17

Ако прави

преди 2 години

Секс с жена, ще е по-голямо предизвикателство. Всичките му деца са ин витро

16

Анонимен

преди 2 години

The King

15

фергюсън

преди 2 години

Роналдо трябваше да има до сега 5 златни Оскара, и заслужил артист на Болшой театър!!

14

до 24

преди 2 години

Нормално. Тези отбори като Барселона в топ 10 на Европа взимат каймака от футболистите и в момента в който почнат да излизат от форма ги продават.Ронадо е изключение, но и той не е във формата в която беше в Реал Мадрид.

13

0_0

преди 2 години

Малчугана не знае, че" великите"футболисти когато напуснат Барселона кариерата им върви надолу.Примера много от времето когато малкия не е бил роден.Ромарио, Стойчков, Роналдо,Роналдиньо,Ривалдо, Ето'о и Меси.

12

Анонимен

преди 2 години

Хубаво стана, че се разкара от Барса пигмето, че да видят всички в друг отбор, че е гола вода. В А ржентина вече го признаха за *** в родината му. За разлика в Португалия Роналдо е икона както Меси в Аржентина.

11

Анонимен

преди 2 години

Меси залзяза.. в Франция ще доиграе за кинти без да е фактор. на СП през 2022 ако не стане световен шампион и край. Роналдо има физика поне още пет години да е в топ форма и да размаже всички рекорди.

10

Анонимен

преди 2 години

Феновете на единия винаги ще плюят по-другия. Но ако си неутрален може да видиш обективно, че Меси е по-добър като футболист но успехите на Роналдо са повече. Накрая се гледат статистиките. Същото е и във Формулата със Шумахер и Хамилтън.

9

Анонимен

преди 2 години

И Меси го помним как гледаше с кафяво в гащите след мача с Байерн :))

8

Анонимен

преди 2 години

Златните топки са субективни, а не обективни спрямо успехите през годината. Меси е скромен а Роналдо нарцис. Избора за топката е колеги футболисти и треньори. За това гласуват за Меси вместо Роналдо.Но си малък и глуповатичък за да ги разбереш тези неща.

7

Анонимен

преди 2 години

Колегата е прав! Не се гледат головете а средно на мач колко си вкарал.Роналдо гази в това отношение Меси освен Шампионската лига. Меси в Барса беше Маса заради Шави и Иниеста, след тях го видяхме. Виждаме го и в Париж. Роналдо където и да играе е основана фигура. Португалия ги направи Европейски шампиони, Меси се гърчи с Аржентина където отбора е по-силен от Португалия и успеха дойде едва тази година с измъчена Копа Америка.

6

Анонимен

преди 2 години

50 от головете на Роналдо в националния са срещу Гибралтар, Малта и тн Аржентина играе само със силни отбори

5

Анонимен

преди 2 години

На Роналдо статистиката е по добра освен ШЛ където и там скоро ще е по-добра. Разлиакта е малка. Меси има повече голове в Испания но средно на мач Роналдо го бие дори в Ла Лига. Индвидулано Роналдо има повече успехи с купи също. Меси е талант. Роналдо е друго измерение. Марадоан е бог.. айде у лево хлапе, има много да учиш.

4

Анонимен

преди 2 години

Шампионсла лигаМеси 123 гола, 152 мача, средно на мач = 0.81Роналдо 137 гола, 179 мача, средно на мач = 0.77----------------------------------------------------------------Испания - Ла лигаМеси 474 гола, 520 мача, средно на мач = 0.91Роналдо 311 гола, 292 гола, средно на мач = 1.07----------------------------------------------------------------Национални отбори: Аржентина и ПортугалияМеси 80 гола, 156 мача, средно на мач = 0.51Роналдо 115 гола, 182 мача, средно на мач 0.63

3

До 3

преди 2 години

Невежа.. в ШЛ, в Ла Лига където Меси се водише за БОГ и в националните отбори.. средно на изиграни мачове и вкарани голове Меси е зад Роналдо. Вземи се ограмоти малко.

2

Плагиат

преди 2 години

Да не види нещо от Камбура

1

Анонимен

преди 2 години

Машина ! На сто години веднъж се раждат подобни във своята област. Не е гениален и не е плод на талант това което постига, а на дисциплина и много много работа ! Перфекционалист до болка.