415

Лой в мозъка???

преди 2 години

Радостната ежедневна новина е че Баце всеки ден дига по кило мас връз собственната си лой и все по стремително се засилва към последната си му буква която ще изрече без запъване.

414

АрпаджикаАУТ

преди 2 години

Народът никога няма да му прости гаврата с Муцката на прехода, която се оказа Една Куха Тънкостенна Ректорска Показалка, позволила си да развъжда еднополови гологлави преписвач-джебчии и да лъже родната си майка че цонтратът за 9тяхо иляди лв че всьо горошо и вундербарден дорде е натъманявал тестове за чалгашни песньовки. Това е недопустимо за Администрация сочена за първенец и водещ елемнт в системата на Балканите

413

Анонимен

преди 2 години

по едно Ало да си поръча една бира и да иде с един асансьор при Месю Цвюаро

412

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

До Караяна Цветова --- Вие продължавате да си вярвате май. Lol -- НИКОЙ НИКОГА няма да влезе в кауша, НИКОГА !!! Запишете си го някъде и го повтаряйте като мантра по няколко пъти на ден, докато свикнете с реалността.

411

пинко

преди 2 години

Прав е баце!

410

Караяна Цветова

преди 2 години

Локдаун за Еднокнижеца.... в кауша!!!

409

protestira]

преди 2 години

Борисов пък най-малко има право д а дава акъл-след цирковте с НОЩ,ЩАБ и т.н ,трупове и чували при него .Вижте в момента в Англия където има бум кка хорта си ходт без маски в магазини и т.н.

408

Анонимен

преди 2 години

Много ме кефи как пожарникарчето си изигра картите. Какви хубави дупки изкопа, а пък тези от служебното правителство се оказаха с доста "бавна мисъл" и неадекватни, че направо скочиха в дупките и се зариха в тях с багер. Стратег се оказа пожарникарчето стратег.

407

Анонимен

преди 2 години

На тоя *** не трябва да му се дава каквато и да било трибуна !

406

кккки

преди 2 години

Този е ЛГБТ. И отзад, и отпред. Липсва му елементарно възпитание

405

450

преди 2 години

На точките: с г АН.

404

Анонимен

преди 2 години

до 448-АМА ТИКВУН НАДУПИ ЦЯЛАТА ГЕРБЕРСКА *** НА ЕРДОГАН!

403

Анонимен

преди 2 години

До А ДЕ //////////// я колко се разсмърдя от минусите!

402

Анонимен

преди 2 години

По какво се познават избирателите на Радев? По новите кръпки на потурите.

401

1

преди 2 години

Стига сте ни занимавали с този индивид,той за българския народ,е затворена страница,на така наречената книга "политика",нещо друго дайте.

400

Радо

преди 2 години

Сега политиците са по-уплашени и от нас. Ама имате ли глави, да се сетите защо?

399

Анонимен

преди 2 години

До Ха!!!!! ---- Наредено им е в петък да се стигне до 100% ф'аксинирани. Иначе тези от властта отиват в кауша.

398

А ДЕ

преди 2 години

ТЕ МОЖЕ ДА СИ РАЗМЯТАТ Ф. ДИПЛОМИ, Ф. ДОКУМЕНТИ ЗА ГРАЖДАНСТВО И Т.Н. А ЗА НАС Ф. СЕРТИФИКАТ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ.

397

еееех Бойкооо Бойко

преди 2 години

Борисиов на всички ни показа колко сме зле.Не случайно той използва фигурантите цециту цачеата,росето плевчев,карайкатанкчетата Биков,миков,клеков-все гретени от класа.и въпреки че такиваиТиоти го обкръжавах Бойко успя да построи метро,аутобани и санира една камара блокове.да мтрото се разваля,аутобаните стават все по ементалени,а изолациите да се люпят,но той не се спря да обича България, Балканския полуостров,Европа и Света.за него няма да пеят Велик е нашия войник и му носят китки на гроба

396

Анонимен

преди 2 години

Локдауни трябвало да има още преди две седмици. Така ли, Борисов, ти би го въвел още преди две седмици. А миналата година какво говореше по това време? Спомням си много добре: "Мислете за психическото здраве на хората." Тази фраза беше към лекарите, които те натискаха за локдаун, който не искаше да го въведеш. Ами какво ще кажеш да скандалната ти фраза "Трудът ще ви направи свободни.". С тази фраза също се противопоставяше на локдаун. Пропаганден циркаджия.