53

номер 1

преди 2 години

Чакам да прочета как руски доброволци са направили нещо полезно за България.

52

Магелан

преди 2 години

Шок и ужас.Познайте на кой е този *** и от кога?Лятото свърши и морето догодина ще си е на същотото място както и бургазлий който си вадят парчето солено,горчив хляб .Ще дойде началото *** следващия летен сезон и ще се исипят тълпо от софиянци и всякави други почиващи.И като си заминат слет тях потоп.Навсякъде по плажовете сметища от ***,пласмаси о всякаква помия.Осоненп където има образувани незаконни паркирани софийски кемпери за целия сезон.

51

Анонимен

преди 2 години

До Блъди Мери...Мери, много си си объркала - крайно неподходяща за името ти картинка, създаваш неприязън към приятен за лятото коктейл. И купчина глупотевини: Крим е руски от Указа на Н.В.Императрица Екатерина Велика, честно извоюван от храбрите руски войни от вековния им враг. Тогава на запад от него са били Дикие степи, из които са движели номади. Колкото до ръждивите корита, бръкна като с пръст в рядко!Янките се нассират от страх, като чуят за 6-те супертихи подводници и катерите с "Калибр"!

50

Анонимен

преди 2 години

До Заслужил гражданин.....Какво нахалство! Първо си поставил портрета на най-влиятелния гражданин на Земята, а това е подигравка! Не ти е разрешено! Второ, поучаваш, а олиго(малък-гр.) френос(череп-гр.) няма право да поучава! Човекът има добро усещане за масовото отношение на българите към Русия. А не ти! Ако искаш, никой не ти пречи да излезеш на улицата и да агитираш колкото си искаш! Но не ти стиска на мазния дирник!

49

Анонимен

преди 2 години

А какво прави герберското кметче ?

48

Водолаз 1985г

преди 2 години

До Анонимен 55. Аха , ти сигурно си обичаш Червената армия?

47

Анонимен

преди 2 години

Абе то това море май само под моста в Бургас го чистят. Нали наскоро пак чистиха. Да не би пък там да е сметището на бургазите

46

Анонимен

преди 2 години

До (^_^)......Ето един съвършен глуппак! Разни хора различни неща харесват. Има некрофаги, копрофаги, почитатели на масови убийци, демек американофили...Колкото до съседите на РУСИЯ (пише се така, гов..ьо!), вчера на посещение при Путин беше Президентът на Финландия, неотдавна естонката отиде да се подмаже, бяха монголецът, киргизът и други, все съседи.

45

Анонимен

преди 2 години

Бая много са тези наши "приятели"! И колко са загрижени, като за нещо свое! Дано не свършат някоя глупост да ни докарат гъбки от брезовите гори! Не им щем нито меда, нито жилото, да си ходят!

44

до Поп Харитон

преди 2 години

На Копейкин ще му дадем 48 часа да се изнася за Москва !

43

Анонимен

преди 2 години

Българина отново ще замърси морето въпрос на време е.В моя град се събира тдоброволци на няколко пъти в годината да изчистят и след седмица отново се появава същата мизерия.

42

(^_^)

преди 2 години

До КОНСТАНТИНОВ...Ами харесмвам ги защото само няколко стотин километра на североизток се намира Крим, в който беше проведен референдум със зелени човечета и където са струпани един куп ръждиви корита на територия която дори не е руска...не харесвам и наследството което имаме от там и посткомунизЪма от блатото на който още не можем да изпълзим, ако трябва да бъда напълно откровен не харесвам нищо руско, а това мое мнение май се споделя от всички съседи на путинова рассия на запад, а и на изток

41

Анонимен

преди 2 години

преди години един известен 4ужд мореплавател търсеше уж артефакти по нашия бряг , а се оказа че търси газ!! та и сега не се знае същността??

40

към 47

преди 2 години

България е в НАТО. Аз съм българин и членството ни в НАТО е факт,с който се гордея и съм спокоен за сигурността на мен и близките ми.

39

Анонимен

преди 2 години

Аре нема нужда.Защо,не помогнаха за Вера цук,с Херо - хоровод.Кравари, кажете на треторазряднит държ.секр., да не ни набива макетата- наглите!

38

(^_^)

преди 2 години

До КОНСТАНТИНОВ ... Заслужил гражданин вече ти каза когато правиш подобни умозаключения да говориш в единствено число за да не ангажираш и другите с диагнозата си ... !!!

37

Анонимен

преди 2 години

еми нищо не им струва,правят си учение по гмуркане и реклама ,да видим ,че имат и някакъв принос

36

анонимен

преди 2 години

Браво на нашите съюзници.

35

Блъди Мери

преди 2 години

До ПроСоТо...Щатите, както и Канада, Австралия, Нова Зеландия и т.н. са мултинационални държави, същото може да се каже и за съвремена Европа, където европейските граждани в последните десетилетия вече спадат към различни етноси и националности, което е един естествен процес на развитието..Факт е че всеки който искаше да се развива през последните десетилетия преди пандемията тръгваше към Щатите, Канада или страните от Западна Европа, което е показателно за възможностите които дават тези държави

34

Анонимен

преди 2 години

След като бивях 20г в Америка, мога да ви кажа само едно - безплатен обяд няма.