54

Мартин

преди 2 години

До менгелския работодател. Междудругото докато се разправят с нас, ще се разправят и с Вас тези, които слушате чреЗ цената на тока. Понеже сте много послушни ще Ви набичат тока с още 300 процента и скоропостижно ще фалирате. Та не си мисли мой човек, че ние сме единствената цел.

53

Анонимен

преди 2 години

Ако ги отстранят после ще трябва да си търсят работници от Европа с зелен паспорт тука ги чака фалит

52

1

преди 2 години

За изборите не се налага да доказваме със сертификат, великодушно ще ни допуснат да им осигурим пастите. Ноно за да идем на работа да си изкарваме хляба, трябва на тия мозъчни лилипути сертификата да имаме. Господ не прощава гавра.

51

Мартин

преди 2 години

За щастие такива като мен са 4 милиона в държавата. Няма как да се разправите с нас. Но има огромна вероятност при конкретен натиск да сте физически аут.

50

Анонимен

преди 2 години

ами държавата, като работодател, защо ги задължава?

49

Анонимен

преди 2 години

Антителата в кръвта е само доказателство че си преболедувал болест или вирус а не те пази от нищо,но това и от лекар няма да го чуете защото е получил доста зелени сертификати столевки за да говори каквото му се каже!!

48

Анонимен

преди 2 години

Въпросът се решава за 24 часа, - всички антиваксъри в Белене, и край на драмата. Тато така щеше да постъпи.

47

Анонимен

преди 2 години

Когато видиш че народа е съставен от предимно от ниско интелигентни същества, трябва да вземеш мерки да го спасиш, ако трябва и със задължителна ваксинация, те животинките не разбират за какво става въпрос.

46

Анонимен

преди 2 години

Абе ние сме големи *** като държава, хората си решиха проблемите, а ние това не може, онова не бива. Абе я там марш у лево всякакви дървени философи. Гърците задължиха всички да се ваксинират и не се коментира. А тука у нас 3 хиляди години ще се дискутира . Е няма такава държава, това е.

45

Анонимен

преди 2 години

Мда. Неплатен отпуск. Ясно.

44

Анонимен

преди 2 години

До Мартин Естествено, че няма. Такива като теб могат да разправят бабини деветини само докато говорят мъгляво, защото стигне ли се до конкретика и факти и сте аут.

43

Анонимен

преди 2 години

До чл. 160 ал.1 от КТ Миличкия, само цитирам "намален обем на работата" и изхвърчаш. Или преструктуриране свързано със закриване на длъжността. Даже няма да те прекарвам през неплатен. Винаги ме е забавлявало как някакви пълни лаици се плюнчат колко колеми тарикати са: докато не ги халосаш със заповедта за освобождаване.

42

Мартин

преди 2 години

Аз какво работя на МЕНГелист като теб няма да разправям. И неграмотнико научи се, че тези които сме против новоизлюпените препарати за дозиране сме Антименгелисти. Такива като теб ще се оправим след целия цирк, както са се отправили навремето с народния съд.

41

Анонимен

преди 2 години

Че то ваксинираните са много по опасни от неваксинираните,на тях са им вкарали вируса чрез инжектиране а не на нас..толкова е просто!!

40

Анонимен

преди 2 години

До Мартин Ох, горкия незаменим антиваксър. И каква е тази толкова тежка работа, която работиш?

39

Мартин

преди 2 години

До менгелския работодател. Времената, които много хора очакваха работа минаха. Сега много хора търсят лека работа. За тежка не искат и да чуват. Ако си ми работодател определено ще работиш сам. 70 процента в България няма да си го причинят дозирането. А такива като тебе ще фалират скоропостижно.

38

Ха-ха

преди 2 години

Той така директно ще му каже да си ходи щото не е ваксиниран. На работодателя му трябват здрави хора, и ще намери начин да го натири. Но работници няма

37

Анонимен

преди 2 години

НЕ на зелените сертификати! ДА на свободното придвижване и право на работа.

36

Анонимен

преди 2 години

Работодателя НЯМА право да принуждава работник да си взима неплатен отпуск. Това може да стане само по желание на работника.

35

Крис

преди 2 години

Няма значение, получаваш сертификат без да биеш нищо. Ти си спокоен, че имат хората сертификат и човека, който не си е бил също. Кервана си върви