92

СМЪРТ ЗА ПЕДАЛИТЕ

преди 2 години

ТЕЯ *** БЛУДСТВАТ С НАШИТЕ ДЕЦА. ЕДНИ ПСИХИЧНО БОЛНИ ХОРА ПРОМИВАТ МОЗЪЦИТЕ ИМ С ГЕЙ ПРОПАГАНДА. ПЕДОФИЛИЯТА СЪЩО Е ЧАСТ ОТ ТОВА......

91

Коректор

преди 2 години

"10 МЪЖЕ НАПАДНАЛИ 2 ЖЕНИ,РАБОТЕЩИ В ОФИС!!!" да се чете "10 мъже нападнали 2 "жени", работещи СЕ в офис!!!"

90

Анонимен

преди 2 години

Тия големия бияч щинне е в ареста ,а дава интервюта по нова телевизия

89

Анонимен

преди 2 години

ФАШИЗЪМ, СЪР, ФАШИЗЪМ!

88

Гроби Таласомо

преди 2 години

До Активист на БХКЩе ти разлаба халката, а та набарам;))) Ще докладваш, ама след доклада при мене, клечо, много ти знае лопалката!

87

Активист на БХК

преди 2 години

току що рапортувах страницата с тези коментари за реч на омразата срещу ЛГБТИК общността. В евроатлантическа, натовска България няма място за хомофобия.

86

Хелия

преди 2 години

Аз ще гласувам за Расате само заради този доблестен акт на мъжество! От незапомнении времена мъжът е този, който брани семейството и децата! Уви, повечето от днешните мъже са с поведение на провиснали женски п. органи и са с притъпено чуство за самосъхранение, вследствие от юдейската пропаганда, гледането на порно и индоктринирането във фалшиви ценности! Позорно е как жалките ни медии наскачаха да защитават содомитите, които финансирани с пари на Сорос покваряват в педерастии децата ни! Позор!!

85

Една Българка от Пз

преди 2 години

Преставям си, ако на въпросния офис стените можеха да говорят, какви ли сцени от Содом и Гомор са вiдели, какви ли педофилски актове...Бог да поживи Расате и по-често да напомня на содомитите, че не всички българи ще оставят децата им да бъдат тормозени, индоктринирани в педдерастия и потенциaлно изнасилени от таз пасминa.

84

Анонимен

преди 2 години

Содомските грехове са непознати в историята на България. Нека да запазим България от тия извратеняци.

83

Анонимен

преди 2 години

За огромно съжаление, пп " Продължаваме Промяната" защитава ЛГБТ центъра, потрошен от хората на Боян Расате. Следователно, пп Продължаваме Промяната подкрепя обратните и ЛГБТ "общността". Вижте официалното им становище на тяхната страница във фейсбук. Друг е въпросът, че на тази страница се пише за евреите и всякакви други чужденци, само няма родолюбие към България. Да се чуди човек за кого да гласува.

82

Нормален българин

преди 2 години

Дано наистина да е така и дано по-често да има такива, зашото само това може да озапти последователите на дявола и любители на нечистоплътни, греховни действия, че да ги позабави от оскверняването и опошляването на децата ни, което целят и правят.

81

А дали

преди 2 години

"жените", дето ги бил нападал Б.Расате, се възприемат като такива?

80

Анонимен

преди 2 години

Ами с нож ще ги напада ти с кръс и чесън ли сакаш

79

Лекар

преди 2 години

100, истинските гейове са готини хора и нямат нищо общо с тия, дори ги мразят, защото с това поведение създават ненавист в обществото. Че има обратни има, но не е норма за поведение

78

Случаен минувач

преди 2 години

"10 мъже нападнали 2 жени" - повтарят коментарите... А в статията пише , че е имало публично обявено събитие.

77

Анонимен

преди 2 години

Нема да приемаме турската конвенция ще биеме по слабите независимо от кой пол са

76

ЦИНИК

преди 2 години

Ква е таа криворазбрана *** цивилизация бря ? Маж с маж дъ съ женът и жина с жина ? Гнус бря ! Ние сме си бугаре ,убави лоши таквиз сме си. Мажо главъ на симейството,жината домакиня.Децата от малки възпитани в традиционните бг ценности.

75

Лекар

преди 2 години

Правилният пример е, че има мъж и жена, останалото са девиации

74

Анонимен

преди 2 години

Ич не ми дреме че доматито е 6 кинта тук коментарите са наи много

73

Лекар

преди 2 години

85, кой ги възприема тия, повечето лицемерничат, че ги харесват, ама май повече харесват грантовете по програмите за харесване