33

Няма безплатен обяд

преди 2 години

Няма безплатен обяд. Всичко сме си платили на тези американци, сега връщат услуга от срам.

32

ПроСоТо

преди 2 години

До Блъди Мери...ама изброените от теб не са американци ,а са ЕВРЕИ,въртящи далаверите си ОТ Североамериканския континент..А самите им далавери са ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ,така че дали от Чикаго,Ню-Йорк,ЛосАнгелес,или от Пекин,Пьонг Янг,Сеул,или ..дори Москва да се активират,то все едно:-НЕ СА американци!...Всъщност,истински американци са местните индианци,жестоко избити и набутани в гета от.."Носителите на западната цивилизация"..САЩ са заченати С КРЪВ и с кръв ще си отидат..НЕ ЧЕ АЗ го искам!..Такъв еЗак

31

Анонимен

преди 2 години

Какво търсят всъщност? Резидента знае ли?

30

Анонимен

преди 2 години

пиндустанците да очистят държавата ни от себе си за да можем да си поемем въздух и да тръгнем на горе. вън херю мюстявя и подопечните и хрътки.

29

До Не Се Ре Те ... Свещената ти земя е Родина на още 7 милиона бългрски граждани, така че когато правиш подобни констатации говори в единствено число за да не ангажираш и другите с диагнозата си ... !!!

28

Анонимен

преди 2 години

А кога, ще видя бай *** да излезе да си изчисти около блока? Да посее малко цветя, да научи на нещо децата си ? Всичко потънало в мръсотия и цапаница.

27

Не Се Ре Те

преди 2 години

Краварете нямат работа на свещанната ни земя . За 32г.краварска демокрация, достатъчно изпо нас раха, пардон - почистиха държавицата ни.

26

Мартин

преди 2 години

Радев е предател. Остави народа си в ръцете на МЕНГелистите! Боко е същия! Затова Възраждане!

25

ХА ХА ХА

преди 2 години

Не щем доброволци да ни чистят *** - ние си харесваме така: да си живеем в мръсотия... това е чарът на ориента!

24

Блъди Мери

преди 2 години

До ВГЗ ... Пл. ти каза че дори интернета на който изразяваш малоумита си в момента е американско изобретение, ако не бяха хора като Бил Гейтс, Марк Зукърбърг, Илон Мъск, Джеф Безос и т.н. които откриха своята мека в Щатите и тласкат технологиите и света напред, още щеше да си живееш в ерата на колхозниците окопан в някой бункер и да си играеш на развален телофон ... !!!

23

Анонимен

преди 2 години

НАТО ВЪН!

22

ПроСоТо

преди 2 години

До Пл...шшш,краварски любителю,ВСИЧКО е Тайванско,от Малайзия,от Китай и Корея!..От Кравария са само краварите..И техните "велики" самолетоносачи и аероплани,сеещи смърт по цялата Земя..

21

ВГЗ

преди 2 години

До Пл - Какво американско имаш в къщата си, освен цените?!?

20

ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ

преди 2 години

Краварите да ходят да си чистят техните морета, не ги искаме тук - YANKEE GO HOME...

19

Радо

преди 2 години

Няма нужда от американски участия в БГ. Да си оправят тяхната страна и да не се бъркат и активизират в България. Не им искаме нито начина на живот нито моделите им.

18

Асан

преди 2 години

Само 2-*** кравари ли са дошли :)))

17

ПроСоТо

преди 2 години

да дойдеш от Каламазу,Мичиган до Бургас САМО за да извадиш няколко гуми и бирени бутилки от дъното на Черно море,си е...СЛАДКА ПРИКАЗКА ЗА "Лека нощ,деца"!...."Мъко,мъко" го е дефинирал,така че няма повече какво да добавя..

16

Анонимен

преди 2 години

С такива съюзници врагове не ни трябват.

15

rusnak

преди 2 години

Вероятно минират моста, като влезнат руските танкове, да ги задържат час, два, докато се изнесат бегом от Източна Европа.

14

Анонимен

преди 2 години

Като си чипиран от Бил Гейтс нищо ти няма.Можеш да чистиш морета и на другия край на света.Браво.