 години

- до един "обратен". Думаш, тия с твоята резба не крадели и не убивали? Всички? За първото имам "известни" съмнения, а за второто... припомни си каква беше сексуалната ориентация на оногова, дето направи мазалото във вашия веpmen в Орландо, Флорида, на 12. 06.2016. ПП. А да ви канонизираме за светци още приживе не щеш ли?

135

гей

преди 2 години

КЪМ ВСИЧКИ АНТИ-ЛГБТИ.Познавам двама много близки и приятели,които бяха на същото мнение като Вас-груби,агресивни и нетолерантни.Стана така,че децата им споделиха,че са хомосексуални и някак бързо си промениха мнението.Да не говорим,че децата им(гейове) просперират-образовани,грамотни и свободни.Работят и плащат данъците на Вашата държава! Не крадат и не убиват! Нямам какво друго да кажа!

134

анти-гей

преди 2 години

Педалитe да се изместят от България, щом не им харесва. Много ясно, че ще ги бием и гоним. Много станаха психичноболните извратеняци.

133

Анонимен

преди 2 години

Тоя сега като в за президент кандидат е с имунитет ,на голям мъж се прави ,да ходи да бие в ЕС там е разковничето )

132

Анонимен

преди 2 години

офис, и кво прави тоа офис, от къде се финансира?

131

Анонимен

преди 2 години

"крещяха, че развращаваме децата и такива подобни реплики" .. да не би пък да не е вярно?

130

Анонимен

преди 2 години

ГЛЕДАХТЕ ЛИ РАСАТЕ- НА ПСИХОПРЕГЛЕД ТОВА Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ЗА ВСИЧКИ ПАРТИЙНИ ЛИДЕРИ- НЕ ДОПУСКАЙТЕ ПСИХИЧНО БОЛНИ ДО ПОЛИТИКАТА ТЕ ПРАВЯТ ЦИРКОВЕ, ЗА ДА ХАРЧАТ ПАРТИЙНИТЕ СУБСИДИИ ЗА ЛИЧНИ ОБЛАГИ.

129

Анонимен

преди 2 години

Кой ги е нападнал ли - АМИ РОДОЛЮБЦИ, РАДЕЕЩИ ЗА ИСТИНСКИ СЕМЕЙНИ ЦЕННОСТИ И НАПРЕДЪК НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД, който 500 години под робство оцеля, ама сега под демоникрацията май е на път да изчезне - явно пак избрахме лошия голям брат

128

Анонимен

преди 2 години

ТОВА Е ФАШИЗЪМ. ТЕ ПРЕБИВАХА РАЗЛИЧНИТЕ ПАЛИХА И ПОГРОМЯВАХА.

127

ля ля

преди 2 години

вече ценсорират и неч0веци!!! срам

126

"Ние

преди 2 години

в Комсомола навремето какви св...ирки си удряхме! Понеже нямаше жени, всички мъжаги, живот братче, скрити гейове станахме. Ама пука ли ни, нееее :)". Другарю Плевнелиев, и без това признание сте ясен, ноооо... по-добре късно, отколкото още по-късно.

125

ля ля

преди 2 години

аз съм за да ги забранят със закон тези ***!да си ходят по другите държави!

124

2

преди 2 години

Наподобяват нацистките нападения!С насилие нищо!

123

Анонимен

преди 2 години

Хайде веднага минус. Поне изчакай малко че да не е толкова ясно кой си...

122

Анонимен

преди 2 години

Офис не би трябвало да имат. Това е недопустимо особено с пари на обществото. Тези които са вилняли са направили още по лоша услуга на гражданите и младото поколение. Обществото не трябва да толерира нито едното нито другото.Какви са целите на организацията и какво е положителното и действие. Колкото повече парадират толкова повече емпатия натрупват и всичко това няма да свърши добре във времето и в бъдеще занапред. Толерантността не е безкрайна за жалост.

121

Анонимен

преди 2 години

Не ме интересува кой с кого си ляга и какво му харесва за да получи оргазъм,ако не ми го натрапва.Офиси нека да имат щом им харесва,обаче демонстрации не понасям!Престъпно е да нахлуе който и да е в чужд офис,да чупи и да бие.Това отмина още през 90-те когато властваха мутрите.В 21 век е недопустимо подобно нападение.Дори и престъпници да има в този офис,не е работа на някакви симпатизанти на някого или организация да се занимава с това.Има си полиция и въпросът е защо толкова се е забавила?!

120

Анонимен

преди 2 години

Жалко, че няма жертви.. .