48

До Пчелар

преди 2 години

Сигурен съм, че разбирате много повече за отглеждането на пчелите, отколкото учените, занимаващи се с ковид. Както не е редно те да дават компетентно мнение за пчелите, така недейте да давате Вашето за нещо, което не разбирате. Крайно време е всеки да осъзнае докъде му стига компетенцията и да слуша хората посветили живота си на това. За хората, които не разбират нито от пчели, нито от вирусология, спрете се да се правите на разбирачи, защото не сте.

47

Demonaz

преди 2 години

Умни същества. Природата винаги е по-добра от човека,а особено от еврозападналагай европа,където има сумати полове,прави краставици и ще духат перките за ток.

46

до 42 от славянин

преди 2 години

Ти виждал ли си пчели в кошер как ''дистанцирано'' живеят една от друга!? И как всички са с маски и със зелени сертификати за ваксинация!

45

до 42 от славянин

преди 2 години

Значи според вас, нарковаксърите, пчелите се пазят взаимно като си слагат маски и се ваксинират!? Кажи му ''нарковаксър'' и не го обиждай повече!

44

от село

преди 2 години

На моите пчелички им уших добри палтета за зимата, сложих им индивидуално по една ваксина срещу грипа; давам им постоянно добавки срещу covid. През лятото им пускам класическа музика, по този начин те се чувстват добре, а медеца става музикален и класически! През зимата им паля печка с екологични дърва от Балкана. За Коледа на всички им правя подаръци. Това лято взех 5 нуклеуса взех на морето; събирах жесток медец - тип морски пясък; меда е скъп, но има голямо търсене от хората с проблеми с ...

43

Анонимен

преди 2 години

От 15 години се занимавам с пеларство. Пчелите имат изумително поведение, но статията е пълна глупост.

42

Анонимен

преди 2 години

И носят маски

41

Анонимен

преди 2 години

Пчелите не знаят как се вдига капак на кошер. Със сигурност. Но знаят как да се пазят взаимно, за разлика от нашите антиваксаджии.

40

Анонимен

преди 2 години

Жилят, ако се опиташ да ги убиеш.

39

Анонимен

преди 2 години

Дали знаят как се вдига капак на кошер?

38

Хм

преди 2 години

Аз пък мислех, че се ваксинират. Как не са измряли досега без ваксини.

37

Анонимен

преди 2 години

Царицата обявявали им локдаун ?

36

славянин

преди 2 години

Пак да питам защо набодените психари са на свобода след като продължават да разпростряняват заразата!?

35

хня

преди 2 години

Точно "когато са болни", а не когато са здрави или неваксинирани.

34

Пчелар

преди 2 години

Като пчелар с доста голям пчелин за страната - над 585 пчелни семейства, да Ви кажа директно: изпитвам голям страх от ваксини, най-вече тези уж срещу covid; не разбирам как толкова бързо те бяха създадени, как за толкова кратко време те бяха изпитани и установено, че уж не дават нежелани реакции? Цяло лято съм на пчелина, и се дистанцирам от хора които ми внушават, че трябва да си сложа ваксина. Пчеларството е стар фамилен занаят, който съм го наследил от моя пра-пра-прадядо ми Симеон Каменополс

33

Кацаров

преди 2 години

Интелигентни пчели,учете се от тях..

32

до 32 от славянин

преди 2 години

И защо хората се ваксинират след като продължават да носят и разпространяват заразата!? И защо като се набодат не се дистанцират по същата причина!? Около мен има достатъчно кихащи и кашлящи набодени колеги, защо те не се дистанцират, за да не разнасят заразата!? Май вие набодените сте доста тежко ударени между ушите!

31

Анонимен

преди 2 години

Вярно е, хоарата наистина се дистанцират и ваксинират, а ти наистина си болен. В главата.

30

славянин

преди 2 години

И хората ползват социално дистанциране когато са ИСТИНСКИ БОЛНИ - лежат в леглата си и не искат никой да ги безпокои, просто си следват вродения инстинкт за самосъхранение! Въпросът ми е защо внушават на хората че трябва да се дистанцират социално когато те НЕ СА ИСТИНСКИ БОЛНИ!?

29

Анонимен

преди 2 години

Нещо за коалите или лястовиците??? Моля да разширите изследванията за социалната дистанция! Включително в паралелни светове /съгласно Струнната теория/. Моля ви!!!