255

Кака Мара

преди 2 години

Илияно,***! Половината мечки на Бриджит Бардо в Белица вече спят зимен сън.Ти какво се ослушваш?

254

Анонимен

преди 2 години

Да си тръгвате и двамата след 14 ноември! Хаир от вас не видяхме, само разбутахте държавата и пак я докарахте до криза.Такава каквато всички от БСП умеете да забърквате.

253

Reinhard

преди 2 години

Министрите на Радев потъпкаха правата на българите! Зеленият сертификат е дискриминационен и в нарушение на Конституцията и правата на човека. Радев е отговорен за фашистките мерки и трябва да му се потърси отговорност! На 14.11 е врему да проветрим Президентството от зловонието на този Резидент! Волен Сидеров изрече много истини и заслужава подкрепата на всички честни българи. Атака!

252

избирател

преди 2 години

Работата му изисква да знае. Аз не бих гласувал за виш държавен чиновник който клинчи като салба ученичка.

251

Reinhard

преди 2 години

Подкрепете Волен Сидеров ! Да си върнем България!

250

Reinhard

преди 2 години

Резидентът и Кравата,спрете с вашите лъжи!

249

нищоправещият

преди 2 години

Фигурантът Радеф нищо не свърши цял мандат. Една мишка работеща за БСП и Русия.Това е най-слаабият и най-продажният президент на България досега. Жалко!

248

Анонимен

преди 2 години

Разни безродни малолетни и непълнолетни koпeлeта, за съжаление, преоблечени и маскирани като *** празнуват тази вечер хелоуин - сатанинския чуждестранен "празник". А утре е Празникът на най - великият Български светец Иван Рилски, а също и на Народните будители. Докъде стигнахме!

247

Гумичка за триене

преди 2 години

Ми то детето от къде да знае че тоя струг тежи един тон" хахаха тая съвсем ни взе за риби, комунисти кво да ги правиш братче!!!!

246

Славеев

преди 2 години

Ей,момиче,по-полека ! Не само,че СТЕ ЗНАЕЛИ,но сте се надявали НИКОЙ ДА НЕ РАЗБЕРЕ за тая щуротия ?!Съвсем сте се самозабравили дуото президент и заместник и я карате нап раво " през просото " защото наете,че няма никой над вас ! Ами народа и обществото ?! А, тия ли - те не са от ... нашата черга ха-ха-ха-ха !

245

Анонимен

преди 2 години

Гуци Гуци не разбрала, че и Кирчо и Радев си признаха. Тя всъщност не разбра за тези 5 години, че Радев е абсолютен законо нарушител. Престъпник!

244

Стоян

преди 2 години

Как се казва на туловище с глава на булдог-нагло,безсрамно,и лъжец?

243

Анонимен

преди 2 години

Абе йотова и кирчо и фигуранта си казаха по отделно че са знаели за проблема.но кирчо бил с България в сърцето и тн... шаблони!Оставка и съд

242

Анонимен

преди 2 години

Йотова как заплаши Радев когато го избираха да е верен на БСП! И какво - сега се изврътка с канадските кирчовци! Та като говори нещо трябва да се гледа ден ли е, нощ ли е!

241

анонимен

преди 2 години

Г-жо Йотова! Вече започвате да изглеждате жалки и двамата с президента с нелепите си и по-детски наивни извинения.Нали има сентенция,че незнанието на закона не те освобождава от неговото спазване и от отговорност за неспазването му.Толкова е лесно да си признаете и да се извините,макар че най-адекватно действие би било подаване на оставка.

240

ЙОТОВА,

преди 2 години

не може Президентът да НЕ знае КОГО назначава.Какво правят сътрудниците в Президенстото?Не вярвам нито те, нито Радев, нито Инициативният Ви комитет да са лековерни.НЕПРИЕМЛИВО е за атмосферата на институцията ВИЕ да "оправдавате Президента с ... незнание.

239

Анонимен

преди 2 години

По думите й поредицата от грешни решения доведоха до недоверие във ваксините от страна на хората. ............ мдаа, някакъв шебек обясняваше от Шипка, че такъв вирус няма, а сега се прави на умен и загрижен. ***.

238

Анонимен

преди 2 години

Йотова защити Радев: Не е знаел за двойното гражданство на Петков .................. но знае, че няма да има втори мандат като президент и че го очакват дълги разговори с Гешев :)

237

Бонго Бонго

преди 2 години

Домус интервю

236

Иванчо

преди 2 години

Моля другарко, пък Руменчо не е знаел, че Кирилчо бил лъгал. И мене ме излъга, но е толкова сладък.