172

Анонимен

преди 2 години

Реномето му на безкруполен Ректор, Уважаван Професер и смел защитнит на местоименията го прави новия естествен лидер на партия ГЕРБ. Най сетно дойде полит битката за ново ръководство на прогресивната центриска дясно-лява партия какват е ГЕРБ. Атанасе това за Вас е не само предизвикателство, това е едно огромно задължения Вие лично да отворите чекмеджетата на Партият и нейния досегашел лидер и покажете на Блаканите, Европа и Света че в България няма 6, 5.

171

Анонимен

преди 2 години

На крив Апраджик Ананасът му пречи

170

Анонимен

преди 2 години

Куха университетска показалка

169

ТАКА Е!

преди 2 години

Не с правителството, а с Европейска България няма нищо общо черкезина Радев, но ще дойде време , когато всеки ще отговаря за делата си.

168

до Хи,хи !

преди 2 години

Как ще не се е крил бе, като бяха протестите през 2020 беше изчезнал яко дим. Малко му се размина и пак размахва юмрук. Време е някой да го ошамари този тлъст мазол Тиквун Прости.

167

ДА!!!

преди 2 години

"В момента зеления сертификат изглежда като репресивна мярка, а ваксинирането става насила. 30% от хората са готови да си купят сертификат без да са се ваксинирали" Много точно казано! Това е истина! ИЗПИТАНО!!!

166

Анонимен

преди 2 години

МАЗНИЯТ МЪПЕТ НА ГЕРБ ПОЧВА ДА ГО ХВАЩА ШИЗОФРЕНИЯТА!!!

165

радевчета

преди 2 години

Какъвто Радев такива и троловете му. Демонстрират непрекъснато нисък интелект, беден речник, липса на морални задръжки, кръчмарски език и пасивно-агресивно поведение.

164

Анонимен

преди 2 години

Арпаджиков излезе най смелият еднополов Ректалоид от СУ. Тва да затриеш майка си с безсрамен договор, да не спре Крадеца на Праскови в ролята му на еднополов пладжиятераст и да ръси анализи за Радев че бил в шизофренична ситуация единственно говори за безмисленна но все пак силна мъжественност релативно отнесена към ИТ-ите, ХЪ-тките и ананасите в БеГе

163

В.

преди 2 години

Герджиков краде от стипендиите на студентите.

162

Мрънмърян§Хаджистоян

преди 2 години

то от Сандукан Диков тръгнаха едни приказки за съдии от КС, за Ректорът как писал/преписвал чалга текстове, за едни 30 кг злато, за мильонен влог на името на синче от КаСе, чест му прави на Сандо че замени полит-*** с урвени-получшитки та да гледаме дигитално удължените генитални бедра и слушаме едни и същи чалгала. Сандо с това каза че се извинява за туй че ни обливаше с двувалентната арменско-тюрко молекула предлагайки ни светски клюки за някакви полуфабрикати

161

Оди се пери, слабак.

преди 2 години

ДоНаАрменския се оплачи: колкото и виновен,некъдърен и лаком да е Генерал Борисов.Той всичко е постигнал сам.Е,има там вминалото доста слугински даже робски залитания.Например вземикак слугуваше наЦа Дървояд само и само даго генерализира.Царо си получи Секвоята.Боре пагоната и шапка на тояга.За това ще гласувам за него защото ни учи кога накой как дасе подмазваме и рабополеем самоисамо дасе докопаме доБюджета наУнията.Искам лекцията дапродължи.За Радев ще гласувам защото той контролира Бойко.

160

нищоправещият

преди 2 години

Фигурантът Радеф нищо не свърши цял мандат. Една мишка работеща за БСП и Русия.Това е най-слаабият и най-продажният президент на България досега. Жалко!

159

Хи,хи !

преди 2 години

Борисов никога не се е крил , защото е мъжага !!! Виж , Рундю се крие редовно под полата на любовницата си( сега съпруга) ! Освен това някой спря клиповете, на които Фигуранта чисто гол жадно смуче половия орган на някаква плеймейтка - той редовно е участник в оргийки ! Такова нищожество е Президент ?????

158

Анонимен

преди 2 години

До обективен Само Възраждане с номер 5 .............. само копейкаджиите *** путински *** :)

157

Анонимен

преди 2 години

Радев се правил, че нямал нищо общо с кабинета ................... какво друго да се очаква от комплексиран шапкарин?

156

от БГ форумите

преди 2 години

Удивително е качеството на Фелдфебелът Радев, да се прави на разсеян, когато е зацапал г*щите! Така не беше разбрал ,когато се опитаха да прикрият инцидентът с баща му, не беше разбрал за сина си, не беше разбрал за изцепките на жена си; не беше разбрал за перверзията която "протестиращи" проявяваха към българските институции, не беше разбрал и защо го изритаха от Естония като бездомно псе, сега и за мошеника Киро.... Скоро Гешев ще му опресни паметта !

155

Ха-ха

преди 2 години

А Герджика се прави,че няма нищо общо с Борисов и Доган!

154

Жалък факт

преди 2 години

Не може в Инициативния комитет на Румен Радев да има 27 агенти на Държавна сигурност, но е факт жалък за Радев.

153

мак

преди 2 години

"Позитивна" ппредизборна кампания, рунд пореден. И както винаги, кандидатите разбират от всичко, от здравеопазване, енергетика, обединяване на нацията. А ректора разбира и от липса на добро възпитание на Радев, забравяйки де.бил.ните изказвания на този, който го е издигнал за кандидат. Красота.